Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Edward_

21 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ismerősöm tartja az adást :D Úgyse nézi senki a blogot, de azért kiteszem.   Watch live video from cleetusjohnson on Justin.tv..
Coming soon...                                      ..
A tradíciót életben tartva most is egy remek online játékot ajánlok nektek, azonban most nem karácsonyi témájú. A játék neve QWOP és az említett gombokkal kell a csókát elmozgatni a 100 méteres vonalig. Egyszerűnek hangzik, de tessék elhinni, nem az ;) Elég vicces dolgokat lehet…..
 Sziasztok!Elnézést, hogy ilyen sokáig inaktív volt a blog, de nem tudtunk miről írni. Semmi sem történt idáig, ami említésre méltó lenne. Viszont most már chippelve van a PS2-m, így tudunk írni mindenféle baromságot játékokról. Szereztem egy új fényképezőt is, amivel…..
Írásos cikk helyett inkább készítettem egy hülye videót. Ha minden igaz a játék má több mint 10 éves, de nem emiatt maradt ki. Nem volt igazán alkalmas bemutatásra és nem is volt annyira rossz.Most felirattal (youtube videó) ..
 Sajnálom emberek, de annyira rohadtul kurvára nem történik SEMMI sem velünk. Nincs miről írni. És mivel gondolom nem vagytok kíváncsiak a magánéletemre, ezért még annyit sem tudunk írni, mint amennyit tudnánk. Értitek. Szóval... hát igen.   Van ellenben egy jó hírem.…..
 Sajnálattal kell közölnöm, hogy a Spiral 20. része nem feliratos, és mivel a részek nagyon összekapcsolódnak, így már felesleges kitennem a további részeket. Viszont kaptok egy zenét. Anonim MC a legjobbak között van!   ..
 Tegnap nem írtam semmit, úgyhogy ezt most bepótolnám.           ..
Újabb nap, újabb videó.   ..
 Itt az újabb epizód, remélem tetszeni fog ..
  Sziasztok! Mint azt most meg fogjátok tudni, én vagyok a bog "anime-buzi" -kevésbé kedves olvasóinkat megkérném: KUSSOLJATOK, NEM VAGYOK BUZI!!- szerkesztője, és előreláthatólag minden nap be fogok linkelni egy-egy rész különböző animékből. A…..
Már nem akartam több ilyen bejegyzést, mert bíztam benne, hogy sikerül az utolsó nagy küldést megúszni át nem vett csomagok nélkül, de sajnos most sem jött össze. Úgyhogy még eladó 3 2 0 darab kukás póló, következő méretekben: S , XL, XXLUpdate: Elkeltek mind Aki úgy…..
Figyelem! E videó megtekintése szigorúan tilos és életveszélyes! És ő a magyar Lady Gaga?! Esetleg ő is hermafrodita... Más hasonlóság nincs. De hogy ne legyen depressziótok, itt egy IGAZI remekmű is. A minap keresgéltem a youtube-on, és rátaláltam erre a csajra. Szerintem…..
_Edward_ 2010.09.26 19:28:34
Őszintén, ezek mi a faszomat gondolnak?! ..
Üdv.Ez most kivételesen 300%-ig random bejegyzés. Nem történik semmi, egyszerűen SEMMI!! Se a suliban, sem itthon. A legizgalmasabb, ami történt, hogy a legjobb barátom levágatta a haját. Így gondolom, el tudjátok képzelni az itteni helyzetet.Szóval nem azért írunk keveset, mert…..
 Én okos vagyok, és értek a blog.hu-hoz, így (véletlenül) töröltem a kommenteket. Szoptátok...
Get your own Chat Box! Go Large!..
Mint azt gondolom tudjátok, az interneten mindig van botrány. Most mi is kitaláltunk egyet: Mi van akkor, ha az idei év legnagyobb kasszasikerét, az Avatar-t mobil telefonnal vették fel? Sokkal praktikusabb, és ma már HD felvételi minőségű telefonok is vannak...  ..
Sziasztok! Egy barátommal arra a döntésre jutottunk, hogy blogot fogunk csinálni. Ide leírunk minden félét, ami eszünkbe jut. Nem tudom, ki mennyire tapasztalt, de bizonyára mindenki sejtheti, hogy egy új blog indulása igen nehéz. Mi még csak most próbálgatjuk -nem létező-…..