Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sagpeti

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már Ramadán van, akkor ma látogassunk el az Egyesült Arab Emirátusokba, Fikus Kukisz segítségével. Korábban (még a kezdeti időkben) írt egy posztot, most újjal jelentkezett, a leírtak nem minden tanulság nélkül valók. „Mivel az új Határátkelő-oldalon nincs még…..
Előző rész (és egyben bevezető) itt: Miközben az új irodám felé tartottam egy kávéval a kezemben és elhaladtam Buck Penrose irodája mellett, nem tudtam nem észrevenni egy óriási táblát - olyat, mint ami az iskolákban is van - az iroda hosszabbik falán. Ezen a táblán pedig megláttam egy olyan nagy…..
sagpeti 2013.05.18 11:58:18
Az elmúlt évtizedben Kína nagyjából röpke 75 milliárd dollárt költött el Afrikában segélyezésre és fejlesztésre. A nyugati sajtóban megjelenő vélemények szerint ez is egyértelműen jelzi Peking hatalmi törekvéseit a kontinensen, ha tetszik, imperializmussal vádolva…..
nejlon A ping új pongja 2013.03.30 19:19:29
A new spin on throwback table tennis paddles. ..
Igaz, hogy a VFX-ipar döglődik Hollywoodban, de ez nem akadályozza meg a mesterembereket abban, hogy halottakat támasszanak fel - ezúttal Audrey Hepburnt, aki egy csokireklámban tér vissza CGI-formában. Hogy hogyan, arról itt olvashattok részletesen. Sajnos maga a reklám területkódos…..
Peter Thiel, a PayPal megalapítója és a Facebook első befektetője mindig őrült ötletekkel áll elő, most éppen egy „törvényen kívüli” vízi államot álmodott nemzetközi vizekre, nem messze San Francisco partjaitól. A vízi államban nem lenne szociális rendszer és…..