Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gőzhenger

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Invitel-ügyfelek, figyelem: aki nem olvassa a cég tájékoztatóit, az január 1-jétől meglepve fogja tapasztalni, hogy az alábbi csatornák minden csomagból hiányozni fognak: Eurosport 1 SD/HD Eurosport 2 SD/HD Eurosport News Animal Planet SD/HD TLC Discovery Channel Discovery Showcase HD ID…..
Gőzhenger 2016.11.16 10:38:15
@kis_kiraly:
Az EuSp csak azokat a olimpiai tartalmakat fogja adni, ami nem fér el az M4/M5/Duna/M1 csatoirnákon. Minden magyar érdekeltségű tartalmat az MTVA lefogott.
Gőzhenger 2016.11.16 10:55:54
@Samott:
Tévedsz, vagy téves következtetést vonsz le:
1: "A Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal kötött megállapodás alapján a Discovery és rajta keresztül leányválallata, az Eurosport kapta meg a 2018 és 2024 közötti olimpiai játékok európai televíziós és multiplatform közvetítési jogait." (Forrás: Index: 2015.06.29. 15:17) Vagyis abból, hogy mi volt eddig az EuSp-n nem lehet következtetni arra, hogy mi lesz 2018 után.
2: "Magyarországon az eddigi hagyományoknak megfelelően a közszolgálati televízión keresztül is eljutnak a háztartásokba a hazai közönség számára fontos események. A megegyezés lehetővé teszi továbbá az MTVA számára, hogy a 2018 és 2024 között megrendezett Olimpiai Játékok magyar nyelvű közvetítéseit a szomszédos országokban a helyi kábelszolgáltatók fizetős csomagjaiban, egy televízió és egy rádió csatornán is elérhetővé tegye. A megállapodás alapján az MTVA jogosult a magyar közszolgálati csatornákon az élő eseményeket követően hírösszefoglaló anyagok közvetítésére is." Forrás: 24.hu 2016. 06. 18. 17:43)
Tehát: ami az EuSp-n lesz, az ott lesz az MTVA csatornákon is: tehát csak a magyar sportrajongó számára csak kevésbé érdekes tartalom lesz az EuSp-n.
Ahogy az előző bejegyzésben is írtam, tényleg a mai dátum volt a nyerő: a Google pár perce bejelentette az új Nexus telefont és az Android 4.4-et. Az új telefon először függetlenül elérhető a következő országokban a Google Play-en keresztül: U.S., Canada, U.K., Australia,…..
Gőzhenger 2013.11.01 08:16:14
@Gőzhenger: bocs: az automata szöveg kitöltés miatt. playstore.
Autóritkaságokhoz képest mérsékelt áron, alig ötvenezer fontért kínálják árverésre Margaret Lockwood több mint 70 éves luxusautóját. Margaret Lockwood Nagy-Britannia legismertebb színésznője volt a 40-es években. Tizenkét évesen lépett először színpadra, a vásznon…..
Biztosan mindenkinek megvan a címbéli kisfiú: Brüsszelben pisilget folyamatosan – és tudvalévő, hogy alkalomról alkalomra átöltöztetik: más-más ruhákat adnak rá.”…De hogy jön ehhez Magyarország és miért hasonlítjátok egy pisilő gyerekhez? Hiszen ekkora…..
Igazán vicces történettel dobja fel a péntek reggelt X., aki sok éven keresztül volt a Tesco alkalmazottja. Hősünk távozott a cégtől, majd kérte, hogy állítsák ki neki az úgynevezett működési bizonyítványt. (Ez egy olyan, a munkavállaló kérésére kötelezően kiadandó…..
Gőzhenger 2010.11.05 08:47:41
@phylloceras: és @vauvauvau:

Hardy (a Vörös térről usánkában tudósítok) Mihály most egyik sem: a Tesconál volt szóvivő, a Malávnél viszont sose volt.
Viszont a Budapest Airport szócsöve és ma éppen azt magyarázz(t)a, hogy miért jogos az, ha a stewardesek tangáját félrehúzva testüreg motozást és csöcsörészést tartanak a biztosnságiak.
Szép feladat, lagalább annyira, mint annak idején a hős szovjet elvtársak munkasikereiről tudósítani a TV Híradót...
Mercsi a kommentelőktől kér tanácsot. Olvasónk eladta a lakását, a vételár meg is érkezett, de az ügyvédjük csak pár hónappal később jelentette be ezt a Földhivatalnál, arra hivatkozva, hogy a bank csak ekkor értesítette őt. A dolog azért lett érdekes, mert utóbb kiderült,…..
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
Gőzhenger 2010.09.08 11:36:28
Céginformáció
--------------------------------------------------------------------------------

A cég jogelődje a Drávanet Internet Szolgáltató Kft. 1996 szeptemberében jött létre, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a Dél-Dunántúl Internet-szolgáltatója legyen. A megalakulás óta eltelt közel 10 évben vállalkozásunk rohamos fejlődésen és bővítésen ment keresztül, melynek eredményeként a 2000. évre a Drávanet Rt. a Dél-Dunántúl legnagyobb Internet-szolgáltatójává nőtte ki magát. A Drávanet Zrt. 100%-ban magyar tulajdonú.

Célunk továbbra is, hogy kedvező árainkkal, ügyfélbarát ügyintézésünkkel, ügyfélkezelésünkkel a meglévő és leendő ügyfeleink bizalmát elnyerjük és megőrizzük.

