Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Eminens

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi évad egyik legkellemesebb meglepetése volt a Hannibal, az első perctől az utolsóig imádtuk, mert amikor a sztori bicegett (a heti egy ügy megoldása nagyon béna volt néha), a színészi játék, a zene és főleg a látvány mindenért kárpótolta a nézőt. Aztán jött a…..
comment:com A nap képe 2014.04.28 15:00:00
Ilyen fasza plakátot kapott a The Strain, Guillermo del Toro első tévésorozata, amiben a vámpírok nem olyan puhapöcsök, mint amilyennek mostanában divatos őket beállítani.   ..
dr. Eminens 2014.04.28 19:32:47
@koimbra: Szerintem sablonos és borzasztó gyengén van megírva, én nem áldoznék rá pénzt. Érezni lehet rajta, hogy jobban működne forgatókönyvként, a sorozat tutira jobb lesz.
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
dr. Eminens 2013.10.14 12:45:13
comment:com Salud, Tony! 2013.06.20 12:00:00
Elment a nagy mackó, egy nagyszerű színésszel kevesebb van Hollywoodban. James Gandolfini 51 évesen, egy római vakáció alatt kapott szívrohamot, ahonnan az 59. Taormina filmfesztiválra utazott volna. A kiránduláson a fiával volt, azt nem tudni, hogy a 14 éves gyerek szeme előtt…..
dr. Eminens 2013.06.20 20:16:55
Az HBO pszeudoközépkorról szóló, de sárkányos-csöcsös-varázslónős-zombis sorozata előszeretettel nyírja ki azokat a szereplőket, akiket a csatorna pr-gépezete szépen lassan szimpatikusnak épít fel, és a nézők megkedvelnek - és most az teljesen mindegy, hogy a sorozat alapjául…..
dr. Eminens 2013.06.06 15:03:00
@IdomitottFoka: Az nem a legvége, hanem az utolsó előtti évad utolsó része volt, ha jól emlékszem.
Az amerikai írók céhe ma hajnalban tette közzé a szerintük legjobb forgatókönyvekkel bíró 101 tévésorozat listáját, amin nem túl nagy meglepetésre a Maffiózók végzett az élen. Az már sokkal érdekesebb, hogy a kritikusok által minden idők legjobb sorozatának tartott Drót…..
Egy dán tévéműsor borzolja a kedélyeket világszerte. Ronda, koros férfiak ítélkeznek meztelen női testek felett. Hibátlan ötlet. A Blachman című sorozat egy dán állami csatornán fut és a lényege, hogy egy sötétített stúdióban fürdőköpenyes nők sétálnak elő, ledobják…..
A valaha volt legsikeresebb angol kosztümös sorozatok egyike és egyben a legdrágább is: a sorozat forgatási költsége óránként 1 millió font.  Nagy-Britanniában évek óta a legtöbb néző, és összesen 27 begyűjtött Emmy-jelölés: ez a Downton Abbey, melynek már igen széles…..
dr. Eminens 2013.05.10 20:35:36
Én szeretem a sorozatot, de a második évadban a rohamos időugrások tényleg zavaróak voltak. SPOILERES leszek: meg ezek a durván szappanoperás fordulatok, mint az "örökre", azaz pár részre való lebénulás, meg az előkerülő amnéziás rokon, akitől egy részen belül megszabadultak és nem említették többé, mintha a rész forgatása közben rájöttek volna, hogy ez a történetszál már tényleg nagyon gáz. Bates szolgalelkűsége is idegesítő - mikor az első részben feltűnt, azt a kissé gúnyos félmosolyát látva az hittem, amolyan morálisan néha megkérdőjelezhető antihős lesz, és feszültség lesz közte meg a Lord között, hisz egykor megmentette az életét, most meg parancsolgat neki. De nem. (Most már azt hiszem, Brendan Coyle-nak alapból ilyen a mosolya, és ez nem a karakter része.)
