Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monty.Python (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ehhez nem is tudunk mit hozzáfűzni, a Blikk bearanyozta ezt a nyomorúságos keddet, tényleg potyog a könnyünk mióta a 7. oldalon megláttuk ezt a képet. ..
Alig néhány perccel Gyurcsány Ferenc beszéde után újabb felbecsülhetetlen értékű dokumentumot fújt be szerkesztőségünk ablakán a metszően hideg februári szél. Orbán Viktor hagyományörző évértékelő beszédeinek 2009-es kiadását annak elhangzása előtt két teljes nappal…..
Monty.Python (törölt) 2009.02.22 10:01:21
Ha már politika, legyen vicc! :))
tiaramagazin.hu/page/pepin_sogor_dragan_add_az_eleted

(bár nem elvitatva, hogy a fenti cikk is hozza az alcsúti fociakadémia atyjának gondolatait ;-DD)
Már megint egy vetkőzős tanárnő, hát mi van ezekkel az emberekkel? Aki tanárnak megy az már nem is szerepelhet két vibrátorral egy lyukban egy képen? Vagy nem tömetheti tele a testnyílásait gombás talpú emberekkel? Vajon a képről szándékosan lehagyott fiatalemberek milyen…..
Hajléktalanokon humorizálni a legkifizetődőbb téma, általában részegek, hülyeségeket beszélnek, és még a leglúzerebb, legszerencsétlenebb tornagatyós, kínai papucsos idióta is úgy érezheti, hogy több náluk. De ennyivel tudjuk is le a moralizást, ki nem nézett ugye ilyet a…..
Most komolyan, Gyurcsány politikai karrierjét végignézve, bárki komolyan azt gondolta hogy az elbukott népszavazás után elővesz egy A4-es papírt, leül az asztalához és szépen megírja a lemondását?! Ismerjük már annyira: soha nem fog magától lemondani. Felállítani pedig nagyon…..
Ha hétfő, akkor popipari jelentés, ezúttal egyenesen a Magyar Távirati Iroda boszorkánykonyhájából. Van itt minden, Dáridó és Jimmy, negyedik típusú találkozások, jővőbenézés és musical, fogyasszátok mértékkel. Pataky Attila, az Edda Művek alapítója, oly sok aranylemeze…..
... perszehogy az újpesti babptistáknál volt: De tényleg, végignyálaztuk a youtube-ot és sehol semmi említésre méltó hazai csemege szilveszter/újév témában. Linkeljetek Béláim az úrban, különben becsukhatjuk a boltot...
Monty.Python (törölt) 2008.01.03 16:08:46
BÚÉK evribádi!
Szerintem a csúcsok csúcsa az ATV műsora volt, ahol a szponzorok jóvoltából Hajdú Péter és Dömsödi Gábor Névshowra Ausztriában mulatott, ámde nem mulattatta a nagyérdeműt (az nem derült ki, milyen diszkontkedvezménnyel vihették a szereplők a nagynénit, nagypapát, szülőket, ismerősöket közönségnek).
Egy szép kastély impozáns nappalija volt a helyszín, ahol a kétoldalt igénybe vehető, meredek lépcsőn senki sem produkált stohlbuci-féle műelesést, de a házigazda (ingben, öltönyben, nyakkendő nélkül műsort vezető) Hajdú Péter előadott valami népitáncot, ami burleszk jelleggel bírt, mivel nyár óta megint visszaszedte háromszorosan, amit leadott. Így meglehetősen furcsán festett L.L. Junior kalapjában (ő volt az első fellépő, meg is csinálta hát az antihangulatot), rövid, vastag lábaival próbálta cifrázni (lehet, hogy a 4 For Dance-től próbált meg ellesni ezt-azt), mindenesetre humorosabb volt, mint Nádas György és Szabó Kristóf (a Humorfesztivál győztese).
Nem csodálom, hogy e két utóbb említett unta az egészet, egyszerűen, ha lehet negatív szórakoztató műsort csinálni, akkor ez az volt. (Így kell elegánsan megölni az ellenséget: halálra untatni.)
Tegyük hozzá, hogy Nagy Zsolt (leánykori nevén VV Leó) olyan felesleges volt ott, mintha Kiszel Tündét akarnánk a részecskegyorsítók természetrajzáról felvilágosítani.
Bizonyára a két műsorvezető hozzátartozói, Dömsödi családja és HP Sarka Katája jól érezte magát (ki tudja, tán ez volt a cél a szponzorok segítségével), de a műsor kínszenvedés volt.
Annyit mondanék még, hogy fogadásokat tehetnénk, mikor vehették fel a műsort, ugyanis a tegnapi Borsban olvastam, miszerint Leó besárgult 21-én és keményen nyomta a kórházi ágyat azért remegve, hogy a családjával tölthesse a karácsonyt. És ugye mi, vad tévéző kiképzettek már tudjuk, hogy az nonszensz, miszerint szilveszter előtt 2 nappal láttak volna hozzá a vágáshoz, amit egy hét alatt felvettek.
No de mindegy, hölgyeim és uraim, egy vigasztal, miszerint videóra vettük eme fergeteges ATV-s műsort, így csupán futólag kellett unatkoznunk tegnap, mikor megnéztük.
Ha ennél rosszabbal találkoztatok, Pinokkiónak foglak hívni benneteket! :))))
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!) Mielőtt jobban belemélyednénk Fábry Sándorba, egy dologban állapodjunk meg: ha akar és odateszi magát, nagyon vicces tud lenni. Minden magyar családban van egy…..
A Tv2 még egy országos adó indítását tervezi, Havas Henriket nem azért rúgták ki, mert megsértette a főnökeit, hanem mert a belerúgott a saját kutyájába, Damu Roland sorsáról pedig már döntöttek, csak a szappanopera műfajának szabályai miatt nem mondhatnak semmit. Interjú az…..