Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miaturo

0 bejegyzést írt és 312 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval nem azért nem lesznek hétfőtől, mert április 8-án választás van, hanem mert a) Két rövid hét jön a húsvét miatt.b) Mindig ilyenkor szoktak elmenni.c) Régen voltak szabadságon. Tehát az az infó kamu, ami szerint a hódmezővásárhelyi választási eredmény után renitenskedő Balázsékra rá lett…..
Nyakunkon a választások napja, az egyre hangosabb politikai kakofóniában ilyentájt menetrendszerűen felharsan a szavazás bojkottjára buzdítók kórusa.  Naiv idealisták és rémületes észjárású megmondóemberek agitálnak a otthonmaradás mellett - hogy összezavarják az amúgy is fejüket kapkodó…..
Varánusz Menj a picsába, Soros! 2017.07.27 10:00:11
Te, büdös lator, te! Nem unod még a Magyar Nép szívatását? Mert mi már kurvára unjuk a rohadt mesterkedésedet!!!! Milyen ember vagy te, he? Milyen Magyar vagy?! Ember és Magyar vagy te egyáltalán, vagy a rohadt sátán, aki szorgos népünkkel szórakozik lépten nyomon, mert nincs jobb dolga? -…..
Nem azért, mert kócos a kérdező. Mégcsak nem is azért, mert erősen politikai tartalom készül. Hanem azért – mondta el a szóvivője –, mert az állítólagos ellenzéki újságírók „nem interjút akarnak készíteni, hanem botrányt akarnak csinálni”...
Bent jártak a Frizbiben Vadon Janival, hátha tiszta vizet öntenek a pohárba. Muhahaha, vicceltem. nyugi. Az adást ma este lehet megnézni az ATV-n. ..
Portik Tamás tegnap elmesélte az emlékeit arról, a fideszes maffia hogyan rabolta le szisztematikusan a belvárosi ingatlanvagyont. A módszerek ismerősek lehetnek mindenkinek, aki az elmúlt időben figyelemmel kísérte Juhász Péter kutatómunkáját az ügyben. Ám Portik vallomása több színes részlettel…..
Ismét lehet állami támogatásból hűtőt venni, meg van mentve a magyar. Ez az intézkedés annyira értelmetlen, annyira kisstílű, annyira kispolgári, annyira fos, hogy akrilba kellene foglalni és mutogatni a kulturált népeknek, mi mindenre képes a primitív ösztönökre építő kormányzat. Egyáltalán ki a…..
miaturo 2016.06.02 15:35:21
@Sir Galahad: szarjon sünt. Meg legyen a zembereknek lehetősége pályázni: 1. legyen elég pályázati pénz, ne zárják le fél nap után 2. Legyen annyi az átlagos fizetés, hogy állni tudják az önrészt 3. Ne ötletszerűen írják ki a pályázatokat (ahogy valamelyik csókosnak aktuális) hanem legyen rendszer és kiszámíthatóság.
miaturo 2016.06.03 10:11:01
@Balt: Ki írt 300 ezret? Ha veszel egy A+++ hűtőt 150 ezerért, (ez csak egy alapmodell) azt teljes egészében kifizeted, és MAJD (kb. egy év múlva) kapsz hozzá 45 ezer támogatást. Egyébként kifejezetten az energia csökkentésre évek óta rendelkezésre áll egy halom úniós pénz, amit csepegtet a kormány, de megpróbálta államcélra is felhasználni. (közintézmények korszerűsítése.) Pedig a lakosságnak nagyobb segítség kellene, lásd: www.kisalfold.hu/gazdasag/a_csaladi_hazak_90_szazaleka_elavult_hoszigetelesre_var/2428042/
Schiffer András újra visszavonul. Döntését az LMP hiányzó szellemi hátországával indokolta. A párt az elmúlt években a politikai vákuum ellenére nem növekedett, nem sikerült az 5%-os határt átlépnie, sem építkeznie, a szervezetét országosan növelnie. Schiffer mindezeket nem érzi a saját…..
miaturo 2016.06.02 17:38:35
@BircaHang Média szerkesztősége: nem ciki ez a ballibázás?
