Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsakAVolan!

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong FTC-Fehérvár 1-6 2010.03.16 21:11:00
A Sapa Fehérvár AV19 jutott elsőként a bajnoki döntőbe, miután három mérkőzésen legyőzte a Ferencvárost. Kedden Rajz Attila hatodik percben lőtt góljának köszönhetően először vezettek a zöld-fehérek az elődöntőben EBEL-es riválisuk ellen. Mint később kiderült, ezzel az…..
Az első harmad eleje egyenlő erők küzdelmét hozta az EBEL-negyeddöntő 2. meccsén, a vezetést is megszereztük Palkovics révén, ám utána a bécsiek fél órája következett, ennek eredményeként nemcsak egyenlíteni tudtak, hanem előnybe is kerültek. A harmadik felvonásban aztán…..
CsakAVolan! 2010.02.24 21:45:00
@^ShAdow: Szerintem az asztalfoglalás nem kerül külön pénzbe! Meg szerintem amúgy sem inni megyünk, hanem meccset nézni, persze valamennyit azért csak fogyaszt az ember, de itt most nem ez lesz a fő műsorszám!:D De ha nyerünk, akkor akár fő műsorszám is lehet:D
CsakAVolan! 2010.02.24 22:08:15
@KCs: Köszi! Ez így nagyon barátinak tűnik:D Mellesleg nagyon jól tartja magát Svájc:D
CsakAVolan! 2010.02.24 22:57:14
@cuceró: Köszi, akkor szerintem holnap találkozunk!
Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a Sapa Fehérvár AV19 valóban megoldja a lehetetlennek tűnő feladatot, de Jarmo Tolvanen tanítványai a lehető legjobbkor győztek EBEL-történetük során először Bécsben. A fehérváriak túlélték azt is, hogy a második harmad közepétől…..
CsakAVolan! 2010.02.22 09:47:44
@Raon: Köszi szépen a részletes és élménydús beszámolót! Mintha ott lettem volna mikor olvastam soraidat:D
Hát nagyon várom már a keddi meccset, ahol biztos nagyon jó lesz a hangulat, asszem kénytelen leszek eljönni a nyelvvizsga felkészítő óráról korábban, mert nem fogok beférni a csarnokba!
A csapat előtt meg tényleg le a kalappal, innen bármi lehet, és uram bocsá nem lennék szomorú, ha idén nem mi lennénk a a bajnokok:D

HAJRÁ VOLÁN!
CsakAVolan! 2010.02.22 16:33:29
albavolanhockey.hu/index.php?pg=news_1_2490 érdekes olvasmány! Ja meg jobb oldalt a volán honlapon lehet szavazni, hogy ki volt a legjobb játékosunk!
Tényleg minden idők legizgalmasabb bajnoksága zajlik éppen az OB I. középszakaszában, bár amikor többször is azt írtuk, bárki legyőzhet bárkit, arra azért magunk sem gondoltunk, hogy a Miskolc két nap alatt kétszer is elkaphatja a Mol Liga-győztes Vasas Bp. Starst. A…..
Február 16-án, kedden kezdődik az olimpia férfi hokitornája. Fontos tudnivalókat szedtünk össze. Akik a televízióban szeretnének jégkorongot élvezni, azok kedvéért egyik kedves kommentelőnk, pityu65 segítségével egybegyúrtuk a teljes kínálatot. Az M1, az M2 és az Eurosport…..
CsakAVolan! 2010.02.14 17:25:09
Alaposan elverte a Sapa Fehérvár AV19 EBEL-csapata az értelemszerűen fehérváriak nélkül küzdő magyar válogatottat. Ted Sator csapata csütörtökön még nyolcat lőtt Romániának, pénteken ellenben kilencet kapott az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A gólgyártást Kovács Csaba…..
CsakAVolan! 2010.02.13 08:13:16
Este hétkor kezdődik a Magyarország–Románia válogatott meccs. Az Icecenterben, Káposztásmegyeren 950 forintért tekinthető meg a presztízscsata. A magyar csapatban fiatalok bizonyíthatnak, az ellenfélnél pedig szinte kivétel nélkül székely hokisok lépnek jégre. A…..
CsakAVolan! 2010.02.11 14:54:39
@fradigy: Nagyon jó lenne hallani!
Kíváncsian várom a meccset!
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
CsakAVolan! 2010.02.10 10:59:51
@brunya: Már bocs, hogy megkérdem, de láttad egyáltalán a videót? Mert az általad kiemelt EZAZ akkor hangzik el, mikor még nem is látszik a szlovén gyerek feje, mert Gergő gyönyörűen ráhúzta a mezt! Nem sokkal utána megint hallható "EZAZ" akkor viszont Gergő nagyszerűen lefogta az ellent! Biztos bennem van a hiba, de itt a Léderer igenis nagyon jól közvetítette le a verekedést, semmi olyat nem mondott, ami sportszerűtlenségre biztatta volna Nagy Gergőt, vagy a tv nézőket!
A másik meg a pártatlanság, ennyi erővel be kell tiltani a Népszabadságot, mert balos; a Magyar Nemzetet, mert jobbos; tűnjön el a Heti Hetes, mert balos, ja és hogy meglegyen az egyensúly Fábryt is vegyék le a képernyőről, mert jobbos!

Hajrá Volán! Hajrá Ákos!
CsakAVolan! 2010.02.09 23:46:54
@mbond: Már bocs, de egy sportszerűtlen aljas ellenfél volt az aki vérzett, és megérdemelte amit kapott nem úgy, mint a Léderer! Igenis legyen elfogult a MAGYAR riporter, ha egy MAGYAR csapat MAGYAR játékosa jól megveri az alatomos keménykedő ellenfelét MAGYARORSZÁRON!