A cég stratégiai erősségei
Kiváló technikai háttér és szakembergárda, nagyon jó kapcsolat az egyetemmel, mint tudásbázissal.
Rugalmas, fiatal csapat alkotja a céget.
A nyereséget folyamatosan visszaforgatjuk, melynek köszönhetően elmondható, hogy hálózatunkat a 80%-os terheltségi szint elérése előtt fejleszteni tudjuk.
Áraink az indulás óta számottevően nem változtak, azóta megtartottuk az országos átlag alatti árszintet a „kis haszon, nagy nyereség” elv jegyében.
Kiváló aftersales szemléletet vallunk magunkénak
Szájhagyomány: Az ügyfelek a fentiek következtében kialakuló szolgáltatási színvonal ismeretében maguk ajánlanak bennünket ismerőseinek
Folyamatosan elsők között alkalmazzuk az új technikákat, technológiákat.
Cégadatok
Cégnév: Drávanet Zrt.
Alapítás éve: 1996
Székhely: 7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1.
Ügyfélszolgálat (Pécs): 7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1.
Ügyfélszolgálat (Budapest) 1138 Budapest Váci út 168/A 4.emelet.
Posta cím: 1138 Budapest, Váci út 168.
Adószám: 12524286-2-02
Bankszámlaszám: 72300248-10000018-00000000
Számlavezető Bank:
Körmend és Vidéke Tksz.
Cégjegyzékszám: 02-10-060286
Jogelőd: Drávanet Kft. (11366311-2-02)
A korábbi kocsmázós, sörös, boros, vetkőzős virtuális gyülekezőhely után a kakaóbár megdöbbentően visszafogott volt, de természetesen csak a nevében, hogy józan, értelmes embereknek tűnjenek az oda írogatók, ha már valójában nem olyanok. Ennek megfelelően A KBM hamar…..
Gőzhenger 2010.04.16 09:31:25
@KuKori:

Basszus, már megint ez az ostoba magyar önsorsrontás!

Nem lehet, hogy inkább egy angol pasas "öregbíti" tovább az angolok hírét Magyarországon?

Mert ha már egy ilyen olvasata is lehet az ügynek, akkor inkább ez a helyzet.

De inkább egyik sem: mert a második órán a felelősség nem a nőé, hanem egyértelműen az oktatóé. A hibát/balesetet fizikailag valóban a csaj okozta, de az oktatónak ki kellett volna tudni védenie... A csajnak peche volt, mert egy balfasz volt az oktató.

Amúgy meg a cikk még azt sem írja, hogy magyar a lány, a helyieket bazira nem izgatja, hogy magyar, szerb, lengyel, vagy izlandi volt-e. A névből te be tudod azonosítani, de a melleted lakó angol, vagy paki, vagy bárki biztos nem...

A sztori amúgy vicces, és szerencse, hogy nem sérült meg komolyan egyikük sem.

De még egyszer, kérlek, ne gondold, hogy ennek a magyarsághoz bármi köze lenne, és hogy ez sztori negatív lenne az angliai magyarokra...
Belsőség Mit kapok én ezért!? 2010.04.06 06:28:00
Egy nyugodalmas, kényelmes, jól összerakott és használható, különösebb allűröktől mentes családi autó. Bátran felveheti a versenyt bármelyik konkurensével.Mai tesztünk blogposztja...
Gőzhenger 2010.04.06 13:32:39
@karlmann: Ma reggel vittem a C5 (2004 - 140000km) kombit a szerelőhöz: kormánymű lötyög (még bírja), két függőcsapszeg, és egy szilentblokk csere rendel...
Amúgy szeretem a kocsit, de még ezt a "francia szőlőtermelő parszatoknak való kombit" sem a magyar utakra tervezték...
Salynos-salynos...
Ja és a feleségem Clioja (bár nem PSA, de francia) is évente kap valamilyen új futóműalkatrészt, pedig keveset és finoman hajtja.
Úgy látszik, magyar hipermarketbetegség, hogy kiírnak egy árat, aztán, amikor rájönnek, hogy az túl alacsony, nem akarják annyiért adni az árut. Richy0609-vel majdnem ugyanaz történt, mint hétfői, Vásárlóval verekedett a Auchan biztonsági őre című posztunk hősével. Csak vele…..
Gőzhenger 2010.02.16 08:49:07
@Shaq:
Hol van ez a 'nálunk'?

Megyek oda shoppingolni...
Nem kell hozzá tudományos fokozat, hogy megállapítsuk, finn rokonaink nem az Urál lábánál fejlesztették ki a szaunázás évezredes kultúráját, mert akkor talán ránk is ragadt volna belőle valami. A wellness térhódításával most gyorstalpalón próbáljuk behozni lemaradásunkat,…..
Gőzhenger 2010.02.09 13:58:25
@Amphiprion Ocellaris:
OK, így is jó...
A forrás viszont eredeti: azt hiszem a Finnair újságjánál tudják milyen az igazi szaunázás...
Gőzhenger 2010.02.09 15:33:06
@hoel:

Sajnos így van: A Sportmax most újította fel a wellneszrészt: reméltem, hogy a gőzben kicserélik a vádlimagasságban levő balesetveszélyes törött gőzbefúvókat, meg végre rendberakják a másfél év alatt leamortizált szaunákat.
De semmi.
A zuhanyokat legalább megjavították (igaz, kicsit gány csapokkal, amik ugyanúgy két hét múlva tönkre fognak menni)de a szaunákhoz érdemben hozzá sem nyúltak.
De nem is ez a lényeg: ha az unatkozó úszómesterek időnként benéznének a szaunákba, és udavariasan úgy betartatnák a szabályokat, akkor minden sokkal egyszerűbb lenne. Ez nem kerül több pénzbe, viszont egyrészt mindenki jobban érezné magát, másrészt a szauna is lassabban amortizálódna.