Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mosómedve (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a most következő kiállított autónk megjelent a piacon a hetvenes évek elején, értetlenül néztek össze az újságírók, a vidéki gazdák, a tűzoltók-katonák és a gazdag arisztokraták: mit akarnak ezek? Eddig jóformán munkagépeket árultak, szétverhetetlen traktorokat,…..
mosómedve (törölt) 2010.04.12 11:20:44
@Tie: Azért rendeli a rögmagyar az eredeti alkatrészt Japánból (vagy akár az Usákoktól), mert olcsóbban jön be, mint a hazai vagy EUs forgalmazótól... Hűdesok helyen kapni alkatrészt a Land-akármikhez? Milyen meglepő! Ahol nagy a szükség, ott a kínálat is nagy! ;)))

15-20 évet állandó ilyen+olyan hibák, iszonyat fogyasztás miatt garázsban parkolt angol betegek állapotát ne vessük össze a napi szinten, "munkagépként" nyúzott Toyotákkal. Se vadkeleten, se vadnyugaton nem nagyon járhattál, mert sz*rásig tele van 70-es években gyártott LC-kel (Land Rovert úgy kell nagyítóval keresni, de ezt már említettem). De ugyanennyit találsz LC motorral és váltóval futó, hasonló évjáratú tereprárókból (pl. Jeep).

Szóval nem baj, ha vállig benne vagy a teaszürcsölők alfelében, de a totoya témát ne szakércsed mán'meg nekünk! :)
Belsőség Szünet 2010.03.02 11:43:00
A srácok jelenleg itt vannak, Tiefenbach közelében. Valószínűleg megálltak rágyújtani, Balázs Viktor elmondása szerint hógolyóznak a hülyék: 6.rész A sztori eddig: 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4.rész (X) akiknek köszönhetjük:      ..
mosómedve (törölt) 2010.03.02 12:21:00
comment:com Az meg egy jegesmedve? 2010.02.09 14:29:00
A Newsweek egyik tévés szakírója leültette pár, Lostban nem járatos (értsd: egy percet nem láttak belőle, nem olvastak róla, csak annyit tudtak a történetről, amit hallomásból lehet) kollégáját, és megnézette velük a sorozat pár epizódját, közben meg felvette a reakciókat.…..