Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Süli Mónika

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! 3 x 1 órás foglalkozás keretében elsajátíthatod a szeretetadás egyik kiemelkedő formáját. A masszázs lépéseit, fogásait babádon, gyermekeden végezve gyakoroljuk. Megfelelő környezetben. Eső alkalommal csöndes háttérzenével, majd a másik két alkalommal mondókákkal, énekekkel…..
  Házasság. Vajon ki miért házasodik össze és vállalja önként a feleség szerepét? Hogyan gondolja, álmodja és építi fel?  Pár évvel ezelőtt, mikor még a társas élet rejtelmeiben éldegéltünk kettecskén, kötetlenül, mindenféle felelősség nélkül, szentül…..
  Az elmúlt egy-két évtizedben gyakran halljuk külföldön és itthon egyaránt, hogy a család válságban van. Sokak szerint el kell fogadni, hogy új együttélési formák vannak kialakulóban és a hagyományos családmodellek ideje lejárt. De a többség szerint –…..
Vagyunk Szerda 2010.02.10 17:55:30
 Hét közepe van.Azt mondják az okosok, aki eddig túlélte nagy baj már nem történhet vele hét végéig.Ma jó napom volt, sikeres ügyeken vagyok túl.Természetesen a siker nem mindig kézzelfogható, hanem lelki mércéje is vagyon. Mivel, a blog leírásában az üzlet is szerepel,…..
Süli Mónika 2010.02.24 09:18:05