Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyuladék

0 bejegyzést írt és 278 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Elég rosszak lettek az eredményeim, a százalékom legalábbis rosszabb a múltkorinál. Volt már ennyire rossz, sőt talán kicsit rosszabb is, de az utolsó három elég magas volt. Bencének sokkal magasabb most is, mint általában. Egy pár órát aggodalmaskodtam miatta, kicsit talán drámáztam is, de…..
Nyuladék 2022.04.15 08:36:01
Jól van, alakul ez! Egyre jobban hasonlítasz a korábbi önmagadra, kezdesz visszazökkenni a stílusodba. Nagyon vártam már, hogy megint kicsit elkalandozz! Szerettem a pipacsokat. :) Olyan sok (rossz) dolog történt veled mostanában, hogy az írásaidból szinte teljesen eltűnt a vidámság, humor, az a báj, amit annyira szerettem. Az utazások a hiányoznak. Nyilván, mert nem utazol te sem. :(
Pár éve hónapokig jártam naponta a Lászlóba a legjobb barátomat támogatni és már akkor éreztem, hogy bárhogy is alakul a dolog, ez örök emlék lesz. Tudtam, hogy sosem fogom elfelejteni az épületeket, amikben "vendégeskedett" és azt sem, mikor nekünk kellett vérvételre mennünk oda. Nagyon furcsa érzés az, borzasztóan feszült dolog ott várakozni, próbálni belesimulni a falba, nehogy valaki felismerjen. Bár én egészen más okból mentem, mint az átlag látogató, mégis örökre beívódott.
Biztosan meg lehet szokni, bármihez lehet alkalmazkodni,de engem az is felkavar mindig, mikor nálad olvasok róla. Csak úgy ugrálnak elő az emlékek a sötét zugokból, pedig nagyon igyekeztem jól eltemetni mindent,ami azzal kapcsolatos. Én kis önkínzó meg ide járok hozzad, pedig tudom, hogy időnként előkerül a téma és akkor ez lesz. Lehetne, hogy többé nem olvaslak és akkor emlékezni sem kell, de meg tudom én azt tenni, hogy ne akarjak rólad/rólatok hallani? Hát nem! Mindig nagyon várom, hogy jelentkezz! Drukkolok, hogy jöjjenek most már a jó dolgok is, hogy legyen miről írni, hogy ne nyomasszon az élet, hogy elkalandozhass megint! :)
Nyuladék 2022.04.16 19:09:26
@javier mendez: Igen, szeretnék még rólad és Bencéről hallani!
Gondolom, ismered a Harcosok klubját. Abban mondja Edward Norton Brad Pittnek a repülőn, hogy ő a "messze legérdekesebb barát-adag" (mint az egykortyos szájvíz). Te is ilyen vagy nekem! Nem vagyunk napi kapcsolatban, tulajdonképpen kb. semmilyenben sem, de az ismeretlen ismerőseim közül te vagy a legfontosabb. Hozzád ragaszkodom a leginkább. :) úgyhogy ne tűnj el, számítok rád továbbra is! :) Boldog nyulat mindkettőtöknek!
  Nagyon régen írtam, pedig elég sok minden történt, de valahogy nem voltam képes írni. Lehet, hogy elfogyott a lendület, és abban sem vagyok biztos, hogy bárkit érdekel még a történetem. Ma eljött a szokásos vérvétel napja. Mostanában nem készítem ki magam azzal, hogy hajnalban kelek, még akkor…..
  második napja vagyok itt, de olyan mintha itt lennék két hete.  nem volt ma kimondottan kánikula, vagyis nem egész nap, de így is sikerült kicsit leégnem.  kicserélték a wc deszkát, ami tegnap eltört, ki is takarítottak, de szappant nem hoztak. vettem. el jabón.  meg tusfürdőt is.  el gel…..
A mai napon ismét hoztam nektek néhány pazar fotót a 60-as, 70-es és 80-as évekből. Egészen biztosan nagyon sokra Ti is emlékeztek, de elképzelhető hogy találkoztok a fotók között olyanokkal is amikkel eddig még nem találkoztatok.Igyekeztem úgy választani a képeket, hogy a mai 40-es, 50-es…..
  Elég sokat bénáztunk Bencével a nyaralást illetően. Voltak tervek, de nem mindig volt valami, ami miatt nem tudtunk tovább haladni. Eredetileg nem feltétlen nyáron mentünk volna, hanem inkább ősszel, de annak az elején, hogy a jó idő garantált legyen. Nagy nehezen sikerült egyeztetni a…..
Nyuladék 2020.01.12 15:20:22
  Ma van anyukám születésnapja és emiatt a szokásosnál is érzékenyebb vagyok. Mintha ez a nap teljesen más lenne. Más, mint amikor bennem van, és nem gondolok rá, csak akkor érzékenyülök el, ha valamiről eszembe jut, vagy pont azokat a mondatokat ismételgetem magamnak és másoknak, amiket tőle…..
Nyuladék 2019.12.07 18:26:17
folytatom......
Nyuladék 2019.11.09 11:50:47
@javier mendez: Úgy hagytad abba, hogy aggódtál Vera miatt. Ő a tippem.
Ha viszont valami jó történt veled, akkor utaztál és rájöttél, hogy ideje kiköltözni külföldre, a medencés házba. :)
Nyuladék 2019.11.09 15:36:42
@javier mendez: Ha nincs nagy baj, akkor jó! Várok, várok... :)
  Olyan vagyok, mint egy időzített bomba, legalábbis érzelmileg. Vagy öregszem, vagy elfáradtam, nem tudom, de sokszor hirtelen öntenek el az érzések. Vegyesek, jók, rosszak, de nagyon intenzívek. Zömmel azért az elmúlt időszak megélt, de valószínű fel nem dolgozott traumái jönnek elő, olyan…..
