Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tökinger

345 bejegyzést írt és 240 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamelyik kanadai alsóbb hokiligában feszült egymásnak két sportember. Ugye a hokiban, amíg valaki a földön nem fekszik, simán lehet egymást püfölni. Eddig, okés is, de mindezt úgy tették, hogy közben a csarnokban a hangszórókból a Five Finger Death Punch Over And Under It…..
Tudja valaki, hogy ezeket ki csinálta meg mért, vagy Erich Von Danikennél keressem a választ ?..
Bár eddig nem volt minden rendben a Slipknot házatáján, végre úgy tűnt, hogy normalizálódik a helyzet és mindenki 2014-re, és egy új Slipknot lemezre fókuszál majd, ami igazság szerint készül is, olyannyira, hogy Jim Root gitáros éppen a Slipknot új dalaira szeretne koncentrálni…..
Új Turbo szám és klip! Tanka Balázs pedig az ország legfaszább énekese, punktum!  Turbo - Soul Sister (Official Video) from david vigh on Vimeo. Holnap ide eriggyetek hajat rázni: Event: https://www.facebook.com/events/550407768380139/?ref_dashboard_filter=upcoming..
A Black Label Society minden különösebb indok nélkül megvált gitárosától Nick Catanesetől, aki gyakorlatilag a zenekar indulása óta zenélt Zakk Wylde mellett. A zenekar (maga Zakk) gyakorlatilag egy minden jót a jövőben típusú mondattal búcsúzott a gitárostól. Hogy ki kerülhet…..
Noha a Dillinger Escape Plan soha nem arról volt híres, hogy popslágereket írna, azért az utóbbi lemezeiken rendre volt olyan dal, amit akár egy tévéshow-ban is előadhattak. Hogy ez a hamarosan megjelenő One Of Us Is The Killer című albumon így lesz-e, még nem tudjuk, de az…..
Ahogy azt már írtuk, idén tavasszal új Dillinger Escape Plan-lemezt kapunk One Of Us Is The Killer címmel. Erről az anyagról hallgatható meg a Prancer dal alább, amolyan ízelítőnek. Ugyan Greg Puciato énekes azt nyilatkozta, hogy ez lesz a legfurább Dillinger Escape…..
Furcsa Slayert láthatnak majd azok, aki a hamarosan induló ausztrál turné valamelyik állomásán nézik meg a legendás thrash metal csapatot. A pókcsípésből lábadozó Jeff Hanneman (a képen balról a második) gitáros mellett ugyanis Dave Lombardo (a képen jobbról a második) dobos…..
Napi Laci Akiken nem fog az idő 2013.02.12 11:49:04
Emlékszem, amikor jó pár évvel ezelőtt Érsek Gabi barátommal beszélgettem az egyik Azfeszten, aki az Insane zenekar dobosa, és eddigi egyetlen állandó tagja a zenekar megalakulása óta, és azt mondta, hogy régen az Incubus, a Deftones meg a KoRn ment, mert a nu-metál volt a divat, de…..
Subba Cukiság 2013.02.02 17:47:00
Chewbacca fénysebességen..
Tökinger 2013.02.03 19:56:22
Négy évvel ezelőtt technikai K.O.-val ütötte ki Chris Brown akkori barátnőjét Rihannát, aminek köszönhetően Chris Brown a világ leggyűlöltebb zenei közszereplőjévé alakult és egyben elnyerte a Nemzetközi Nőverés bajnoki övét. A súlyos vereség után twitterezésbe és az…..
Tökinger 2013.01.31 15:25:52
Április másodikán jelenik meg a Killswitch Engage új nagylemeze, a Disarm The Descent, ami 11 év után az első lesz Jesse Leach eredeti énekessel a fronton. Az "üvöltök, aztán leéneklem a csillagot az égről" típusú metalcore-zenekarok atyaúristene már be is mutatta…..
