Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bastian86

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom, amióta egyre több televíziós csatornán is sokat hallunk a játékról és eléggé felkapott lett a póker, azóta egyre többen leülnek pókerezni, ha van idejük. Mi is leültünk pókerezni 2 barát meg egy ismerős és olyan ismerős ismerősével. Elkezdtünk játszani pénzben,…..
Egyszer volt egy vidéki kis házikóban egy házi buli. Jó sokan voltak, a pia sem volt kevés, a legújabb disco zenék szóltak, tehát mondhatni nagy buli volt kialakulóban. Mindenki jól érezte magát már és a buli a csúcspont volt,amikor észrevettem, hogy alig táncolnak már és egy…..
Gondolom sokan vannak úgy, hogy gyakran szenvednek hirtelen orrvérzéstől,ami csak úgy elered,aztán majd elmúlik. Ezt néha egy bizonyos hajszálér szokta okozni. Az egyik csaj ismerősöm is ettől szenvedett és elment orvoshoz emiatt. Az orvos mondta, hogy erre van egy megoldás még pedig…..
Szánalmas történetek IQ harcosok 2010.02.15 21:34:00
Mint minden fiatal a koromban egyik hétvégén elmentem egy szórakozóhelyre, hogy jól érezzem magamat. Már pár órája ment a buli és hajnali 2óra volt, amikor két-két ember szóváltásba keveredett a tánc téren. Nem tűnt semmi komolynak, de kimentek mind a szórakozóhely elé. A…..
Ez a történet szerintem elgondolkoztató, hogy milyenek is az emberek, mint egy társadalmi nagy egész. Egy városkában felröppent egy hír, hogy egy sorozat gyilkos végzi munkáját a napokban. Fiatal nőket lep meg a sötétben és teljesen széttrancsírozva kibelezi őket. Akárkivel…..
Az egyik legfurább történet ez, amit magától a szerencsétlen áldozattól ismertünk meg régen. Pár éve egy falusi építkezésen éppen tető cserét hajtottak végre egy családi házon és egyben egy tetőtér beépítést. Fennt dolgoztak talicskákkal tolták az anyagokat és…..
 A történet egy városka lakótelepén játszódott egy átlagos, de forgalmas buszmegállóban, amikor hősünk egy mindenre elszánt tolvajnak szemet szúrt az, ahogyan egy srác a barátainak nagy büszkeséggel mutogatja az új motorola mobil telefonját. Hősünknek jött a…..
 A következő történet az egyik legjobb barátommal esett meg. A történet lényege az, hogy némely felsőfokú szakképesítéshez nyelvvizsga szükséges. Ebben az esetben a záró bizonyítvány átvételéhez egy gazdasági német középfokú nyelvvizsgára volt szükség. Az oktatás…..
 Gondolom már a cím is árulkodó, hogy miről fog szólni a következő bejegyzés. Már ez a két szó érdekes és humoros,de elárulom, hogy mi is a történet lényege. Egyik kedves ismerősöm macska tenyésztéssel foglalkozik, hogy kik és hol az személyes dolog,de mindenféle…..
Szánalmas történetek Üdvözlés 2010.02.14 17:33:00
 Miért indítom ezt a blokot? Nem szokásom soha üdvözlést készíteni, de ezúttal tartozom némi magyarázattal. Az első kérdés, hogy valóban akarjuk tudni az igazságot? Vagy azt szeretnénk olvasni, amit igaznak hiszünk. Lehet az általam írt nézőpontok szubjektivak, de az…..
 Lépteidtöl dobban a szívem...Körül leng bódító illatod és égi vágyként osonsz mélyebbre...mélyebbre lelkemhez. Talpam alatt a föld meg-megáll és minden porcikám érted remegve kalapál. Vágyom érintésedre, mely újra lángra gyújt engem és új erőt ad és új életre…..
Mi a Lenyúlsz vagy kinyúlsz filmet választottuk prezentációra és ahogyan a film mottója is mondja:”Ez nem kamu”. A film egy autókereskedésről szól,az amerikai Party Szalonról. A Party Szalon alapvető célja egyszerű: kocsikat eladni profitszerzés mellett.  És mi…..
 Meghatározása:   A jelentése egy olyan koncepció, amely az oktatást a felnőttekre is kiterjeszti. Az emberek képzése és tudásának bővülése nem ér véget az iskolapadból kikerüléssel,hanem állandóan végig kíséri életüket. Angolul:Long Life Learn(LLL). Egy magyar…..
 Szekunder kutatások adatai és elemzése, valamint primer kutatásokra való igény feltérképezése A szénhidrátokkal kapcsolatos legújabb tudományos eredményeket ismertették a Magyar Táplálkozástudományi Társaság augusztus végén megrendezett, A szénhidrátok szerepe a…..
 A kutatás témája: A kutatásom témája, hogy egy manapság fontos kérdésre keresem a választ. Az elmúlt időszakban egyre többször bírálták az édességfogyasztás élettani hatásait. „Az édességfogyasztása elhízást okoz és egészségtelen”. Ezt hallhattuk…..
"Ha a mennyország minden ruhája az enyém volna,Megmunkálva arany és ezüst fényekkel;Szép kék,áttetsző és fekete ruhák,Az éjszaka és a fény gyönyörű ruhái.A lábad elé teríteném minden ruhámat,De én szegény vagyok,csak álmaim vannak,Ezért álmaimat terítem a lábaid…..
 Mit nekem a halál? Ki nem tud élni,Ki csak jár, de nem beszél,S nem tud halni. Kinek nincs hangja,S nem tud tenni,Csak szeretett lenni,Azért, hogy meghaljon. Mit nekem a halál?Ki nem tudja kihasználniA lehetőséget, sem vállalni,Kiben omolt egy világ. Ki elhitte, szép minden,De…..
 "Bemersz menni vagy kint maradsz?Lehet megjárod vagy lehet, hogy sikert aratsz.Ha bemész jobbra fordulsz vagy balra?Ha eltévedsz azt mondják rád balga.Sebesen cikázol ismeretlen tájakon, kacskaringós utakon, nyaktörő pályákon. Furcsa térben bolyongsz végtelenül a hely…..
 El kell mennem.Tudom messzire eljutok és sokáig eltünök.Mélyen leszek nagyon mélyen lennt valahol,de nem álmokat fogok kergetni csak álmodni még egyet. Újra álmodni az egész életet nélküled. És ha visszatérek felébredek és nyitott szemmel fogok járkálni. Amikor…..
 Eredeti szöveg:             Und wenn ein lied meine lippen lippen verlässt,dann           nur damit du liebe empfängst,durch die nacht und das           dichteste geäst,damit du keine…..
 Amíg van szív,mely érted dobog. Nem adhatod fel soha.Amíg van kéz,mely téged átkarol. Ne légy szomorú holnapra.Amíg van valaki, ki érted lélegzikÉs utánad sóhajt ábrándozva.Van száj, mert őszintén mondja szeret,Addig kettőnknek mindig lesz esélye,Mert remélem mindig is…..
Hogy mondjam el mindazt,Mely lelkem mélyében virraszt? Te vagy a csoda,mely lükteti szívemet És átjárod porcikáimat és élteted testemet. Erőt adsz,mikor a csillagok kihúnynak, Mikor a kártyavárak illesztései széthullnak. Hiányzol,mint nap a bimbozó virágnak, Mint a nyüzsgő…..