Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buffybot

94 bejegyzést írt és 209 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Lancaster Bomber 2018.05.20 10:35:32
Illat: jellegzetesen angol ale, de visszafogott Hab: krémes, világos drapp Szín: vöröses mahagóni  A LIDL forgalmazta hatos angol ale pakk itthon újnak számító sörei közül ezzel kezdtem, mert ennek volt egyedül gagyi sima kupakja, a többinek mind egyedi kupakja van. Gondoltam a többi biztosan…..
Otthon Melege Program a "rászorulóknak" - írta címnek olvasónk, és hát a sztori alapján az NFM szerint egy rászoruló legfőbb ismérve nem az, hogy ipari műemléknek beillő hűtőben tárolja a tejecskét, hanem hogy alapnak tekinti a kiszemelt pályázat naponkénti elolvasását, és kellően éber és gyanakvó…..
Túrabot nélkül túrázni nem az igazi... Ha az ember hozzászokik nehéz letennie. Olyan mint ha még több lábunk lenne. A helyes használat esetén óriási terhektől képes megszabadítani a fáradt vándort. Mindenképpen érdemes a könnyű súlyú versenyzőt választani. A…..
Mára már műemléknek számító templom régi templomok helyén 1793-tól 1822-ig épült Rábel György terve és kivitelezése szerint neo-klasszicista stílusban, a torony pedig Novászky János tervei szerint empir stílusban.   A templom korabeli értéke természetben 16.464 mázsa, azaz…..
Minden képnek megvan a maga története...  Ezt egy kicsit kitekerve: Minden történethez tartozik egy kép is. Melyik a fontos? A történet vagy a hozzátartozó kép? Mikor melyik... feleli a fotós. Nem mindegy ugyanis, hogy egy történetet örökítünk meg fotókkal, vagy a fotó…..
Megjött az új trend, nyakán érezve az LG lehelletét (vagy fordítva, az LG orra alá fityiszt mutatva) a Samsung tegnap hirtelen bejelentette az első hajlékony kijlezővel (Super AMOLED) szerelt készüléket, a Galaxy Roundot. A félreértések elkerülése végett: a rugalmas…..
buffybot 2013.10.09 11:12:48
@Tomi from Space: nálunk is ez volt, kihívtuk a prémium garanciafutárt és ott helyben kicserélte az egész belsejét, még akkut is újat adott. Neked is ezt javaslom.
Irány Ausztria! Irány Ausztria! 2013.07.31 22:30:58
Magyarországon 10 egyszerű embert ha megkérdezünk, hova tervezik a nyaralást minimum 8 alkalommal halljuk a választ: Balaton. Ez szomorú. Nem csak mert kicsin hazánkban is rengetek szép és érdekes hely van még a nagyobbacska tavunkon kívül hanem azért is mert a magyar emberek…..
Beküldőnk nem igazán használt mást a gyári win7 alkalmazásokon kívül kivéve az óra felett elhelyezkedő cpu-ram figyelőt. Ezen a 3 dolgon kívül nincs semmi, szóval nem igazán testre szabott asztalról beszélünk, viszont nekem a háttér és az ikonok elhelyezése ötletesnek és…..
Mai asztalunk egy "dual monitoros desk", amin egy portal témájú háttérképet találunk. A desken tálálunk több információs skin-t, többek közt időjárás előrejelzőt. A tálca helyén lévő, blokkokban elhelyezkedő skinek is mutatósak. Összességében nem egy rossz munka, de…..
buffybot 2013.02.09 23:34:23
@Aichon87: Szerkeszd egymás mellé a két képet így egyként fogja kezelni de mégis az egyik monitoron az egyik lesz a másikon a másik.

Vaaagy vannak monitor kezelő progik amivel elérheted, hogy külön-külön tudd kezelni őket. Pl ez www.realtimesoft.com/ultramon/
buffybot 2013.02.10 19:54:24
@Aichon87: De azzal akkor sikerült megoldani a problémát?
buffybot 2013.02.12 16:27:41
@Aichon87: Akkor ok, örülök, hogy tudtam segíteni :)
Ennél több nem is kell. Jól néz ki, jó a háttér, jó az elrendezés passzol az ikonpakk is. Reméljük, hogy a továbbiakban gyakrabban unjátok magatokat majd mert örülnénk az ehhez hasonló deskeknek. :) Semi extra csak a megszokott konyen kezelheto nekem annel tob nem kell egy…..
Na jó valljuk be a címben szereplő "szóvicc" elég gyenge de nem hagyhattam ki. :P Rátérve az asztalra. Nekem ez most kicsit kevéskére sikeredett. Őszintén szólva nem tartom szerencsésnek amikor padló textúrát használ valaki háttérnek, de nem is ez a legnagyobb problémám vele.…..
buffybot 2013.02.06 23:18:35
@Andryska: oké várjuk :)
Meglepő válasszal szolgált a Canon ügyfélszolgálata naiv ügyfélnek, amikor nem működő nyomtatója rendeltetésszerű használatáról érdeklődött. Windows 8 alatt megtorpant az évek óta problémamentes Pixma MX310, amire az lett a hivatalos reakció, hogy a hiba naiv ügyfél…..
buffybot 2013.01.24 21:16:46
@l4c1: Azért használtam a hülye szót mert Manci néni így fogalmazott, olvass vissza vagy értelmezz mielőtt okosítasz :)
buffybot 2013.01.24 21:19:43
@Manci néni, a szomszéd: Az tényleg gáz volt de betudom annak, hogy laikus, sokan még 500gigás vinyót is nagynak tartják.

