Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rémkirály

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozat- és filmipar futószalagon szállítja a szebbnél szebb színésznőket, és nem véletlenül: még egy mosóport is könnyebb eladni egy gyönyörű nővel, nem hogy egy sorozatot. Az utóbbi évekre különösen igaz, hogy megszaporodtak a sorozatos "jócsajok", akik nem ritkán…..
Ha a nem lépünk ki az űrbe, a Castle vonalnál talán nincs látványosabb, kívánatosabb, főleg egy (kis)fiú számára. Egy-egy korszak zászlóshajóját ebben a témában a legkönnyebb megtalálni, hiszen vitán felül a várakban (kastélyokban) csúcsosodik ki a téma újra és újra.…..
rémkirály 2013.11.19 22:36:41
@Greg36: Pont ezen gondolkodtam:) A gyerekeimnek keresek valami olyasmit, mint nekünk volt anno (a sárga)...Milyen kicsi:)
És milyen sokféleképp fel lehetett építeni...
A modern zombik ősatyját George A. Romerónak hívják. Előtte is léteztek zombik a popkultúrában, jóhogy, a szó maga haiti kreol nyelvjárásban az élőhalottat jelenti, és először 1937-ben találkoztak vele (mármint a szóval) a nyugati néprajzkutatók. A modern értelemben vett…..
rémkirály 2013.11.05 20:48:53
@multi84: Basszus, mi még csak az az évadot nyomjuk, ne mondd, hogy kipusztítják Derylt!!!??? Akkor én sem nézem majd tovább...:) Tényleg az egyetlen jó karakter....