Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stringer

2 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerika legrégebbi időkapszulájára bukkantak a bostoni State House talapzatán dolgozók még tavaly, a dobozkát pedig a napokban bontották fel a helyi szépművészeti múzeumban. Az 1795-ben elhelyezett időkapszula korabeli lapok mellett számos érmét és emlékplaketteket is tartalmaz,…..
Ha szereted a különleges kézműves söröket, a jó olasz és spanyol borokat, a kis prémium alkohol márkákat, esetleg ezekkel kereskedsz, akkor ma is tett valamit ellened a kormány. De ne csüggedj, ez újabb siker például a CBA-nak, így a kormánynak, a Pártnak, és természetesen az…..
Politikusok esetében különös jelentősége van a tartalom és forma összefüggéseinek. Egy olyan ismert közéleti személyiség esetében, mint Magyarország jelenlegi miniszterelnöke közel 30 év távlatából vizsgálhatjuk fotók segítségével, miként változott a külleme közéleti…..
Többre vágysz? Ugyanannyi, vagy akár kevesebb energiával még több eredményt érhetsz el néhány egyszerű tanács betartásával. 1. Ha szeretnél birtokolni egy tulajdonságot, viselkedj úgy, mintha máris a tiéd lenne. Minden nap új lehetőség. Képzeld el magad, milyen vagy…..
Nemrég jelent meg az angol Classic Rock Magazine 200. lapszáma. Ebből az alkalomból a lap szerkesztői a magazin 1998 novemberi indulása óta megjelent dalokból összeállítottak egy 200-as listát, melyből itt az első 20 helyezett. Azért tudnánk vitatkozni velük :-) 20. Heaven And…..
Stringer 2014.07.22 01:22:20
Olyan könnyű lenne az egészet a rendezőre, Olivier Megatonra kenni... Az a pali az eddigi életműve alapján hasonló antitálentum, mint a jó öreg John Moore, aki a Die Hard - Drágább, mint az életed című rettenetet is elkövette. Az akciójelenetekhez "ért", ezt aláírom. Tudja az…..
A Bors munkatársai hosszasan vizslatták azt a fotót, amit itt lehet megnézni, és arra jutottak, hogy bizony a sok pixel mögött egy darab pina van, Tóth Gabié, aki egy hétvégi haknifellépésre nem vett bugyit, csak hosszú, hasig felsliccelt szoknyát. Mivel a pinás képet nem…..
Amikor elkezdtem ezt a blogot, azt terveztem saját felfedezéseim mentén írok majd társadalomról, gazdaságról, kultúráról, fejlődésről, fejlesztésről. Egy gyorsan fejlődő demokráciáról. Az élet felülírja a terveket. Nem jön át nekem a sajtóból, hogy Magyarországon…..
Románul beszélt, megverték: Gheorge Predut az új Malina Hedvig. Hiába no, kezd beérni a Fidesz-Jobbik tandem nemzetpolitikája, a sok székely zászlón kívül, végre vannak felmutatható eredmények is, lassan, de biztosan megtaláljuk a helyünk a kelet-európai nacionalisták…..
Mi ez már? Mi következhet? Nem lesz Sas-kabaré szilveszterkor? Eltűnnek a Bud Spencer-filmek a tévéből? MI AZ MÁR, HOGY NEM ADJA LE EGY NYOMORULT TÉVÉ SEM A RESZKESSETEK BETÖRŐKET? Van már Facebook-csoport is, meg online petíció. Lájkolni, aláírni, MÉG NEM KÉSŐ! Mentsük meg a…..
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
Elvek. Fennkölten hangzó és jól eladható szlogen, hogy az elvek számítanak leginkább, hiszen azok adják egy civilizált társadalom tartását, ideológiai megalapozottságát, hogy mit tart követendő értéknek, és melyek azok a magartások, amelyeket ki kell gyomlálnia. Amolyan…..
Stringer 2013.11.28 12:32:01
Marhaság.
Tökéletesen üzletpolitika az ingyen belépő a nőknek. Azért ingyenes, hogy BEMENJENEK. 5 rugó a belépő, megy a pár, féláron. Hurrá.