miaturo 2016.06.02 19:46:06
@BircaHang Média szerkesztősége: Ez éppen nem a nevén nevezése, hanem elfogult általánosítás. Kissé primitíven hangzik.
miaturo 2016.06.02 20:15:36
@BircaHang Média szerkesztősége: Annyira, mint a jobbosok nácik. Egyébként nem ballibát akartál írni? :P
Schiffer András bejelentette, hogy távozik a politikából. Érthető lépés. Az LMP egy helyben topog, hiteltelenné tette a Fideszhez és a Jobbikhoz dörgölőzése. Hat évvel Orbán után pedig középen állást hangoztatni értelmetlen illúzió.  Mondhat bármit a Lehet Más a Politika vezetője most, hogy…..
miaturo 2016.05.31 19:58:52
Aszonta nekünk a juhászpéter, hogy: "Orbán Viktor vagyonosodásával kezdtem foglalkozni, mert egyértelmű, hogy ez a Fidesz Achilles-ínja, ezzel senki nem mert még foglalkozni. Bevallom, nem gondoltam volna, hogy ilyen hullámot vet. De a reakciókból látszik, hogy ez milyen fontos: ha valamivel,…..
A bolha- és kullancs elleni védekezés témáját kutyások közt felvetni legalább olyan pusztító bír lenni, mint a kiságyba szoktatás kérdését bedobni a játszótéri kismamák közé. De bármelyik módszert is fogja ordítva védeni vagy ócsárolni a futtató népe, abban egész biztosan minden kutyás egyet fog…..
Lázár jöjj ki! – Jézus alig hároméves izraeli turnéjának csúcspontját jelentette ez a egyszerű és tömör felszólítás, amit egy négynapos hullához intézett egy apró júdeai faluban, Betániában. Az ezt követő drámai jelenet olyan mértékű sokkot okozott a zsidó társadalomban, hogy a kor vezető politikai…..
DiploMaci Ennyi volt. 2016.01.15 13:00:00
Itt a vége. Biztosan. Örökre. Ennyi volt. Nehéz döntés volt. Sokat gondolkodtam rajta egyedül, de talán még többet gondolkodtunk rajta együtt, szerkesztői csapatként. De tény, bármennyit is agyaltunk külön és együtt, csűrtük-csavartuk a tapasztalatokat, lehetőségeket, a vége…..
Lassan nem marad egy véletlen szeglete sem az oktatási rendszerünknek, ahol béke, nyugalom vagy legalább unalom lenne. A gimnáziumi tanárok után a tanfelügyeletet ellátó mesterpedagógusoknál is kiborult a bili. Átverték őket és kifizetetlenül vannak megzsarolva. Csinos kis történet a…..
Aki anno kijelölte ezeket a területileg illetékes központi kórházakat az tutira meg sem nézte, hogy alkalmasak e ekkora forgalom lebonyolítására. Nem nézte meg, mert ő bizonyára egy magánklinikára…..
miaturo 2015.08.06 11:25:15
@CPR: Abban igazad van, hogy az egészségügyiek (is) alulfizetettek. De a magyar társadalom szerintem igenis azt érdemelné, hogy a szinte világbajnok elvonásokból (adók, járulékok) normális egészségügyi ellátást kapjunk.
Senki többet? Vagy van még néhány poszter kolléga, aki le akarja írni, hogy mennyire üres, hazug, megosztó, önfényező és önelégült volt Viktor Posványoson. Na, talán már mindenki lenyugodott a picsába azzal a kellemes érzéssel, hogy az igazság bajnokaként megaszondta a tutit.…..
A görög sztori kiváló példája annak, hogyan lehet közös erővel hosszú ideig tartó, masszív munkával rettenetesen elbaszni valamit. Nem, nincs szorgos német és lusta görög, meg efféle baromság, államok és egymást váltó kormányok hazudozásai, trükközései és tudatos…..
