Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P_J_S

6 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki nem feltétlenül érti, hogy látható nyomok nélkül mire megy el a fizetése, annak előbb-utóbb elege lesz. Én is így voltam vele, amikor bokros teendőim mellett nemigen fordítottam energiát arra, hogy kiigazodjak a különböző tranzakciós jutalékok, kamatok, kiadások tételes…..
P_J_S 2010.09.24 10:58:02
@Tomi from Space: Settings --> Currency settings; itt találod :)
P_J_S 2010.09.24 13:06:00
@Asszem: nem mindegyik olyan fapados amúgy, van köztük olyan, aminek kifejezetten szép a designja :) Pl. szerintem az EasyMoney helyt áll.

@café: Igen, ehhez még fejlődni kell. Reménykedjünk, hogy terveznek; és hogy a magyar bankok sem csak 10 év múlva kezdenek el rajta gondolkodni :)
P_J_S 2010.09.24 13:09:04
@café: Igen, látom, hogy nem látom a bejegyzést :( Nemsokára szó lesz a tankoláskövetésről is :)
Az SMS kedvelők részéről mindig nagy szívfájdalom volt, amikor egy-egy telefoncsere, vagy szakavatottabbaknak upgrade - alkalmával elvesztek kedves kis üzeneteik, amelyeket néha jó volt visszaolvasni. Akik cellulózzal és némi szénszármazékkal képesek nekiállni gigantikus SMS…..
UPDATE: Külön köszönjük az ország lejáratását annak a Helmeczi Tamásnak, aki nyert, majd a DOUR oldalán próbálta eladni a nyereményét.  A nyerteseket kisorsoltuk, ellenőrizzétek a levelesládáitokat. Üdv! SubbaKérjük, hogy reagáljatok a kért…..
Annak ajánlanám szíves figyelmébe a HandBrake nevezető konvertert, amely olyan gyönyörűen áttesz bármit MP4-be, hogy öröm nézni :) (Szó szerint).  Ennél a konverternél ugyan Source és Destination után az iPhone & iPod Touch kimenetet kell ugyan választani, de az eredmény…..
Ez a második nap amikor elalszom, mert az ébresztőm nem hajlandó működésbe lépni (Acer Liquid, 1.6 Donut), pedig két időpont is meg van adva. Nálatok is vannak ilyen furcsaságok vagy csak nálam? (készüléket és verziót is jelöljetek pls.)TFS, aki rohan be dolgozni, nehogy elkéssen…..
Konkrétan két hét típusvacillálás - Galaxy Spica? HTC Tattoo? - után végre egy gyönyörűséges, fekete HTC Hero boldog tulajdonosa vagyok. Tekintettel arra, hogy az S740 Windows Mobile 6.1-es és a Hero közt ég és föld különbségek vannak mind szoftverben mind az alatta levő…..
Ugye mindannyian emlékszünk a tömegtelefonként elhíresült Nokia 3310-esre (és előtte a 3210-esre is, ha már itt tartunk), amelyen a geek kollegák "szörfön kézenállva", a hátuk mögött, vagy esetleg vakon is tudtak SMS-t írni. Ez a vékony fóliával összeragasztott,…..
 Avagy áttérési kísérlet Windows Mobile-ról Androidra2008-ban megelégeltem a "sima" GSM telefonok által nyújtott szolgáltatásokat, GUI-kat, és nagy számban felkínált hálózatfüggőséget. (Az imént elhangzottakért én kérnék elnézést). Többek között ezért is…..