Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anyita

53 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki rendszeres vendég a szépségszalonokban, az tudja, hogy a jó külső bizony nem olcsó mulatság. A fodrász, a kozmetikus, a körmös egytől egyig súlyos ezrekbe kerülnek, és havonta legalább egy alkalommal útba kell ejteni őket, ha azt akarjuk, hogy mindig igényesen nézzünk ki. A…..
A kezünkön helyet foglaló körmök kifestésében sokan már komoly rutint szereztünk, nyáron azonban a papucsokkal és a szandálokkal képbe kerülnek a lábkörmök is. Jó néhányan nem foglalkoznak különösebben a lábkörmeikkel a téli időszakban, mondván, a cipő jótékonyan…..
Itt a nyár, az évszak nagy részében pedig tombol a kánikula (ha pillanatnyilag éppen nem is annyira), az ember ilyenkor nem szívesen bújik cipőbe, pláne, ha végignézi azt a végtelen szandál- és papucskínálatot, ami a boltokban várja. Mégis vannak azonban, akik kénytelenek a zárt…..
Sok nő visel műkörmöt, és alighanem még többen szeretnének, azonban jó néhányukat visszatartja, hogy nem feltétlenül tudja elképzelni, hogyan oldaná meg vele a mindennapi teendőket. Aki nem szokta meg, hogy hosszabb körmei vannak, annak nehézséget okozhatnak az olyan mindennapos…..
Sokunknak lehet ismerős az a probléma, hogy hiába szeretnénk szép hosszú, erős és egészséges körmöket, egyszerűen képtelenek vagyunk ezt elérni. Sajnos vannak olyan emberek, akiknek gyengék a körmei, könnyen törnek, ezért szinte lehetetlenség megnöveszteni őket. Ha pedig…..
A körmök lakkozása nem új divat, hosszú évek óta hangsúlyozzák a nők a kezeiket ezzel a módszerrel. Vannak, akik megszállottan szeretik dekorálni a körmeiket, mások azonban fölöslegesnek tartják. Még a legelszántabb körömlakkozót is megijesztheti azonban az a feltételezés,…..
Bizonyára te is találkoztál már azzal az elég idegesítő jelenséggel, hogy a gyönyörű manikűröd pillanatok alatt tönkremegy, mikor nyáron kimész a strandra. Az erős napsütés és a klóros víz sajnos nagyon hamar képes kikezdeni a körömlakkot, így nem igazán tud tartós…..
A nyári időszakban rengeteg olyan hatásnak vannak kitéve a körmök, amik erősen károsítják. Ilyen például a napfény, ami amilyen jótékonyan képes hatni a szervezetünkre, legalább annyi kárt is képes okozni a külsőnek – elég csak a leégett bőrre, a kiszáradt hajra, na meg…..
A nyár közeledtével egyre inkább eluralkodhat rajtunk a nyaralás, a szabadság hangulata. Ez meglátszik az emberek öltözködésén, stílusán, sminkjén – és a nők körmein is. Ha neked is fontos, hogy a szezonhoz passzoló manikűröd legyen, ne elégedj meg a színhatással, vess be…..
Minden szezonban igazítod az öltözködésedet az adott évszakhoz – miért ne tehetnéd meg ugyanezt a manikűröddel is? A nyár közeledtével előkerülnek a csodás nyári ruhák a szekrényből, ha pedig ezt nyárias körmökkel egészíted ki, garantáltan tökéletes lesz az összhatás.…..
A műkörmös kellékeket elnézve rengetegféle díszítőelemmel találkozhatunk. Némelyek egészen megszokottak: sablonok, matricák, strasszok, mások kissé megdöbbentőek. Ezek közé tartoznak a kis, színes golyók is, melyek segítségével nagyon különleges manikűr készíthető.…..
Mint ahogy mindennek, a körömlakkoknak is van sajnos egy szavatossági ideje, ami ha lejárt, a lakk már nem lesz olyan minőségű, mint volt. Ha a szavatosság lejárt, nem tehetsz mást, mint kidobod a lakkot. Előfordul azonban, hogy a saját hibánkból romlik kedvenc lakkunk minősége: nem…..
Valószínűleg számodra is ismerős az az érzés, amikor a gyönyörű, nagy műgonddal elkészített manikűröd a kelleténél hamarabb elkezd kopni, lepattogni. Kevés ennél idegesítőbb dolog létezik, azonban szerencsére nem kell ebben az esetben az egészet lemosni, és újra kezdeni.…..
