Regisztráció Blogot indítok
Adatok
βασιλιάς Λεωνίδας

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kati meglepődött, mekkora darabokból áll minálunk a konzerv tonhal. A spanyol közértekben bezzeg nem ilyet kapni! De valakinek az ipari hulladékot is el kell adni, nem igaz? Meg olcsóbb is volt biztosan. Hát igen kicsinyke darabok.... VS ..
βασιλιάς Λεωνίδας 2014.04.23 14:00:38
Röviden: semennyit. Sokkal hosszabban a Villanylap tesztelte, akik már az első méréseknél kiderítették, hogy nem hogy spórolni nem lehet a 10600 forintos Energy Saver Pro eszközzel, hanem az még 56W-ot fogyaszt is óránként: A vizsgálat során fogyasztáscsökkenésnek a nyomaira…..
βασιλιάς Λεωνίδας 2014.03.25 11:19:42
Már nem csak a hajvágás tud bio lenni, hanem az edzőterem is. Naiv ügyfélnek nem jött be a dolog, mert néhány hónap után szteroidot kapott az edzőjétől, amitől begyulladt a segge. Panaszát érintetlen formában közöljük. Ki akartam gyurni magam Pesten, monták egy olcsó jó…..
Vártunk pár napot, adtunk esélyt a köztévének, hogy oldja meg az olimpiai közvetítések alatt állandóan felbukkanó problémákat, hogy legyenek túl a pillanatnyi fennakadásokon meg előre nem bekalkulálható technikai zavarokon, de kénytelenek voltunk rájönni, hogy feleslegesen. Az…..
βασιλιάς Λεωνίδας 2014.02.14 10:49:06
Ördög Nóra, ugye? ..
βασιλιάς Λεωνίδας 2014.02.06 11:07:45
Lionking keményen harcolt, hogy kiderítse, mit jelent a típusszám utáni /LE, de a Samsung márkaboltjában csak kiröhögték: A mosógépünk a 10 évéhez közelít, így azt találtuk ki, hogy épp ideje egy másik után nézni, nem várva meg a végső lélekkilehelést. Mosógépes…..
βασιλιάς Λεωνίδας 2014.01.29 15:59:50
βασιλιάς Λεωνίδας 2014.01.29 16:01:16
Már annyira megszaladt a Pizza Kingnek, hogy az étteremtől 10 percnyi távolságra sem sikerült kivinni egy pizzát több mint 2 óra alatt. Ahogy George R. R. Martin is megmondta: Pizza is coming! Az oly sok helyen reklámozott Pizza King pizzériáról nekem más tapasztalatom van, mint…..
βασιλιάς Λεωνίδας 2013.12.17 13:38:29
A Mazda3-asokkal megtett szibériai túráról már részletesen beszámoltam. Csuvasföld fővárosa, Csebokszári közelében azonban elvittek minket egy traktormúzeumba, amit a nagy rohanásban nem volt időm megírni. Mentségemre szolgáljon, hogy a traktormúzeum nem szalad el, és hogy most…..
Amerika elhallgatott történelme címmel mutatja be itthon a Spektrum Oliver Stone tavalyi dokumentumfilmjét, amiben a háromszoros Oscar-díjas rendező egy lázadó punkzenész magabiztosságával megy neki a demokrata párti Truman és Clinton mellett a neokonzervatív Bush-családnak. De…..
Naiv ügyfél nem várta meg, hogy a karácsonyi szezonban leverjék rajta az elmaradt tranzakciós adóbevétel miatt kivetett újabb adó áthárítását. Amikor megtudta, hogy a Start számlája havidíja 990 forintról 3690-re ugrott, megszüntette számláit a K&H-nál. Természetesen…..
Danny fucking Trejo.  ..
βασιλιάς Λεωνίδας 2013.08.08 13:26:02
Boldogok az ügyfelek, akik az új nullaforintos hitelt igényelték az Unicredittől, mert 15 év alatt nem fog sokkal növekedni a 0 forintos törlesztőjük, bármennyit emelnek egyoldalúan a bankban. Sajnos azonban naiv ügyfél nem viccből igényelt hitelt, eddig csak a banknak 130 ezer…..
βασιλιάς Λεωνίδας 2013.07.09 09:57:55
A hétfőn bevezetett új elektronikus rendszer azonnal összeomlott, de nagyobb problémát jelent, hogy eléggé értelmetlennek tűnnek az átalakítások a Postán. Sem a papír, sem az ügyintézés nem lett kevesebb, ezért a 2 nap alatt betanított alkalmazottaknak még jó pár hétbe telik,…..