Tökinger 2013.01.30 16:06:04
Van nekünk ugye ez a klipmegosztás rovatunk, amiben hétről hétre összeválogatunk egy rakás új videót, jót, rosszat, említésre méltót. A klipek továbbra is özönlenek, de rengeteg dal, ep, lemez is érkezik a szerkesztőségbe, amiknek külön posztban nem tudunk helyet szorítani,…..
Tökinger 2013.01.13 20:26:45
Tény I.: A budapesti, városligeti közparkot 1813ban kezdték építeni Henrich Nebbien tervei alapján, tájképi kert stílusban. Teljes területe 100ha és áll benne 6500 fa. Tény II.: A parkban található PeCSát 1985-ben nyitották meg, mikor én egy éves voltam. Tény III.:…..
Napi Laci Dove reklám (Slavior) 2012.11.21 10:22:32
Tisztálkodás, széles kört csutakolásra hívva... Hülye egy "felkonf", hisz szerintem a Slavior zenekarnak fogalma sincs a tökéletes pH értékű szappan létéről. De meghallgatva a zenét, azt kell mondjam, csodás lélektisztító egy cucc... A Slavior, azonos című debüt albuma…..
raklapfos Throwing your life away! 2012.11.19 19:28:49
Elkezdtem megírni egy hosszabb memoárt, de aztán fogtam, és kitöröltem a picsába. De a lényeg itt van: ez a dal, amelyet küldeném azoknak a diplomás embereknek, akik egy mondatot sem tudnak úgy leírni, hogy ne legyen benne 3 helyesírási hiba. Valamint a középiskolai tanáraimnak,…..
Napi Laci (Arany)Savas eső 2012.11.20 09:55:37
Tudjátok mennyire nagyra becsülöm Bódi Gusztáv zenei és szövegírói munkásságát, de a mai zenéhez feltétlenül szükség volt egy kis átköltésre: ...Savas eső a szép kis házra,Savas eső a családomra,Jaj, ha meghalok... Hisz nem a jó öreg "zenei gurutól" szól a mai…..
Napi Laci Feltámadás /Underoath/ 2012.11.19 11:43:58
Olyan se volt még, hogy 40 napig ne írjak... Se olyan, hogy meg ne emlékezzünk blogunk szülinapjáról... Hisz november 10.én volt a második Napilaci Szülinap /és az elsőt legalább tisztességesen megünnepeltük:)/. De ami történt, megtörtént. Annyit ígérhetek, hogy mostantól…..
Napi Laci Tokaj Művek 2012.10.11 11:48:45
Avagy Tokaji Bornapok Jöhet a kérdés: Kit érdekel Tökikém, hogy jól berúgtál hétvégén Tokajban?Amellett, hogy majdnem annyi részeg disznó van ilyenkor a városban, mint a Hegyalja fesztivál alatt, a főtéren vannak ám koncertek is. Sajnos a pénteki napon lecsúsztam Fluor Tomi…..
Tökinger 2012.10.11 12:36:57
@zedzone: Azt csak én énekeltem fennhangon:)
Napi Laci Fickós nyakficam 2012.09.26 14:45:31
Avagy betont a nyakba!!! Ezzel a szlogennel ismertem meg a Neck Sprain-t, mikor még olvastam Metal Hammert... Most már nem is így hívják az újságot:) El is kezdtem keverni a betont, mikor megláttam mocorogni facebookon a bandát... Külön dobtam a keverőbe egy kis Kalcidurt…..
Infoporn Diplomás babyboom 2012.09.18 09:42:24
Többet szülnek a diplomás nők... ennyi. (nem, mintha számítana, ha nem így lenne) Forrás: KSH Megjelent nyomtatásban is, itt: VH ..
Charles Bolfrass dalszerző beperelte a Muse-t és a zenekar kiadóját, a Warner Musicot is összesen 3,5 millió dollárt követelve, mert szerinte az angol együttes ellopta az ötletét, írja a Gigwise. Bolfrass azt állítja, hogy még 2005-ben megkereste a Muse tagjait egy olyan rockopera…..