Mikor műkörmözésről beszélünk, az esetek többségében a hosszú, díszített karmok jutnak az eszünkbe, melyek mindenféle színben és mintával pompázhatnak. Valljuk be, legtöbben azért hordunk műkörmöt, mert egyszerűen nem vagyunk elégedettek a saját körmeinkkel. Van azonban…..
Az alkalomhoz illő körömdíszítés mindig telitalálat, nincs ez másként húsvétkor sem. Ha igazán trendi akarsz lenni, dobd fel a manikűrödet némi húsvéti díszítéssel, ami mind a színvilágot, mind a mintákat jelentheti. A legjobb és legegyszerűbb húsvéti manikűr tippeket…..
A fémszínű körömlakkok láttán sokan kapják fel a fejüket „úúú, de jól néznek ki” felkiáltással. Jó páran már rohannánk is bevásárolni belőlük, azonban egyszer csak felmerül a kérdés: mégis mihez fogjuk tudni ezeket felkenni? Nos, a fémes körömlakkok valóban nem…..
A lábkörmök díszítése a nyári időszakban éppen olyan fontos, mint a kéz körmeinek díszítése. Ahogy jön a melegebb idő, előkerülnek a papucsok, szandálok, nyitott orrú cipők, így a lábkörmök is. Akinek a lábkörmei szépek, ápoltak, nincs oka aggodalomra. Mivel közeleg a…..
Amikor műkörmözésről beszélünk, elsősorban a kézre gondolunk, pedig a lábon is lehet műkörmöt építeni. A közhiedelemmel ellentétben ez nem is olyan ritka, hiszen meglehetősen sokan elégedetlenek a lábkörmeikkel – legfeljebb ezt nem vállaljuk úgy fel, mint a kézen való…..
A műkörmök gyönyörűek, ahhoz azonban, hogy igazán szépek legyenek, profi szaktudásra van szükség. De ki mondta, hogy ezt nem tanulhatod meg akár házilag is? Nem feltétlenül kell tanfolyamot elvégezni ahhoz, hogy megcsináld a saját körmeidet, egy kis tájékozódás, tanulás, és…..
Szeretsz műkörmözni? Nem vagy vele egyedül, azonban ha gyakran látogatsz el a körmöshöz, nyilván azt is tudod, hogy súlyos anyagi vonzata van. Nem csoda, hogy egyre többen gondolkodnak el azon, hogy beszerzik a szükséges eszközöket, és megtanulnak otthon műkörmöt építeni. Sok…..
Köröm Hajlék Árulkodó kezek 2015.02.15 22:56:00
Te is hallottad már a mondást, mely szerint a kezed sokat elárul rólad? Nos, ez kétségtelenül igaz, különösen, ha azt vesszük figyelembe, hogy sokan elsőként a kezét nézik meg egy másik embernek. De vajon mit árul el rólad a kezed állapota? Mennyire követed a divatot? A…..
A körömdivat folyton változik, újabb és újabb díszítőelemek jelennek meg, majd tűnnek el a süllyesztőben. A körömdíszítést is lehet azonban túlzásba vinni, van az a pont, amikor túl sok. De vajon hol van a határ? Mi az, ami már sok, amit nem kéne együtt…..
Te is látsz néha fehér foltokat a körmödön? És tudod, mi okozza? Ezektől a pöttyöktől nem lehet megszabadulni csak úgy, de ha megtaláljuk az okát, nem fognak előjönni. Hiánybetegség van a háttérben A körmön megjelenő fehér foltok az esetek többségében valamilyen…..
Alighanem sokan találkoztunk már azzal a problémával, hogy azt vettük észre, hogy a körmünkön sárga az a rész, aminek fehérnek kellene lennie. Ez nem egy szívderítő látvány, azonban számos oka lehet. Szerencsére a legtöbbet könnyű megszüntetni, és néhány trükkel addig is…..
Feltűnő színek, formák, minták és különleges megoldások – röviden ezzel jellemezhető a 2015-ös műköröm divat. Ha szívesen pepecselsz a körmöd díszítésével, idén kibontakoztathatod a kreativitásodat, ugyanis szinte minden megengedett, ami kicsit is eltér a megszokottól.…..