βασιλιάς Λεωνίδας 2013.07.03 08:55:47
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
βασιλιάς Λεωνίδας 2013.03.03 14:42:00
βασιλιάς Λεωνίδας 2013.03.03 14:46:33
@Simon Liza:

Jól hangszerelt? Mivel? Casió karórával és egy két húros gitárral?
WHY ALEX!
Bizony meg, és a lehajított ékszíj darabjaiból fon új szemöldököt Rákay Philipnek, Az Intendánsnak, Aki Minen Szart Berendel Sokadjára is. Na jó, a Marslakókat már tényleg nem lehetett tovább műsoron tartani, haverok ide, mutyi oda, ha valamit egyszerűen NEM NÉZNEK A ZEMBEREK,…..
Azt írja a Blikk itt, hogy Geszti mentor meglehetősen éles szavakkal illette a hétvégi X-Faktorban továbbjuttatott Csobot Adélt, aki ugye saját mentoráltját, Szabó Dávidot verte ki a jövő vasárnapi finéléból. Geszti szerint Csobot nem a hangja miatt jutott tovább, mert ami az…..
βασιλιάς Λεωνίδας 2012.12.10 15:44:38
Az előzetes forgatókönyvnek megfelelően Stone esett ki a Jimmy fia Krisztián szárnyalása utáni első faktorból, jövő héten majd szépen követi a mostani adásban párbajozó Szabó Dávid is, akinek tegnap két jól hallható lélegzetvétel között azt bírta mondani Ördög Nóra,…..
βασιλιάς Λεωνίδας 2012.12.02 13:10:10
@Droli: Mindenki tudja, hogy ez a széria úgy el lett baszva ahogy van! Itt már csak tűzoltás maradt, a leégés mértéke a legvégén becsülhető fel a Voice felfutásának ismeretében. A mentoroknak tutira ki lett adva, hogy a nem kevés gázsiért cserébe, folyamatosan a műsor "magas színvonalát" fényezzék. Ha tévednék, akkor mind a négynek irány a fülészet, vagy keressenek más iparágban (gereblye már van egy) megélhetést!
Amikor Jockey Ewing (eredetileg J.R.) 1978-ban feltűnt a képernyőn, az amerikai tévékben szinte kizárólag jófiúkat láthattunk, a rossz arcok csak a krimisorozatokban vigéckedtek, és ott is csak 42 percig, mert jöttek a jófiúk és bezárták őket - már ha mákjuk volt, és nem kaptak…..
βασιλιάς Λεωνίδας 2012.11.27 19:55:08
@egoizm999: Ne szóljál be! Vagy annak is van iránya? :-)
Katusék találtak egy gyanúsan olcsó idei Ford modellt a neten, amiről egy gyors kereséssel kiderült, hogy természetesen kamu. Méghozzá annyira kamu, hogy egy nemzetközileg széles körben ismert csalót sikerült kiszúrniuk: Néhány héttel ezelőtt autóvásárlásra adtuk a…..
βασιλιάς Λεωνίδας 2012.11.21 16:22:33
Na, például ezért hasznos dolog a jogállam. A UPC kiküldött egy semmi korábbihoz nem fogható levelet felhasználóinak, hogy ha ráutaló magatartással nem csinálnak semmit (mint a nyugdíjpénztárnál), akkor a régi szerződésüket megeszik és kötnek egy formailag sokkal…..
βασιλιάς Λεωνίδας 2012.11.20 07:14:00
@Zirowe: A NMHH a UPC zsebében van rég, ezért tudnak így "gereblyézni" az ügyfelek kárára.
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Ma is tanulunk valamit. Aki ráér, végignézheti bankja szerződési feltételeit, hogy náluk is létezik-e ilyen, mint amit Sz.T. talált a CIB-nél. Ott ugyanis a bank bármelyik számlájáról leemelheti a nemrég bevezetett számlavezetési díjat, még a lekötött összegekből is. Ami…..
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
Csodálatos "zsák a foltját" bulvársztorit olvastunk a vasárnapi Borsban: Geszti Péter szerint Majka egy proli tahó, Majka meg erre válaszul azt nyilatkozta, hogy Geszti Költőtroll című nótája szar. Mindkettőben van igazság, íme a Gringó Sztár videója: Bár az X-Faktor mentora…..
A SuperTV2 indulásának árnyékéban a The Voice tegnap egy antipatikus Jim Morrison-klónnal és másfél jó hanggal igyekezett megtartani azt a másfél millió nézőt, aki még nem unt rá a műsorra. Ja, és egy borznak fazonírozott barátnőt is bezavartak a színfalak mögé, hadd legyen…..
βασιλιάς Λεωνίδας 2012.11.03 09:33:12