Regisztráció Blogot indítok
Adatok
424-es gőzös

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rákospalota - Újpest, vizsga menet  Tavalyi Gőzösműhelyben tett látogatásom során már voltak biztató jelei a feltámadásnak, aztán sokáig csend volt. Vagyis, csak hozzám nem jutottak el az információk, mert a munka zajlott közben. Mígnem, pár héttel ezelőtt elkezdtek csordogálni az első képek, és a…..
A Diákhangon többször is szó volt már Rácz Zsófiáról, aki tavaly év végén lett ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár, mindössze 22 évesen. Akkor úgy írtam, erős kettős mércének számít, ha az ellenzék a koráért kritizálja, miközben Nagy Blankát és társait kvázi…..
Az Alstom Avelia Horizon a francia Alstom vasútijármű-gyártó cég legújabb nagysebességű villamos motorvonata, a TGV Duplex és a Alstom Avelia Liberty továbbfejlesztett változata. Az új Horizon szerelvények egyelőre még csak a tervekben szerepelnek, forgalomba állásuk 2023 után várható. Az Alstom…..
A legtöbb háztartásban mától már elérhető az AMC, az egyik legfontosabb amerikai kábelcsatorna, ami a The Walking Dead, a Mad Men és a Breaking Bad mellett olyan sorozatokat tett le az asztalra, mit a The Killing, a Low Winter Sun, a Turn, a Hell on Wheels vagy a Rubicon, de ezek közül…..
424-es gőzös 2014.11.05 21:06:58
A világ legészakibb városát Longyearbyennek hívják. A 108 éves településen sokáig a bányászat jelentette az egyetlen megélhetési forrást. Az 1990-es években fejlődésnek indult és ma már kedvelt turisztikai célpont. Azonban nem olyan könnyű itt az élet, mint ahogy elsőre…..
A Magyar Hírlap cikke, ehhez igazából nincs is mit hozzátennem. Esetleg annyit, hogy most jön elő az elmúlt 8 éves MSZP-uralom sok-sok mocska, remélem nem állnak meg ennyinél...Milliárdos kár, az ócska vas nem ócskavas A jó szocialista kapcsolatokkal rendelkező, befolyásos cég, a…..
424-es gőzös 2011.04.30 09:22:57
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: @al kotmány aláiro álamfö:

Lehet, hogy bajotok van (okkal) az MH-val (én sem olvasom), de az szégyen, hogy fröcsögtök - és nem a cikk tartalmával foglalkoztok.

Mert ha igaz, amit ír a cikk, akkor valóban végre rács mögé kerülhet aki elsinkófálja az állami vagyont. Ha viszont nem igaz, akkor cáfoljátok, tényekkel, adatokkal.

Ha ezt nem teszitek, akkor marad szánalmas fröcsögés, amit írtok.

Please... Think, before you post.
Engedjék meg, hogy a szokásostól eltérően egy térképpel és egy útvonalvázlattal nyissak. Nagyobb térképre váltás Budapest-Bécs-Stockholm-Östersund-Åre, és onnan még 45 perc buszozás, egészen a Kall Auto Lodge létesítményig, ami nem más, mint egy téli autózáshoz…..
Nem tudom, ti hogy látjátok, szerintem azért olyan brutálisan nem hasonlít egymásra a Meizu készüléke, meg az iPhone, nem jobban, mint a Samsung Galaxy S, meg még egy rakás mobil a piacon, de az Apple valamiért ezt a kínai céget szúrta ki az első csapásra.A Meizu vezetője ugyanis…..
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
Subba Bojkott!! 2010.03.03 13:00:00
Hát én tuti nem fogom használni ezt a köcsög Binget (nem mintha eddig akartam volna), nem elég, hogy Bill Gates maga az ördög, még a szaros fordítóprogramjukból is kiradíroztak minket!..
424-es gőzös 2010.03.03 17:04:49
@Allium sativa:

even with the shitty fordítóprogramjukból also kiradíroztak us!

Rulez!
István a szolnoki Corában szeretett volna 3 csomag akciós marhanyelvhez jutni, de úgy látszik, ezzel a biztonsági szolgálat vezetője és így volt, és az egyik csomagot kitépte a kezéből. Pontosan nem is értjük, miért volt erre szükség, ha felvásárolja magának az összes akciós…..