Regisztráció Blogot indítok
Adatok
solon

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Freelancer19 régebben fan videókat készített a Zandagorthoz, most inkább írásra adta a fejét. És milyen jól tette...   - Lycoris, most el kell mennem. Pár óra múlva bevetésre indulok. - Nem maradhatnál még egy kicsit, Tayion? - Sajnálom, de nem. Sajnos hív a kötelesség.…..
Rég volt már novella, most Solon elővett egy ősi történetet a GF 42-ről... Galaktikus idő: 5425 Az Új Tejút galaxis maradványának egy északi pontján... Az anyahajó lassan repült a bolygó mellett. Oldalán kissé kopottas volt a szövetség címere, amin a bolygó melletti hold…..
Kisebb szünet után itt az első két erőmű. Az már most látszik, hogy nagy munka lesz... Fúziós reaktor: SPS: ..
solon 2012.03.23 07:46:40
Az új skorpió: A régi: És a tollrajz: ..
solon 2011.11.11 13:39:29
Mint múltkor említettem, az egyik fejlesztési irány a közeljövőben a grafika lesz. A hangulatos, egyedi és szép látvány elsősorban az új játékosok megfogásában segíthet, de persze a régieknek sem hiszem, hogy fájna. :-) Nos, elkészült az első kép, méghozzá egy szondáról.…..
Egyre jobban beindul a zandagortos 3d modellezés. Kezdte Norris egy Nemesis-szel, aztán Teuton készített el több űrhajót Blender-ben, nemrég pedig Sikoyka rakott össze egy anyahajót SketchUp-ban. De az eddigi legösszetettebb alkotás Scott McBayer frissen megjelent videója: Le a…..
Bo Heckl, lapunk elismert, Assange-díjas újságírója, szenzációs anyaghoz jutott, amit ezúton osztunk meg nagyra becsült olvasóközönségünkkel. Az alábbi fotó a Zandagort Kutató Intézet egyik új felfedezéséről készült, egy ismeretlen eredetű monolitról. Hogy a cikket miért…..
solon 2010.08.08 06:51:41
A Galactic Federation 42 bemutatkozó videója: ..
solon 2010.06.07 22:43:33
Van egy jó meg egy rossz hírem. A jó az, hogy már fut az s2 (persze bejelentkezni csak én tudok). A rossz pedig az, hogy rám tört az ínhüvelygyulladás, ami eléggé korlátozza a munkaképességem. Így kénytelen vagyok az s2 indulását egy héttel elhalasztani, április 16-ára...
solon 2010.04.05 09:01:31
Ökoszféra ahogy épül be a bolygó, egyre csökken a szabad terület, ez pedig negatívan hat az ökoszférára (vagyis nem lesznek irreálisan nagy gigabolygók) fakitermelés: csökken a hatékonysága (több erdőt kell irtani azonos mennyiségű output-ért), hogy ne legyen "végtelen"…..
És íme, a harmadik Zandagort-videó, ami egyben az s2 félhivatalos beharangozója is: A trailer elkövetője Freelancer19 a The Galaxy Fighters-ből. Neki ezúton is nagy-nagy köszönet! A fórumon már felmerült a kérdés: hogy néz ki vajon Zandagort? Itt látható pár másodpercre, amint…..
solon 2010.03.08 13:05:00
4078. február 7-én, a Végítélet napján, IsenMother, az utolsó emberi bolygó is annihilálódott. Bár a Tejútrendszer, az emberiség bölcsője, ahol először emelte fel fejét a sárból, fennmaradt, minden otthonosságát elvesztette. Csillagok, gázóriások, kisbolygók, üstökösök,…..
Mivel a végjátékban Zandagort mellett Zandagort Egyházának is komoly szerep jutott, az alábbi képeken a színezés a következő: bolygók: a bolygóosztálynak megfelelő szín flották: fehér X = ember, piros X = Egyház, lila Z = Zandagort csaták: fehér kör = mindkét fél ember,…..
Igor Nemezin elgondolkozva nézi a világító stratégiai térképet. Igen, gondolja, valóban nem rózsás a Föld helyzete. Az amerikai Sky flotta egyre nagyobb veszteségeket szenved, és a kínai Kyu sem áll fényesebben. Egyedül csak a Balsoj, a nagy orosz föderáció űrserege sértetlen…..