Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Armanyi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendőr büntet biciklist a Margit hídon a pénteken a Pesti Side-on megjelent fotó tanúsága szerint, az azonban nem derül ki, hogy a biciklis mit követett el. Másra nem is tudunk tippelni, mint hogy nem szállt le a bicikliről. A hídfőknél egyébként nem egyértelmű, hogy pontosan mi…..
Armanyi 2010.07.17 08:59:10
@Rot: Na ez, egy igazi bibsi szöveg volt!
Fletó jut eszembe, "el lehet menni!"
   A mocskos kommunista tömeggyilkosok és a magyar „rendszerváltás” érdekes sajátsága, hogy olyan huszadrangú férgek, mint biszku elvtárs például, aki egyébként bizonyára példás családapa és kiváló nagypapa, belepofázhatnak abba, hogy hogyan, ki és mikor…..
A minap egyik állami nagyvállalatunk egyik igazgatójával beszélgettem. Régi barátom. Ő is, mint annyi más tűzközeli ismerősöm – polgármesterek, vállalatvezetők, képviselők – arról mesélt, milyen mélyen és szervesülten szövi át a korrupció a magyar…..
Ócska ingyenreklám lenne, ha minden nap írnánk róla, hogy kik fognak versenyezni a március elsején újrainduló sztárpárshow-ban a bőröndnyi készpénz, a világkörüli út és a 65-ös évjáratú Cadillacért, de azt a magaslabdát már nem hagyhatjuk ki, hogy a választások előtt…..
Armanyi 2010.02.16 10:42:10
@gastro vazze: nem gondolod, hogy Antilop?
Belváros felújjítás 10% a Red Skorpió Kft-től?
Nem erre gondolsz? Rossz, aki rosszra gondol...
Bizonyára - velem együtt - sokakat meglep, hogy most már napok óta tartósan a Jobbik vezeti ennek a blognak a szavazását. Több ezer voks érkezett, s bár természetesen egy ilyen szavazás nem lehet reprezentatív, és közismert az is, hogy a Jobbik nagyon erős (felülreprezentált) az…..
Szekeres Imre friss kampányvideóval jelentkezett. A honvédelmi miniszter a jászsági felújításoknak állít emléket: buszmegálló, játszótér, iskola, rámpa, rendelő (egészségház), illetve bicikliút látszik a hó alatt a kisfilmben. Illetve Szekeres, aki felvesz egy táskát. Szili…..
Kádár szelleme mindmáig közöttünk kísért és elsősorban nem a baloldalon. Módszereit és népvakító osztogatását továbbra is lelkesen űzik. Pedig kevés gyomorforgatóbb és aljasabb politikai húzás van, mint visszaélni mások szegénységével-főként…..