Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tesztmacska

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aczél Endre a Galamuson megjelent, Fiúk, című írásában szenvedélyesen kádáristázza a kormányt – ez még a Kádár-rendszer sztárújságírójának is szíve joga. De hogy egy szerkesztő hogyan engedheti megjelenni a következő, egészen nyilvánvaló és vérlázító…..
tesztmacska 2012.12.22 20:02:33
@turulpina:
Pontosítanék: babám szeme mint a kökíny: nem egy magyar konzervatív. Viszont, valóban hontalan szobanáci csicskapöcs.
Veled együtt. Izé, bocs, újra helyesbítek: te egy hontalan szobakomcsi csicskapöcs vagy.

1:1
A volt világválogatott, Détári Lajos lesz a Magyar Televízió szakértője a pénteki magyar-holland Eb-selejtező felvezető stúdióműsorában. Az MTV közvetítése mellett a focidrukkerek az interneten is élőben követhetik a mai magyar-holland válogatott mérkőzést 20 órától a…..
A következő történet szereplői kitaláltak. Minden egyezés a valósággal csupán a véletlen műve. A három szereplő Baróczi Bávid, Ü. Übert és Kiptai Laudia. Bávid nem volt buzi. Imádta a nőket, de ez nem mérhetettlen szexvágyából hanem depressziójából fakadt. Szerette…..
Pilu Itt minden simán megy 2010.12.17 14:25:00
 Néhány hete fejezték be a Ferihegyi repülőtérre vezető (gyorsforgalmi) út felújítását. Amikor először hallottam az ezzel kapcsolatos forgalomkorlátozásról a rádióban, azt hittem rosszul hallok… - Annak az útnak az égvilágon semmi baja nincs, a francnak…..
Testimese A hét (47.) 2010.11.29 11:15:00
Hétfő  dugás. Kedd délelőtt két szopás, este szopás. Szerda délután szopás, este szopás. Csütörtök semmi. Péntek  semmi. Szombat semmi. Vasárnap  szopás...
tesztmacska 2010.11.29 21:53:04
Ész Károly sztorija egyáltalán nem nevezhető mindennapinak. Akkora félreértés van benne, hogy Shakespeare is megirigyelhetné, bár a pikáns téma miatt inkább egy Benny Hill Showba illene (akiről nem is értem, miért nem nevezetek el még sípályát, ha már egyszer ilyen neve…..
tesztmacska 2010.11.19 15:02:52
@[megmondoember]: Akkor várnák a helyes Hochdeutsch mondatot, hogy még Tante Emma is bólogasson, hogy így helyes...
Radiátort akarsz a fürdőszobába, a konyhába, a nappaliba? Nincs mese, az olaszoknál kell körülnézned ez ügyben. Mutatok pár példát, ők mennyire érzik ezt a műfajt. A gémkapocs radiátoron át a legófűtőtesten keresztül a kigyómelegítőkig bezárólag a Budapest bárral…..
tesztmacska 2010.11.08 12:55:35
@laci_52:
Megvédeném Bozdurgánt: Laci_52, Voltál már Milánóban télen? Vagy akár csak bőrdzsekiért Tarvisióban?
Mert a Vezúv alatt tényleg más a helyzet, de északolaszország valójábannagyon hideg...
  "A villa fő ékessége a 106 m2-es, ólomüveg ablakokkal díszített 7 m magas nappali, a trójai háborút megjelenítő freskókkal, a Mátyás palotájából származó kövekkel, kovácsolt vasakkal díszítve, egy hatalmas kandallóval és egy gyönyörű épített…..
Képzeljük, mondom, csak képzeljük el, hogy elkészül a négyes metró, és ráadásul nemcsak a Virágpiacig, hanem egyenesen Budaörsig. Gondolnánk, hogy ez valami olyan különleges, más minőségű dolog, amiről még mondjuk a kínai sajtónak is be kell számolnia? (Egyébként igen, ez…..
Az útépítésből ismert hárman ásnak egy ásóval egy gödröt formáció a Komjádi uszoda alkalmazottainál is működik. A naiv ügyfél a töküres medence partján szembesült azzal, hogy ma bizony itt nem lesz vizes, a bejáratnál ücsörgő három jóemberből ugyanis egy sem vette a…..
tesztmacska 2010.04.27 14:56:27
15 évig jártam minden héten egyszer/kétszer a Komjádiba. Sokáig túltetem magam azon,
- hogy szombat reggel nem lehet csak kiszámolt összeggel fizetni, mert a pénztárosnak nincs váltópénze;
- hogy két alkesz úszómester (?) felváltva cigizik a medence partján, és a füst, szél hiányában szétterül a kinti ötvenesen;
- hogy szombat reggel a szomszédos MDF piacon áruló cigányasszonyok járnak be a vécére és üvöltöznek, hogy nekik jár a kulcs
- hogy hajléktalanok alszanak reggel az előtérben;
- hogy nincs normális takarítás és akkora porcicák vannak a padok alatt, mint egy labda;
- hogy ostoba kölykök összefirkálják hülye szövegekkel; pi.ákkal és Dávid csillagokkal az öltözőszekrényt és kulccsal a zuhany falát;
- hogy a piszoárban húgyszag van, és nem folyik le a kicsorgott vizelet;
- hogy nincs a wc-ken ajtózár(!), és persze papír sincs, így van aki a sz.rt az ajtóra keni;
- hogy sosincs annyi szabad pálya, amennyi ki van írva;