CreepyPark TOP10 Horrorfilm 2019.04.28 14:09:55
Összeszedtem a 10 legjobb horrorfilmet. A lista összeállítása teljes mértékben szubjektív, kizárólag az én véleményemet tartalmazza. Próbáltam nem tipikusan régi vagy újabb filmeket csokorba szedni, de így sikerült. Annyi kiváló alkotást láttam mind a kortárs, mind pedig a klasszikus horrorok…..
Nyuladék 2019.05.04 20:53:00
@zed777: Tökéletesen egyetértek :)
Nyuladék 2019.05.04 20:54:45
@Látens Inszinuáció: Na igen. A King-filmeket nem lehet kihagyni egy ilyen témájú listából. :)
Minden év márciusától május elejéig gyönyörködhetünk a világ egyik legszebb fájának virágzásában. A japán cseresznyefák (nevükkel ellentétben) nemcsak Japánban, hanem a világ sok más táján is megtalálhatóak - most összegyűjtöttem nektek a legszebbeket, ha esetleg élőben is szeretnétek valami szépet…..
Nyuladék 2019.03.26 09:32:00
@Snedronningen: És már el is kezdődött. Gyönyörű idén is! :)
  Ma van a hivatalos hatodik évfordulónk Bencével. Azért hivatalos, mert októberben találkoztunk, de el kellett telnie néhány hónapnak, hogy kapcsolatnak tudjam tekinteni azt, ami köztünk van. Segítettek a körülmények, hogy kiderült, hasonló cipőben járunk, de azt hiszem egy idő után engednem…..
HIV, ahogy én él(t)em meg. hiány 2018.12.22 11:51:00
  Ma van három éve, hogy Anya meghalt. Nagyon fura, mert olyan, mintha ezer éve lett volna, annyira elhalványodott bennem sok minden, hogy szinte lelkiismeretfurdalásom van miatta.  Nem mondom, hogy minden nap konrétan gondolok Rá, de bennem van. Azt hiszem, nem is merek belegondolni,…..
HIV, ahogy én él(t)em meg. vizit 2018.12.16 09:36:00
  Voltam ma vérvételen, vagyis csak azt hittem, mert nem kellett vért venni, kiderült, csak decemberben lesz aktuális. Mostanában összekeverem, és ez már a második olyan alkalom az utóbbi időben, amikor arra számítok, megszabadítanak pár ampulla vértől, és közlik, utoljára…..
  Majdnem jól sikerült a Bencével töltött két nap, amikor végre eljutottunk nyaralni együtt is. Igaz, voltunk januárban Franciországban három napot, azt kapta tőlem Karácsonyra, és Kaliforniában is párat, de az akkora rohanás volt, hogy nem mondanám pihenésnek. Évek óta…..
Nyuladék 2018.12.02 17:44:39
  Felesleges ilyeneken gondolkozni, de eszembe jutott többször, hogy mi lett volna ha ez Izraelben történik? Simán benne volt a pakliban, pláne hogy ott a szokásosnál több tehernek volt kitéve, és elképesztő meleg volt, én is sokszor majdnem elájultam. Mi van ha ott esik össze…..
  Írt Viki anyukája, hogy az 1% esély 20%-ra növekedett, mert megélte a reggelt. Van valami ismerősük vagy rokonuk, aki ott dolgozik, és be tudott menni hozzá, tudott információt szerezni a kollegáktól. Nem tudtam akkor megállapítani, hogy igaz e. Anyukájának voltak és vannak…..
Nyuladék 2018.11.05 14:51:07
HIV, ahogy én él(t)em meg. CA 2018.10.07 09:07:00
  Szerintem már a tudatom is bevonzza az utazásokat. Nagyon gyorsan zajlottak az események, egy hónappal előtte tudtuk meg, hogy megyünk Kaliforniába. Bencének munkaügyben kellett kiutaznia egy eseményre, nem akart egyedül menni, viszont a meghívó cég nem adott csak egy jegyet, az ő…..
  Elérkezett a Karácsony időszaka, így egy általam feldíszített, ünnepi ajtódísszel leptem meg a kedvenc nővéreimet. Eddig gyümölcs volt, most ez, mindig alkalomhoz illően. Nemrég szoktam erre rá, előtte bár kedveltem őket, annyira nem akartam tudomást venni az egészről hogy…..
HIV, ahogy én él(t)em meg. szezon 2018.09.17 10:20:16
  Eljött a szőlőszezon is, még nagyobb rutinnal és jó értelemben vett „leszarom attitűddel“ mentem a kórházba a szokásos vizitre. Nem mondom, hogy a kedvenc programom, de már nem dobog a torkomban a szívem, már nem tétovázok benyitás előtt, és már jó ideje azt sem kell a bokorban megvárnom, míg…..
HIV, ahogy én él(t)em meg. mese 2018.09.06 09:46:30
  A nap már felkelt. Feltűnt az erdő felett, hogy energiát sugározva bearanyozza a lakók életét. Kellemes, tavaszi napnak néztek elébe az állatok, akik a fákkal körülvett, hatalmas területet lakták. A madarak előjöttek odújukból, s vidám csicsergéssel köszöntötték a reggelt. Repkedésük, ha lehet…..