Regisztráció Blogot indítok
Adatok
>Oaszt6atlan

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha eddig nem tettétek volna meg, most itt az ideje, hogy meghallgassátok a Russkaja friss albumát. Az osztrák bulimetalosok a Turbo Polka Party kiadása mellé egy friss videót is készítettek, ez a Paschlira lett ráillesztve. Alább mind a friss dal, mint a teljes anyag megtalálható...
>Oaszt6atlan 2023.02.05 23:05:28
Mostani történetünk a Szovjetunió felbomlásának zűrzavaros időszakába vezet vissza minket. A történelem meghatározó eseménye volt a világhatalom felbomlása, mely természetesen nem egyik napról a másikra történt meg, de mégis viszonylag rövid időn belül lezajlott. Az események több szálon futottak,…..
Vannak zsidós nevek, mint a Kohn, a Grün, a Weisz és a Schwartz. Pedig akik ismerik az ókori illetve a középkori rabbinikus irodalmat feltűnhet, hogy a zsidóknak nemigazán volt családnevük. Hozzáteszem a nem-zsidóknak sem. Jó sokáig. A zsidó társadalomban mindenkit, döntőrészben patriarchális…..
>Oaszt6atlan 2019.08.06 19:07:56
Pontosan 10 évet kellett várni arra, hogy vasárnap elstartoljon a legendás Bolygónk, a Föld sorozat második évada. És már az első rész után azt tudom mondani, hogy megérte várni Attenborough szériájának újabb részeire, mert ez az, ahogyan a természetfilmezést csinálni kell - fantasztikusan!..
Túl vagyunk a táboron, aminek ugye a jelentősége a nyáj további, drámai ritkítása, illetve, legalábbis a vasárnapot tekintve mindenképpen, hogy sikerült-e egy az egyben megverni a Sztárban sztárt, mert az évben először, de nem utoljára ténylegesen is egymásnak feszült a…..