de aztán egyszer betelt a pohár.
És találtam Budán egy (feltehetően magánkézben levő) uszodát ahol kevesebbért viszonylag tiszta öltözőben öltözhetek, és két medence (25/33) között választhatok. Sőt, még szauna is van. (Igaz, abban a kiírás ellenére sem törülközőre ülnek a szaunaparasztok).

Azóta nem járok a Komjádiba. Igaz, emiatt az állami tulajdonos nem fog sírva fakadi - ejt rá. És ezt érzi a teljes személyzet, ezért olyanok, amilyenek.
Dúró Dóra (Jobbik) és Vágó Gábor (LMP) kedélyes hangnemben nyilatkozgat politikáról, világszemléletről, egymás programjáról... A kedvenc mondatom:Dúró Dóra: "Mi elsősorban a magyarságnak a kérdéseivel foglalkozunk, a Holokauszt nem elsősorban a magyarságot érintette,…..
Képviselő Funky A következő HVG 2010.04.14 14:57:00
Ki ne emlékezne a HVG 1998. május 16-i címlapjára? A parlamenti küszöböt megugró MIÉP 5,55 százaléka és Csurka István mindent betöltő, az egész ifjú magyar demokráciát fenyegető, nyomasztóan emblematikus arca uralta Orbán Viktor első győzelmének árnyékában született 19.…..
Húsvétra megint szereztem egy frissen vágott fél bárányt Bugyi környékéről, Bodolai doktor, az egyetlen igazi magyar gonzó újságíró révén. A korábbi években jellemzően a báránylét utolsó hónapjaiban lévő, megnyúzott komondor méretű állatok érkeztek, a mostani viszont…..
tesztmacska 2010.04.07 12:01:23
@ReignOfdark: A barátnőt én is szívesen kipróbálnám...
tesztmacska 2010.02.25 22:48:41
@Macseb: Szerintem igen. Én ugyan fiú vagyok, havi 4-ért még az ügyfeleket is...
Nem kell hozzá tudományos fokozat, hogy megállapítsuk, finn rokonaink nem az Urál lábánál fejlesztették ki a szaunázás évezredes kultúráját, mert akkor talán ránk is ragadt volna belőle valami. A wellness térhódításával most gyorstalpalón próbáljuk behozni lemaradásunkat,…..
tesztmacska 2010.02.09 16:25:10
@Elemer:

Ha a tortába 1/11 részben szart kevernek, akkor az már kicsit sem torta...