Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uandras

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészítettem a világ legjobb magasbiciklijét, így magamnak már nem is csinálok többet. Felszereltség:-Campagnolo Record / Mavic kerekek-Dura-ace hajtómű-Gran Compe fékszett-Shimano 600 váltók-Selle Italia nyeregÚjdonság, hogy a villát ki lehet szedni, mivel a homlokcső egy…..
Már biztos, hogy az illetékesek az Andrássy utat választották a kerékpározás elátkozott útvonalának. Az okok nem ismertek, az viszont igen, hogy a főváros egyik legszebb és nagy kerékpárforgalmat bonyolító útján alakították ki a balesetek tömegeit okozó bicikliutat. A…..
Hajdú Péter számomra az egyik legfurcsább jelenség egyik megtestesítője: hogyan lesz egy átlagos tehetségű médiamunkásból "felkapott" celeb. Celeb, vagyis ismert ember, de némi negatív felhanggal: olyan ismert ember, akit a média "csinált meg", nem elsősorban…..
A napokban kitört izlandi vulkán miatt ugyan megállt Nyugat-európa légi közlekedésének egy része, de a fotósoknak speciel örömteli esemény lehet a levegőbe került vulkáni hamu, ugyanis a naplementék csodálatos színeit a színárnyalatok megváltoztatásával felerősíti, így…..
Tömegesen regisztráltak és kezdték el használni a magyar geekek is a helyzetmegosztó szolgáltatásokat. Legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom a témát reflektorfénybe állító post élesítését követő hetekben. (A Webisztán további postjait a témában lásd a…..
uandras 2010.04.14 15:14:55
A Yamm készített egy összefoglalót a hazai twitterezési szokásokról. A legfontosabb adat, hogy érzékelhetően berobbanását éli a szolgáltatás Magyarországon. Míg egy éve kb 5000 (más számítások szerint kb 3000) regisztrált magyar twitterező lehetett, addig mára számuk…..
uandras 2010.04.01 22:13:59
@wyctim: szerintem nincs egy-másfél éve hogy csörömpölök a tvéteren, és nem követek automatikusan mindenkit, mégis negyedszáz a követő, én sem tudom honnan (jó, ha egyötödüket ismerem). engem pont az érdekelne, x vagy y hogyan talál rá az emberre
uandras 2010.04.01 22:16:56
@uandras: *negyedezer, mármint
Tádáááám! Unger András tollából és fényképezőgépéből végre megszületett az első "profi" beszámoló – ráadásul sok-sok képpel. Olvassátok, aztán persze nézzétek is! | fotó: Unger András |..
[20:11] A magyar verzió a Google Zümm nevet kapta. Szeretnék gratulálni a magyar fordításért felelős embereknek az idióta elnevezésért. Még egy érv, hogy angolul használjam a Google szolgáltatásait. [20:04] Természetesen folyamatosan és szisztematikusan szűrik a spam tartalmakat.…..