Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schlosser Teki

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hodosi Enikőt már egyik-másik oldaláról megismerhettük, elég csak a Neo zenekar dalszerző-énekes tagjaként, illetve az Occam-lemez, majd zenekar közreműködőjeként gondolni rá. Most azonban Manoya álnéven elindítja azt a szólókarrierjét, amiről eddig hallani sem akart. Első,…..
labdabiztos Nethuligensz 2010.12.22 12:00:00
-    Megint csak a rendőr mögül bírtatok ugatni? Hol voltatok előtte abban a fél napban, amikor a városotokban megszálltuk a kocsmáitokat? -    Ti hol voltatok? Ott söröztünk a helyünkön hétezren, és vártuk, hogy gyertek! Érdekes, nálatok…..
Kicsit felborultak a dolgok a Serie A-ban. A zsinórban négyet nyerő Cagliari leverte a 10 emberrel végző Sampdoriát, a Roma csodaszép pontot fogott az Inter otthonában, a Milan pedig szétkente a Laziót az Olimpicóban. Nyert, és csökkentett hátrányát a Juventus, és meglepő udinei…..
Vastagbőr A helyzet fokozódik 2009.10.18 10:45:00
Az esztergomi Fidesz megunta a sok Meggyesről szóló cikket, a "lejáratókampányt", és tüntetést szervezett mellette. Itt a polgármester többek között elmondta, hogy a felesége, a szeretgom, és mindenki más, aki rosszat mond róla, az MSZP-s; valamint azt is, hogy nem babra…..
1992-ben a Fővárosi Közgyűlés a kormánnyal közösen nemzetközi tendert hirdetett a Dél-Buda-Rákospalota közötti ún. 4-es metróvonal építésére. Demszky már 11 éve vakít minket. Még 3 év. Már csak 4 év. Türelmetek kérem. Bl-bla-bla: "A korábban tervezettnél…..
Schlosser Teki 2009.10.16 13:45:04
@molnibalage: Szellemi, h mindenki számára világos legyen, az ilyen és ehhez hasonló eseményekben sajnos mindannyiunk felelőssége benne van, mind a 10 millióan benne vagyunk, hogy hagytuk idáig fajulni a dolgokat. Mi vagyunk azok, akik csak beszélünk arról, kit hova kellene tenni (Duna alja stb.), de érdemben nem sokat teszünk azért, hogy legalább a környezetünkben kinyissuk néhány ember szemét... Tisztelet persze a kevés kivételnek, aki már átment ezen a szellemi megújuláson... Rossz értékeket követünk, sajnos.

szekszfocizene.blogspot.com/2009/07/fuggetlen-kulturalis-hirado-jelenti.html
A rövid bajnoki szünetet nagyon érdekesen használták ki a La Liga mezőnye, mert mindössze a csapatok felének sikerült az ellenfél kapujába helyezni a labdát, így megtörténhetett az a csoda, hogy minden gólnak volt pontokban mérhető értelme is. Mindössze egy…..
Azt még az olasz futball legmegátalkodottabb rajongói is elismerik, hogy a Serie A komoly melegágya a burjánzó köcsögség legváltozatosabb formáinak. Íme hát az elmúlt szezon gonoszai, bénái és rossz arcai.Zeljko Kalac (Milan)Bár elsősorban nem a játéktudás alapján állítottuk…..