Bemegy sok férfi, akik, ha nincsenek nők, akkor kocsmázást játszanak. Ha vannak nők, akkor nem sör meg vbk megy, hanem whisky, mert az a menő. Az meg drágább. Minden tulaj tudja, hogy a nők ingyen belépője sokszorosan megtérül (pl. ők is isznak, mint a gödény). Ennyi. Most tényleg valaki elhiszi, hogy az ingyenes női belépő egy nemes gesztus, egy főnemesi udvarias hozzáállás?

???
Érdekes.

A másik pedig, hogy nem ez ellen kellene harcolni, hanem konkrétan fellépni a nők egyenjogúságának megtépázása ellen, de néhány entellektüel poszton kívül abból sem lett semmi, hogy a Parlamentben a keresztényi atyák beszólogatnak (és milyen minőségben) a képviselőnőknek. Olyankor hol a sértett önbecsülés meg a női szolidaritás?

És a családon belüli erőszak témája is feljött - abban valami? Kedvencem, amikor önmagukat jobboldali kereszténynek valló embere hamiskásan épp nem néznek oda, amikor saját társaik követnek el disznóságot, sőt, emlékszünk, amikor fideszes hölgyek megvédték a honatyákat, akik, hát, szóval, fogalmazzunk úgy, nem illettek bele a cikkíró által körbejárt ideális kultúrkörbe? Azzal nem volt semmi gond, mi? Oh, hát, nem is úgy gondolta, meg, igen, különben is, az a kis cafka csak provokálta a mi drága és nemes jó urunkat.

VICC...
Na, már megint nyavalygunk. Nem lett jó az új Dream Theater (bár ki várt mást?), az új Korn pláne rossz lett és Terry Malts is csak közepes cuccot rakott le az asztalra. A képünkön látható Chvrches viszont odatette magát, és Drake is olyan jó lemezt csinált, ami előtt még az…..
Ez, feleim, mármint a Dexter nyolcadik évadát és egyben a sorozatot is lezáró epizód egy kalap szar volt. Biztos lehetne ezt szebben is írni, meg eufemizálni, hogy nem volt olyan jó, esetleg lehetett volna jobb is, de minek, ez így úgy volt elbaszva, ahogy azt a közmondásos…..
Nem mertek egyértelműen dönteni a szakmai bizottság tagjai a Vígszínház új igazgatójáról. Az Operett simább ügy lesz. Tegnap meghallgatták a szakmai bizottságok a budapesti Vígszínház és az Operettszínház vezetésére jelentkezőket, mára – a szinhaz.hu jóvoltából –…..
2011. március 21-én tette közzé a Nemzetgazdasági Minisztérium az államadósság-mérő alkalmazását a honlapján, amivel nyomon lehetett követni az államadósság-elleni harc alakulását. Már amikor frissítették persze."Az NGM megerősítette, hogy a kormány egyik legfontosabb…..
Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe…..
Szögezzük le, a kormányt rohadtul nem érdekli az acélipar, még akkor se, ha jövő héten megint a vas és acél országának víziója merül fel Varga Mihály kopaszodó fejében. Ha düznigyárból, stucnicsiszolóüzemből vagy pöcökfröccsöntő vállalattól akarnának 1500 embert…..
A bizonyítottan plagizáló Semjén Zsolt pártjától nem vár az ember komoly szellemi teljesítményt. Most azonban az emberi minimumot sem sikerült hozni, amikor meghalt a párt alapító elnöke, Keresztes Sándor. A KDNP MTI-nek kiadott pársoros kötelező részvét…..
Készült számtalan remek vígjáték már az évek során és ha az Oscaron nem is aratnak az ilyen típusú alkotások, azért időről időre feltűnik egy-két vígjátékszínész, vagy akár film is a jelöltek közt. Alan Arkin A család kicsi kincséért nyert pár éve, de a profánabb…..