Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zeeNer

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abban október másodika óta biztos voltam, hogy megkóstolom a Ring ételeit: Ádám aznap hívott elhaló hangon, hogy beszámoljon a hamburgersorozatunk best evör fogásáról. "Legalább olyan jó a húsuk, mint amit te készítesz, miközben a zsemle tökéletes, a saláta helyett…..
zeeNer 2010.11.08 14:53:27
@Before: Köszi, akkor a mi folyamatunk a következő:
Burgonya felvág, hideg víz 15 perc keményítő kiiktat. Utána letöröl, blansíroz (alacsony 130fokon) és végén készre süt 190 fokon.
Van olyan buri amelyik bírja így, és most találtam meg az ultimate ellato vonalat, úgyhogy bízom benne hétvégétől már nem akadunk el.
üdv
zeeNer 2010.11.08 21:08:24
@Before: Nem de ha tudsz kontaktot, azzonnal beszélnék vele, már csak a tapasztalat miatt is.
nickem alatt találsz emailt. Köszi
zeeNer 2010.11.07 22:30:54
@fantaster: Ketchup az csak házi.. Ne vedd kötekedésnek, és köszi a dicsérő szavakat!
A poszt eredetileg 2010-ben készült, azóta frissült 2014. októberében a listáról levettük a Ringet. Üzemeltetőváltáson van túl a hely, ezért újrakóstoltuk, és nem a korábban megszokott burgert kaptuk. A hely szerint még nem forrt ki az új koncepció, ezért egyelőre,…..
zeeNer 2010.10.20 17:54:08
@BÉ: Szia Bé, bocs amiért vasárnap estére elfogyott a zsömlénk, de sajnos mivel nem a Tecsóban veszem, ezért a pénteki eredményhirdetéskor már csak korlátozott mennyiséget tudtam rendelni. Tényleg sokan jöttek a hétvégén, magamtól csak azért nem köszöngetem, mert nem fizetem a blog íróját, de nagyon örülök ha ízlett neki, és az általános vélemények szerint a legtöbbeteknek.
Bízom benne hogy jöttök még, de ne most vasárnap este5 után, mert a személyzet tanulja és teszteli az új étlap koktéljait...
A tegnapi poszt ideális folytatása a mai. Ott leírtam, mitől jó egy burger, és mitől átlagos, míg utóbbira, a rossz minőségű utcai burgerre a Fanni volt remek példa, addig a gourmet burger kategóriában lássuk az Andrássy úton található Ring Café & Gourmet Burger Bar…..
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. Kiugrunk a belvárosból és egészen a Szentendrei útig, a lakóteleppel övezett többsávos autópályáig mentünk, hogy megtaláljuk a legjobb budapesti hamburgerest. Körülbelül itt…..
zeeNer 2010.09.29 08:16:14
@boldii: Köszi, én is onnan várom a komolyabb mennyiséget, és épp tegnap este beszéltem a stand tulajával, azt mondta mehetek.
@macipower: Bocs, ha a kéksajtunk elfogyott, még ma orvoslom. Üdv
zeeNer 2010.09.29 15:23:40
@forallmankind: Nézzé körül mielőtt beszólgatsz, mert azzal kezdtem hogy el kell dönteni mit keresünk. Én is szeretem a piacos hambit néccázé, de egy valódi hamburger közelebbi rokonságban áll egy jó steak-kel mint a pufis-csalamádés variációval.
Ne parázz, fenntartom a jogot neked, hogy sose kóstold meg mit lehet kihozni egy szendvicsből, ha nem érdekel.
Legújabb sorozatunkban a fagyizók után a budapesti hamburgerek nyomába eredünk, ugyanis nem akarjuk elfogadni, hogy ez az étel csak pótszer lehet, az átmulatott éjszakák kísérőétele, esetleg a sietők gyorsfalatja. Igenis lehet igényes hamburgert is készíteni, ami semmivel sem…..
PromontorBlog Kifliposzt 2010.08.15 07:53:00
Tiszafüreden lőttem ezt a képet. A bolt erősen egyoldalú volt, se liberális zsemlét, se szoci pogácsát nem árultak. Sőt, a zsemle is nemzeti volt, de amikor azt fényképeztem, a kamerám a nemzeti meghatottságtól könnyes objektívvel csak egy homályos képet produkált, így a…..
Az MSZP el lett zavarva, nagyon csúnyán. Ez jó.A Jobbik nem lett a második legerősebb párt. Ez is jó, nagyon jó.Budapesten az LMP megverte a Jobbikot. Imádom ezt a várost, komolyan.A Fidesz megnyerte a választást. Ez nem feltétlen jó, de szurkolok nekik, hogy jól kormányozzanak,…..
zeeNer 2010.04.12 00:33:12
@vizesnyolcas: Bennem is felmerült tegnap, hogy nyomok egyett a Bringásokra és ma halva ezt a hírt nagyon örülök, hogy nem tettem.
@Fedor: Aki 2010ben is elhitte amit Bokros 1996 ban nyomott, az nézzen otthon körül a szekrényben, hátha ottfelejtette a necc atlétáját!
Imádom a rákot, bár a változatos magyarban egy szó van a 'shrimp'-re, a 'crab'-re és sajnos a rettegett 'cancer'-re is. Talán ez is hozzájárul hogy a rák szó hallatán majdminden honfitárs elfintorodik... Akik viszont szeretik, szerintem nem kell irigyelniük a halpiac hiányát…..
  A Szépművészeti Múzeum bővítésének Karácsony Tamás által készített terveit a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal tervzsűrije a közelmúltban jóváhagyta. Bár a tervek a pályázat eredményhirdetése óta ismertek, egy neves értelmiségiekből álló csoport megkésve…..
Állítólag százezrek vannak, akik még nem döntötték el, a Fideszre, vagy a Jobbikra adják voksukat április 11-én. Márpedig, ha az ember nem tudja, mit válasszon, érdemes egyszerű litát készítenie az előnyökről és a hátrányokról. Egyik rovatba írjuk a jó, másikba a rossz…..
zeeNer 2010.03.19 00:07:57
@redriot77: Nem a keresztény hitet tartják magasabbrendűnek, (vagy fogd fel így) hanem a kereszténység kárpát medence beli közösség szervező erejét favorizálják.
Régen olvastam ilyen jó posztot. Gratula!
w Achtung, Panzer 2010.02.26 03:45:00
Az elközelgő választás főkérdése, vagyis hogy ki nyeri, rendkívüli unalomba fulladt. A Fidesz győzelme egyértelmű, a szocialisták sem kockáztatják, hogy az újrázásra hajtsanak; érzik, hogy az már tényleg pofátlanság volna. A jobboldal mélyen hallgat, holdudvara pezsgőt…..
 Megtörtént. Mélységesen megalázott bennünket a magyar országgyűlés. Parlamenti képviselőink – a szocialista párt vezetésével, a Fidesz asszisztálásával - tegnap sárba tiporták emberi méltóságunkat, megkérdőjelezték kulturális identitásunkat, megfosztottak…..
zeeNer 2010.02.23 18:35:14
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..