No de attól, hogy régi és nem gyártják attól lehet hozzá naprakész szoftver. Nekem is mind a tintasugaras mind a lézer nyomim nem mai darabok de tekintve, hogy teszik a dolgukat nem kell új, és szómiszó mérges lettem volna, ha a win7 miatt nem tudom már használni őket mert nincs hozzájuk driver vagy ilyesmi... Ez nem így működik.
buffybot 2013.01.31 17:28:44
@helianthus: ugyan legalább olvass vissza. csak arra utaltam, hogy relatív.. manci néni azért hülyézte le az posztírót mert az el volt szállva a 4 giga ramtól, erre írtam ,hogy sokan az 500 gigától ugyanígy elvannak szállva, attól függ kinek mennyie van. ha az a szerencsétlen 512-vel élt mire 4 gigára bővített jó, hogy soknak gondolja...
Mai beküldőnk csak kisebb módosításokat hajtott végre. Kicserélte például a start gombot és a lomtár ikonját is feldobta. A vizuális orgazmusért a háttér felel, nagyon érdekes hatású. Nem lehet nem észrevenni, hogy egy nagy játékossal van dolgunk, mivel egy csomó játék…..
Kivételesen kényszerű ébrenlét okán nekiültem, hogy átalakítsam egy kicsit a desket. Az előző alkotásommal többé kevésbé elégedett voltam, de kezdtem unni már. Órák hosszat tartó agonizálás keresgélés, átalakítás és megannyi vakvágány után végül mégiscsak az…..
buffybot 2013.01.30 22:12:30
@Recon666: igen de tudod utálom a stilizált ikonokat :P a start gombbal lehet csinálok majd valamit..
Porfogo legújabb asztala az Omnimo végtelen számú variációjának egyik lehetősége. A választott háttér illik az asztal hangulatához, a csempék szépen egységesen testre vannak szabva. Érdekesség számomra, hogy eltérő a méretük, szerintem jó ötlet. Nagyjából átláthatóak a…..
Kiskaktusz legújabb atlasza asztala eltér a megszokottól. Én a magam részéről nem szeretem a szegéllyel körülhatárolt skineket mert nem tudok rájuk úgy tekinteni mint ha a háttér részei lennének (kivéve az omnimot) azaz nem olvad bele eléggé. Nekem ez éppen nem jön be annyira,…..
Nos, mai asztalunk a 'Mirror' címet kapta, mert a háttér egy vadregényes tájat ábrázol erdővel és hegyekkel mely csillogóan tükröződik a tó vízének felszínén. Pontosan emiatt nem nevezhetjük a desket minimalistának pedig nincs rajta túl sok minden, egész pontosan csak egy…..
Következő asztalunk egy újévi hangulatú minimal desk. Ami tetszik benne az mindenképpen a színek harmóniája. A piros-fekete-szürke párosítás kellemes összhangot eredményezett. Tetszik az óra és a dátum is, viszont nem tetszik az ikonsor, mert nem túl jó a…..
Krishnam egy olyan dologgal kedveskedett nekünk aminek nagyon örülünk, és jó ötletnek tartunk - reméljük nektek is elnyeri majd a tetszéseteket.  Készített egy a mi oldalunkhoz kötődő skint, ami mindig a legújabb asztalunkat mutatja, így ha van frissítés azonnal…..
buffybot 2013.01.05 11:12:32
@Krishnam: Ha gondolod küldd el az asztal.blog.hu@gmail.com címre és kirakjuk oldalsávba :)
2013 első posztja Krishnam egyedi asztaláról szól. Mind a skineket mind az ikonokat ő maga készítette és meg kell hagyni, nagyon passzolnak a háttérhez. Profi az egész úgy ahogy van - nem lehet rá mit mondani. Örülök, hogy egy ilyen munkával indítjuk az évet - és ne feledjétek:…..
Kiskaktusz legújabb asztala hozott némi változást az előzőekhez képest. Ebben az esetben fel került a tálca és a megszokottól eltérően ezúttal teljesen középen helyezkednek el az ikonok. A szürke árnyalatos kép és a leheletnyi piros kombinációja igen stílusos desket…..
Mai asztalunkat Morcimarci küldte. Tetszik ez a színátmenet, szerintem jó hangulata van az asztalnak. Az összhatás szép, az ikonsor is jól néz ki. A start gomb is ötletes, és külön öröm, hogy eltüntetted az órát. Nálam ez már elég nívós minimal gyártmánynak számít, talán…..
buffybot 2012.12.30 19:09:38
@botond89: Persze nem azt mondom, hogy ne legyen semmi! :P Köszi szépen neked is Boldog Új Évet Kívánunk és jövőre is várjuk az asztalaidat! :)
Sziasztok! Nemrégiben megfogalmazódott bennem az ötlet, hogy szívesen csinálnék az oldalnak tutorial videót desktop moddinggal kapcsolatban.  Mivel Recon a Tudástár sorozatban már néhány dolgot elég jól leírt így azokkal nem szeretnék foglalkozni, de ha valaki kéri akkor…..
buffybot 2012.12.26 21:58:58
@Yushu: Ennek nagyon örülök, de az is kérdés ki mit ért 'teljesen alap' alatt :)
Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk minden kedves olvasónknak! Üdv: a szerkesztők. ..
buffybot 2012.12.24 23:57:50
@porfogo: Köszönjük szépen! :)
Mai asztalunk gazdája nem olyan régen küldött már be hozzánk egy desket. Elmondása szerint új még a desktop modding műfajában de ez szerencsére nem látszik a munkáin. Az előzőhöz képest ez az asztal letisztultabb minden tekintetben. Tetszik a színvilága, tetszik a Lancer (bár ez…..