Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tremere

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két takarítónőt és a büfést küldik Pleschinger Gyula és Rogán Antal ellenében. A kormány „lényegében a tegnapi naptól fogva kész az IMF-tárgyalások megkezdésére” – mondta el Giró-Szász András kormányszóvivő. Az IMF válaszában közölte, „Mi ezt…..
Komolyan gondolják. És megindultak nagy léptekkel előre a megvalósítás útján. Pénteken megjelent a Munka Törvénykönyvének tervezett módosítása. A dolgozók számára csak egy "jóhír" (=régi taktika) van benne: a próbaidő a beígért 6 helyett marad a mostani 3 hónap.…..
Tegnap az Emlékmást nézve a metrós jelenetnél láttam ezt a faszit és rögtön beugrott, hogy mennyi filmben tűnt már fel ezzel a fejjel. Mert ezt a fejet nem tudott könnyen elfelejteni: mintha csak markoló állkapcsú Robert Z’Dar megivott volna egy liter botoxot és közösült…..
 A gazdaságpolitika, de különösen annak a költségvetési folyamatokat szabályozó része, lényegében hazánk uniós csatlakozása óta kényszerpályán halad. 2004 május 1. óta elvileg minden kormány intézkedései a maastrichti kritériumok teljesítését, azaz a GDP 60…..
MoovieMania Én, a Robot (I, Robot) 2011.04.16 08:19:00
Will Smith szerintem egy kiváló színész, nekem legalábbis az egyik kedvencem. Szinte az összes filmjét láttam már, vagy hallottam róla valamit, azonban az Én a Robot című filmről szinte semmit nem tudtam mikor leültem nézni. Mi lett a végeredmény? Rohadtul kellemeset csalódtam,…..
Remélem, mindenki emlékszik még az internettel és úgy általában a szólásszabadsággal szembeszálló orosházi szocivitézre, Fetser pajtira, aki csúnyán alulmaradt Sajtosszenya ellen.Még Draskovics sem vállalta be a "joghézag" (gy.k.: egy gépről többen komentelnek,…..
Utoljára elnökölt Sky Kapitány a Fővárosi Közgyűlésen. 1990 óta nyomja. Egy liberális Terminátor. Húsz év. Akkor 13 éves voltam, most 33. Ha erre gondolok, akkor talán megfontolnám, hogy egy polgármestert csak egyszer lehessen újraválasztani, ahogy az amerikai elnököket. 8…..
Tremere 2010.08.28 22:56:11
@fokabacsi: Van benne igazság, amit mondasz..;-)
Valamivel több mint három hónappal ezelőtt nem véletlenül éppen innen, Londonból indultunk a rovattal. Ez a hely tele van pezsgéssel, dinamikával, itt mindig történik valami, legyen szó akár kulturális eseményről, izgalmas kiállításról vagy divathétvégéről, ezért most írjunk le egy óriás vargabetűt…..
Ahová nem látni el a stadionokból Lakókocsik, sátrak, koszos, mezítlábas gyerekek. Tizenhat évvel az Apartheid után lehetséges az, ami elképzelhetetlen volt a fekete kontinensen a huszadik században: lecsúszott fehérek, nyomornegyedekben. Először mi is kételkedtünk,  több…..
No, itt van ez a Zimány Linda, a 2006-os Miss Balaton, mint élete legnagyobb eredménye. Énekel, műsort vezet, modellkedik, ahogy a hazai felkapaszkodott "celebek" szokták. Lindácska 2 éve már szerepelt nálunk is, mikor a Cool TV délutáni élő adását többször piásan…..
Még egy utolsó csatát kell megvívnia Birodalmi csapatainknak, hogy aztán büszkén utazhassunk haza Germániába. Mindent bele srácok, hozzatok nekünk bronzot!   Német-Uruguay live! Szokásos , immár elmaradhatatlan kérdéseinket itt találjátok:   customer survey …..
Pintér Sándor megpróbál rendet és közbiztonságot teremteni. Erre azért már elődugták a fejüket a jogvédők, liberálisok, ellenzők. A közbiztonság védelméről szóló törvényjavaslat lehetőséget adna a fiatalkorúak (14-18 év) elzárására szabálysértés esetén. Vagy…..
Ezer Riefensthal és Eizenstein sem tudna olyan csoda dolgokat előállítani, mint a népi Korea fantasztikus tömegművészete. Toto kommentelő elvtársunk küldött nekünk hihetetlenül szép és megindító összefoglalókat az eszméről, köszönjük testvér! A videóban különösen…..
Most, mikor pár napig nem gyönyörködhetünk fiaink labdarúgásában, érdemes olyan dolgokról beszélni, melyek alapvetően határozzák meg népünk életét, e sorozatunk első része következik. Április 15. Ez a napja Kim Ir Szen születésének és a világ haladói nem hiába…..
Történelmi pillanatnak lehettek tanúi azok az újságírók, akiknek Dzsung Mo, a déli megszállók szövetségi kapitánya nyilatkozott: "Láttam a Brazília-Észak-Korea meccset és azt kell mondanom, annak ellenére hogy kikaptak a szomszédaink, remek munkát végeztek. Néztem az…..
Eddig próbálkozott különféle politikai alkukkal és machinációkkal vezetésünk, de a déli megszállók különféle vélt sérelmekre hivatkozva a népi Koreát teljes egészében megfosztják csapatunk játékának élvezetétől, ahogy arra egy kommentelő elvtárs felhívta a…..
Csapatunk egyik remek légiósa, Hak, aki jelenleg a japán Omiya Ardija játékosa, rendkívül bizakodóan nyilatkozott a népi Korea nyitó vb meccse előtt. "A győzelem iránti elszántságunk, a szervezettségünk, az egységünk mind jobb, mint a braziloké! Erős a csoportunk, mert…..
Pár napja megy itt a morfondírás, hogy milyen szerencsétlen az időzítése a kettős állampolgárság-törvénynek a szlovákiai választások miatt, miközben sokaknak nem tűnik fel, hogy semelyik másik ősi ellenség nem ugrál - ki ezért, ki azért. A románok például azért nem,…..
Tremere 2010.05.30 22:33:50
@amorph: Nem fogják kikerülni őket sajnos, de könyörgöm, ne várjon el már a poszt szerzője szolidaritást, egy olyan néppel szemben, amely folytonosan megalázza a határon túl élő nemzettestvéreinket.

S mellesleg, ha az lett volna a bejegyzés címe, hogy "szolidaritást a romániai magyarokkal", akkor mindjárt más lett volna.

Nem vagyok radikális, de a romániai magyarokat, könnyedén külön lehet választani a románoktól, s külön segíteni őket.

Annyit erről "gondolkodó" barátom!
Tremere 2010.05.30 22:40:49
@Valaki Aki: Rendben törjük meg a kört, küldjünk pénzt a románoknak (de csak elméletileg, mert nekünk sincs sok), csináljunk szimpátia tüntetést, s szerinted megfogják hálálni valamivel is?

Naiv vagy, nem azt mondom, hogy röhögjünk rajtuk, de nem fogok semmilyen szolidaritást vállalni velük!

Egyfajta közömbösség a hozzáállásom, nem vagyok kárörvendő, de nem is érdekel, főleg a társadalmi-politikai-nyelvi ügyek fényében/előzményében!
Na, helyreállt az egyensúly a világban. Éppen a héten dicsértem meg az Index-et (Sajtótörténelmet írt az Index), de ugye Budán is csak 3 napig volt kutyavásár egyszer volt Budán kutyavásár, viszont minden csoda három napig tart. A  Pulitzer-emlékdíjas oknyomozó…..