Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zzolaf

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó motorosnaptár nélkül semmit sem ér az év vége. Tavaly flexszel hadonászó félmeztelen csajokkal kedveskedtünk, idén motoroké a főszerep – a Metzeler 2011-es kiadványai a klasszikus értékek kedvelőinek szólnak. Jól olvassák, többes számban beszélek, két anyagról van…..
zzolaf 2011.01.17 15:06:46
Japán motorosunk Budapesten felült a szopórollerre, ami azóta is száguld vele. Már leszállna róla, de a véletlenek nem engedik. Már lassan egy hónapja Spanyolországban van, előbb ártatlanul kirándult, majd kényszeresen várakozott. Mikor Budapesten a 6x6 Taxi jóvoltából megkapta a…..
zzolaf 2010.11.23 16:32:23
@randomway: Fasza a blog! Gratu!
A csapnivaló kezdet után Kunio megszerette Magyarországot. Ugyan ellopták motorját és holmijának egy részét, de az olvasók és a szívesen jött támogatók segítségével újra kistafíroztuk a világutazót. Tegnap délután szemerkélő esőben gurultunk ki a Red Baronba. A Honda…..
Karesz rég volt ennyire lelkes. Tegnap reggel megjött a vezérműlánc a motorhoz, azonnal befűzte, átforgatta kétszer önindítóval, volt rögtön olajnyomás - ezt már az előző posztban megírtam. Egész délelőtt és kora délután az olajteknőt rángatta le a motorról, vizsgálta a…..
zzolaf 2010.03.11 10:42:10
@Csikós Zsolt:

Zsolti! Érdekelne a Gold Wing! Ezzel kapcsolatban tudnál valami infot adni? Thx
A beavatottak tudják: a világ legnagyszerűbb motorkerékpárja a Vincent Black Lightning. Arányai tökéletesek, hangja semmivel sem téveszthető össze – az alkotmányos rendet is megdönteném, csak valaha birtokolhassak egyet. Kevés esélyem van rá, az ezres V2-esek már gyártásuk…..
zzolaf 2010.02.09 14:33:17
www.vincentmotors.com utolsó híre 2003-as. Nem hiszem hogy beindították volna a gyártást. Mondjuk honda motorral adták volna. Úgy meg minek...