És ez is gáz, hogy minden fekete-fehér. Néhány karakterben látok potenciált: Edith, de vele folyton ugyanaz történik - beleszeret egy idősebb, házasságra nem alkalmas pasiba; Branson, az ő belső vívódása és gyásza érdekes lenne, de fogadni mernék, hogy majd gyorsan neki is kerítenek egy nőt, akivel hosszasan kerülgetik majd egymást, és kapunk még egy vontatott románcot (senki nem maradhat egyedül egy kicsit!); meg ott van Thomas, ő nekem a legérdekesebb, végre egy árnyalt karakter (bár majdnem minden, ami eddig történt vele, borzasztóan valószínűtlen volt /pl.: meleg vagy? nem baj! jól tudsz krikettezni, ezért még elő is léptetünk!/) A második évad folyamán az is kiderült, hogy Rob James-Collier nem csak egy helyes arc, hanem jó színész is :)) Egy karikatúraszerű gonosz volt az elején, aztán egyre több emberi pillanata volt, kicsit közelebb vitt a megértéséhez(ezzel szemben azt, hogy O'Brien miért volt olyan rosszindulatú, sosem tudtuk meg, sajnos.)
A célegyenesbe értünk, megvan a négy finalista, nem nagy meglepetésre négy férfi, bár ha a tehetséget és a hangot nézzük, akkor Nádor Dávid helyett inkább Nikát kellett volna a döntőbe bevinni. Hiába, a lebonyolítási rend kegyetlenebb, mint a fröccsöntő kisiparosra vadázó…..
dr. Eminens 2013.01.19 18:51:10
@Bálint 14: Anno Humphrey Bogart is afféle szexszimbólum volt hasonló paraméterekkel.
dr. Eminens 2013.01.19 18:53:46
@dr. Eminens: Meg James Dean is egy alacsony, vékony gyerek volt.
Véget ért a harmadik X-Faktor, és nem tört meg az RTL-átok: a kertévé tehetségkutatóiban nő nem nyerhet. Oláh Gergő győzelmét nemcsak a trend miatt nem lehet meglepetésnek nevezni (az ilyen műsorokban általában nők szavaznak, faszikra), hanem azért sem, mert teljesen megérdemelt…..
Tornádó jött, tornádó ment, az irtózatos pusztítás meg maradt a Lila akác közben. Gaby berohant Carlos után a kórházba, a többiek pedig a mentésre érkező tűzoltóautók villódzásánál szorongva várják Lynette-tel a fejleményeket. Amik egyelőre késnek. Lynette egyre…..
hogyvolt Hősök 2x03 - Rokonlélek 2008.06.26 10:01:00
Az eheti első jelenet a tincstelenített (emlékszünk még Kozsóra?) Emóval indul, gonosz írek zsarolják fadobozzal, amiből kiderül a zigazság, mint mondják, ebben MINDEN benne van, amit tudni akarsz magadról. Azért elég szar lehet így felébredni. Celtic-Milan futballmeccs lesz, a…..
Heti betevőnkben a szokásos csapdák, cselek, titkok és hazugságok. Ami szokatlan, hogy valahogy  szinte mind extra gyors lebukással járnak. Bree kétségbeesetten próbálja lebeszélni Almát, hogy a szembeszomszédjukba költözzön. Még az Applewhite-ház hátborzongató múltját…..
Ismét képernyőn a Vidám Fijjug, mi hogyvoltozunk, az úri közönség táncol. Májkül a promók alapján egy újabb nézéssel bővítette színészi eszköztárát, immáron 4 is van neki, ezzel hivatalosan is megelőzte Steven Segalt. Linkolnnak szakálla nőtt reggelre, Tíbeg már csak…..
Kérem szépen, aki az előző résztől lehidalt, az most istenigazából üvölthetett, mert ez volt a Hősök eddigi legjobb epizódja, az, amiben megkaptuk Lindermant, az első Sylar-Emo konfrontációt, és egy, a TV2 paraszt promósai által lelőtt poént. A történet szálát ott vesszük…..
Férfiolvasók szívének megdobogtatására alkalmas mai alanyunk, akiből a moziban már sokkal többet is láthattunk, mint a kedves papa azt remélni merte, amikor az ifjú Amanda színészetre adta a fejét. A hölgy New Yorkban született 1972-ben, és a Columbia egyetem történelem…..
dr. Eminens 2007.06.26 19:51:52
Egy dolgot így előre nem árt letisztázni: a sorozat első öt évadát nem láttam, így ha valami apróságot nem értek, amihez kellene az elmúlt 110 rész ismerete, akkor tessék szépen majd felvilágosítani. Naszóval ez az a sorozat, ami olyan, mint a cukrásziparban a diákcsemege…..
dr. Eminens 2007.06.20 12:46:42