Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerteminde

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Ha a "konečné řešení" kifejezést beírjuk egy cseh-német fordítóprogramba, akkor az Endlösung-ot kapjuk fordításként. Benes Eduárd Csehszlovákiájában a szudétanémetekkel kapcsolatban használták a "konečné řešení"-kifejezést és ez nagyjából két és fél millió német deportálását jelentette. Több…..
Némileg felháborodottan olvastam a Véleményvezér blog tegnapi, Index.hu címlapjára is felkerülő posztját, melyben a lakossági devizahitelt felvevőket teszi felelőssé a gazdaság mai állapotáért.A posztoló „szépen” levezeti, hogy (A) a svájci frankot felvevő…..
kerteminde 2010.09.15 19:22:36
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
Te jóképességű! Értsd már meg, hogy a devizahitelesek normális része nem azért sír, hogy fizesse ki helyettük valaki a hitelt ( én se, helyettem ne fizessen senki semmit!!! ), hanem a bankok hitelezési gyakorlata miatt. Míg Svájci Nemzeti Bank az utóbbi időben csak csak csökkentette a kamatokat ( ha jól tudom most 0.5%, amit lehet most felemelnek 0.25 százalékkal ), addig itthon a bankok EMELTÉK! a CHF kamatát, és 6-7 % körül van. Na ezért kellene a bankok tökére lépni és pofán baszni őket. Engem ez tökéletesen kielégítene és nem lenne egy szavam se. Az árfolyamkockázatot meg mindenki viseli saját maga ( bár gondolom a bankok erre meg kötöttek valami biztosítást a háttérben, szóval ez is az Ő roppantmód alacsony profitjukat gyarapítja ).
Flying Dutchman Új Apartheid? 2010.06.16 08:21:00
A focivébé eddig a gyenge játékról, az idegőrlő vuvuzelákról, egy béna gumilabdáról és a rossz közbiztonságról szólt, de a szervezők szerint a "legnagyobb problémát" a csinos holland szurkolólányok jelentik.   A Dánia elleni 2–0-ás siker után 36…..
  Szokták volt emlegetni művelt publicisták és elemzők, hogy a Fidesz ígéretcunamija az égig ér és ezzel olyan magasra tolta a lécet maga fölé, hogy nehéz lesz azt átugrania - nincs sok vitatkoznivaló ezzel az állítással, a Fidesznek olyan kihívásokkal kell…..