Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atkakukac

1 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ó, de várjuk már ezt a hétvégét! Hosszú évek tradícióját nem adjuk fel, hiszen az első (kvázi) közönségtalálkozónkat 2007-ben, azaz hét (!) éve hoztuk össze. És - nagy szerencsére - azóta is sikerült tartani azt a békés, nyugodt és laza családias hangulatot, melyet az…..
Mi, a Főzdefeszt évek óta építgetjük képzeletben a kocsmánkat, és most végre kulcsszerepet kaptunk egy valóságos kocsmában. Megnyitottuk a Léhűtőt a Gozsdu-udvarban, a Madách sétány és a Holló utca sarkán. Természetesen csak kézműves söröket árulunk, csapoltat és…..
Belsőség Dezső keréken! 2012.07.22 07:16:00
Nahát, nahát. Úgy látom, ráfordultunk a célegyenesre, drága, öreg Ponton Mercim alatt ugyanis kerekek vannak. Nem, nem a hegesztőkeret zsúrkocsi-futóműve, hanem már a saját felfüggesztése, igaz, a felnik még Csabi tartalék készletéből való, 123-ason használatos darabok. Erős…..
Atkakukac 2012.07.22 13:34:09
Karotta Közlöny HH holnap 2012.05.07 22:35:00
Szó sincs róla, hogy lazulna a vasmarok a Hangyász Hétfő intézményén. Csak rendezni kellett kissé a sorokat. Ez van épp most, és a feszes barázdák közül hamarosan jelentkezem. Köszönöm a türelmet...
Nagyon szeretném megköszönni a múlt heti kipufogós/teljesítményes poszt 19.155 alkalommal történő megtekintését minden egyes látogatónak, név szerint. Annak különösen örülök, hogy az analitika alapján átlagosan 8 percet töltöttetek az olvasással, ami 2012-es mércével…..
Lassan egy hónapja posztoltam ki a Facebookra a Hangyászban ülő vigyorgó fejem, alatta egy olyan lábbal, aminek a talpa épp a kipufogó-leömlő talpával talpalt össze. Úgy alakultak a dolgok a térben, hogy a 350Z motor és a hozzá való leömlő éppen oda került, ahová a…..
Már régóta halasztgatom ennek a bejegyzésnek a megírását, és minden egyes alkalommal, ahogy áthaladtam a Terminálon, megfogadtam, hogy elmondom a véleményem a Városban blog KÖKI-s posztjáról. És íme.Egyik kedvenc blogom a Városban blog, de most mégis vitatkozom velük,…..
A Samsung, a világ egyik vezető okostelefon-gyártója a mai napon elindította új mobil nagyköveti programját hazánkban, és egyúttal bemutatta a hazai kiválasztottakat is. A Mob!lers névre keresztelt kezdeményezés célja, hogy lehetőséget adjon az okostelefonok világában jártas,…..
Pif Grabanc-Kebabját szintén a Szabó Ervin téren, a Grabanc pultjában lehet megkóstolni a Főzdefeszten csütörtöktől. "A darált birkalapockából és sertésdagadóból, no meg 10% zsírszalonnából álló masszát őrölt gyömbérrel, korianderrel, római köménnyel és reszelt…..
Atkakukac 2011.10.10 11:46:37
@pif: Köszönjük, finom volt mindkettő :D
Amikor 2006-ban először jártam Amerikában, azon belül is New Yorkban, a legmenőbb telefon a Motorola Razor V3 volt. Aki adott magára, és nem volt blackberrys üzletember, mind Razr-t szeretett volna. Ne feledjük, akkor még nem volt iPhone. Az Apple-telefont csak fél évvel később…..
Webster Windows 8 [video] 2011.06.02 16:43:00
Sok hír reppent ma fel a soron következő windows-ról, mely az mobil op-rendszerük egyenesági leszármazottjának tűnik.A képek után egy videó is felbukkant, engem teljesen lenyűgözött... még ha a rész amikor átváltanak a "klasszikus" nézetbe az office-ért, kicsit…..
Különleges fináléval készültünk az Olcsó ebéd menő helyen sorozat lezárására, ahogy a címből és az étterem nevéből lehet következtetni. Eddig az optimális ajánlatokat kerestük a városban, olyan éttermeket, ahol olcsón kapunk megfelelő vagy épp kiváló minőséget, most…..
Van az úgy még az én életemben is, hogy elkészülnek dolgok. Na, nem teljesen, de mondjuk, legalább részfolyamatokat sikerül lezárnom. Például Csabi elkészült Dezsővel. Mielőtt bárki arra kezdene gyanakodni, hogy tudósítás következik a Capellából, sietve leszögezem: Csabi a…..
Atkakukac 2011.05.01 16:54:13
Ami a rendszerváltás előtt magától érthetődő volt, azért ma már meg kell küzdeni. Munka, lakás, létbiztonság, rendes zöldségek.Azelőtt anyám lement a boltba, és vett egy paradicsomot, ami finom volt. Nem nyomozott utána, csak megvette, ami a keze közé akadt.Amit ma kapni, az…..
A CET építése mindig is érdekelt: tetszik a formája, tetszik a funkciója, tetszik, hogy némi izgalmat hoz a lapos és unalmas modern budapesti építészetbe. Éppen ezért többször is írtam már róla: először, amikor kiderült, hogy milyen éttermek lesznek benne, aztán amikor…..
G. már vagy egy éve próbál rávenni minket arra, hogy menjünk el a Momentán társulat valamelyik előadására, de eddig mindig kimentettünk magunkat. "Olyan, mint a Beugró, csak jobb" - mondta, mi meg inkább otthon maradtunk pihenni, tévét nézni, vagy csak aludni. A Szíriusz…..
Szőrös vénuszdombokról készített naptárt a Benetton legendás fotósa, Oliviero Toscani. A polgárpukkasztó sorozat egy bőrfeldogozó megrendelésére készült, és az olasz Rolling Stone magazin következő számával együtt fog megjelenni, így 76 000 darabot már ki is…..
Atkakukac 2011.01.18 23:11:25
Egy pr-film segítségével mondja el a PHD nevű médiaügynökség, hogy miben különböznek a többi médiaügynökségtől. Pr-filmek rajongóinak, ügynökségi önpromó-gyűjtőknek, kommunikációs utat kereső médiaügynökségeknek küldjük ezt az alkotást és mindenkinek aki…..
Mondjuk kevés emberről készült egész estés játékfilm, és kevés embernek van annyi információja a világ netezőiről, mint Zucknak. Ráadásul az év munkahelyét is létrehozta. (+1 Immár a cset is benne van az androidos Facebook-appban.) Pedig Julian Assange az év végére nagy…..