Varánusz Habony, te pöcs! 2015.07.08 05:53:00
Olvasom, hogy nagy az öröm a Fideszben, Habonyt és baráti üzlettársát, Finkit éljenzi újra a pártvezetés. A menekült ügy fényes diadal, ami lelassította a népszerűség szabadesését, és sikerült stabilizálni a Fidesz támogatottságát. Legjobb indulattal és belsős - hízelgő…..
miaturo 2015.07.08 13:28:15
@miva?: sajnálom... Én már 26 éve bízom benne, hogy majdcsak letisztul a seprőtől a bor. De csak egyre zavarosabb, valóban. Talán ki kellene önteni, és újat kezdeni.
Exkluzív interjú Magyárjaország miniszterelnökével, 2020. június 5. HCs: Kezdjük talán azzal, hogy ön pár éve még azt mondta, hogy "Aki náci romantikára vágyik, (...) annak nincs helye ebben a pártban, az eltévesztette a házszámot". Most mégis itt beszélgetünk az Adolf…..
Simán lehetne nyerni innen. Adott egy baloldali ellenzék, amelyiknek nincs piacképes terméke, gyenge a brandje (MSZP, Gyurcsány stb.), olyan rosszak az értékesítőik (arcaik), hogy már minden piaci cégtől kirúgtak volna őket, alacsony a pártok működési hatékonysága, és végül…..
Varánusz Lökd ide a sört! 2015.05.29 09:19:14
Volt egy hang ami gyakorlatilag betöltötte a gyerekkorom. Apám verette a nótákat otthon a lemezjátszóról, hétvégénként minden meccs után zenegép kísérettel élőben is nyomták a kézipálya melletti Bányász presszóban. Ha nyertek azért, ha vesztettek akkor meg azért. Mi…..
Összegyűlnek a szatelit pártok, hogy értékeljék az elmúlt 25 évet. Nem hívták meg az MSZP-t, a néhai MDF-et, az ugyancsak elhalálozott SZDSZ-t, az exitált kisgazdapártot sem. De legalább egy asztalhoz ül a Fidesz, a Jobbik, az LMP és az Együtt. Az eddig tapasztalatok alapján a…..
Aszongya a Népszabadság, hogy Viktorunk nép közeli kormányzást akar, és ennek érdekében egy politikai kabinetfőnöki tisztséggel kitolja közénk bástyának a rogántonyót. Ez hülye! - gondolhatnánk elsőre, de ne kapkodjunk ennyire. Pasapark Antal igenis alkalmasnak látszódhat a…..
miaturo 2015.05.12 19:16:41
@Mariann19: Én nem vagyok bennfentes, de biztos az, hogy még Orbán a mixer?
miaturo 2015.05.12 19:53:05
@tristen2005: Engem nem akadályoz, szerintem a vértolulás akadályoz a tiszta gondolkodásban.
miaturo 2015.05.12 21:14:14
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "barátom a KDNP, s külön semjén zsót"
"Besúgók, akták, ügynökök" címmel kerekasztal-beszélgetést szervezett a Váradi András Alapítvány 2015. március 23-án.  A rendezvény aktualitását az a Simicska Lajos, korábbi Fidesz-pénztáros és APEH-elnök  által március 8-án indított  közéleti diskurzus adta,…..
Varánusz Abcúg, ti nagyparasztok! 2015.05.09 11:01:57
Hmmm. Kezd érdekes lenni ez a földmutyi. Már úgy értem annál is érdekesebb, mint eddig volt. Nemrég még az eddigi mutyikat levezénylő NFA gondozásába tolták a nemzeti parkok földjeit, automatikusan hosszabbított bérleti jogot a mészároslőrinc, szóval SzörnyetegLajost…..
miaturo 2015.05.09 17:02:27
@látjátok feleim szümtükkel: Akkor ők maguk nyújtottak volna be egy törvénymódosítást. Talán Áder is kezd megvilágosodni, mint már néhányan, nemhiába rázta le a TEK-et.
miaturo 2015.05.09 17:07:11
@látjátok feleim szümtükkel: Én meg ezt olvastam: www.origo.hu/gazdasag/20150509-kormanyparti-politikust-emleget-a-megolt-oromlany-nancy-davis-allitolagos-apja-a-fecebook-on.html
De a facebooo oldal már nem elérhető. Érdekes, amit a rendőrautóban meghalt férfiról írnak. Talán ez lesz a banánhéj, az élet néha morbid tréfákat űz.