Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bélakirály

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ATV még tavaly nyáron, a Hetek c. lapban jelentette be, hogy új szórakoztató csatornát indítanak. A neve ATV Spirit lett, napi 24 órában sugároz majd gyermek, humor, sorozat, film, dokumentum, reality, kert és barkácsolés témakörökben, az akkori ígéret szerint javarészt vásárolt tartalmakból. A…..
Aszongya, hogy: Ezt a tények+origo+nézettség guglizás után kaptam, illetve ízelítőt, amiből ide fotósoppoltam egy képet fentre, de nem is Photshoppal hanem egy ingyenes online szerkesztő appal, de ez mindegy is, a lényeg, hogy ugye a jobber sajtó eddig kényszeresen hangoztatta a Tények fölényét,…..
Szép hagyománya van már az köztévénél annak, hogy bizonyos híreket és riportokat úgy vágnak meg, majd adnak le a műsorba, hogy az csak részben, vagy egyáltalán ne fedje a valóságot, cserébe tökéletesen tükrözze a kormány üzenetét és álláspontját a menekültekkel kapcsolatban. Egy olvasónk azonban…..
bélakirály 2018.11.25 12:47:24
@paraszthajszal: Jól van partasztpatkány, neked egy komment igazolja, hogy ki a valódi menekült(senki), meg ki az illegális gazdsasági migráns (az összes).
Amúgy te hulladék ez egy médiával és nem egy bevándorlással foglalkozó blog, szóval itt bizony az a lényeg, hogy a 80 milliárd forint közpénzből működő közmédia megint éppen hírt hamisít. Persze tudom neked, se hír már, hogy gerinctelen hazudék férgek vagytok mind.
Az amerikai elnök még 2012-ben írta ezt ki a Twitterre: I never fall for scams. I am the only person who immediately walked out of my ‘Ali G’ interview — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 30, 2012 Ami szép és jó, de nem igaz. Mert ugye itt fent az áll, hogy Nem dőlök be az…..
Rengeteg kisebb és nagyobb nehézség, probléma, baleset legyőzése után, jó 3 hónapos késéssel a tervekhez képest, de júliusban végre elindult a kereskedelmi célú növénytermesztés a farmon! A savanyú talaj meszezése Mint egy korábbi blogbejegyzésben ez már szerepelt, a farm területén gyakorlatilag…..
bélakirály 2018.08.23 16:53:30
@FSchleck: A szerző egyedül Pisti. Nekem is csak a buszozásnál esett le, ahol nem sikerült E/3-ban maradnia. De nem is volt időm rajta gondolkodni, hogy ki kicsoda, olyan gyorsan lepörgettem a posztokat.
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
A Válasz.hu vette észre, hogy egy lengyel sitcomban, a tavaly óta látható Ucho Prezesa (Az elnök füle) címűben, Orbánból csináltak hülyét az alkotók. A lengyel közélettel foglalkozó politikai szatíra a Youtube-on és a Showmax nevű streamingszolgáltatón látható, a nézettsége meg elég fasza, akad 3,6…..
Ahogy a filmeknél, úgy a sorozatoknál is egyre nehezebb új ötleteket találni. Mondjuk csinálna az ember egy sorozatot Y-generációs jóképű gengszterekről Londonban, de még ha szerez is hozzá ismertebb színészeket, pusztán a téma alapján kemény meló rávenni az embereket, hogy…..
Volt a The Walking Dead hatodik évadának zárórészéban, annak is a legvégén egy jelenet, amiben Negan, a sorozat új főgonosza egy mondókával döntötte el, hogy a főhősök közül kinek a fejéát veri szét egy szögesdróttal betekert fejű baseballütővel. A mondóka angolul az Eeny, Meeny, Miny, Moe, amit mi…..
Nem is tudom, örülni kellene-e annak, ha esetleg az utóbbi időben egyre idiótább sorozatot már nem bonyolítanák ennél is jobban, vagy inkább bánkódni, hogy nem lesz több évad az utóbbi évtized egyik legegyénibb hangvételű és legjobb sorozatából.  Márpedig nagyon úgy tűnik, hogy a januárban érkező…..
bélakirály 2016.10.04 18:38:07
@belert: A Sherlocknak már a 2. évadban esett a minősége, a 3. meg már rossz volt. Azt meg ne mond már, hogy nem könnyebb évi pár változó hosszúságú részt jól megírni, mint 12 vagy akár 20 45 perceset.
@J. McClane: Mondjuk pont nem az esküvős részt tartotta Inkei se idiótaságnak szerintem. Különben sem egyedi ez az angol sorozatoknál. Ugyanilyen volt a Luther és a Life on Mars is, nagyon jól indul, de aztán hamar ki is fullad mindkettő.
A FourFourTwo magazin magyar kiadása eléggé ismert arról, hogy egészen megdöbbentő stílusban ír bizonyos témákról, majd képes hasonló hangnemben vitába szállni a saját kommentelőivel. Most a Napi 7-es nevű rovatukban egészen új szintet lépett Bodnár Zalán, aki a nemzetközi futball színvonalának…..
Amikor kiderült, hogy a Digi helyett a TV2 közvetíti majd a Premier League-meccseket, mert az Eximbanktól kapott milliárdokból futja arra, hogy rálicitáljanak bárkire, ha nagyon akarnak valamit, naszóval akkor én nagyon megörültem, nem azért, mert annyira szeretem Habony Árpád Andy Vajna tévéjét,…..
bélakirály 2016.08.11 15:16:55
@Válasszunk: De akkor miért nem a valós előnyeivel reklámozzák magukat, ahelyett hogy a gyengeségüket hazudnák előnynek? Ez az a szint, mintha a csökkentett mennyiségű élelmiszert azzal reklámoznák, hogy kevesebb benne a kalória.
Senki se nézi a csatornák nagy részét, de azt ne magyarázd meg hogy jobb a fele akkora kínálat.
Egy Tv+net csomagnál nem is olcsóbb.
Az NBC elképesztő összeget fizetett az olimpiai közvetítési jogokért, egészen pontosan 1,26 milliárd dollárt, mert az olimpiák eddig is jó nézettséget hoztak, és ebben az átalakuló tévés világban kell a nagy dobás minden tévének. Nos, a megnyitóból kiindulva a tévés nézettség annyira nem lesz magas,…..
bélakirály 2016.08.07 13:47:38
@nick papagiorgo: Nyilván te Amerika-szakértő felsorolod az összes USA-tagállamot és eltudod helyezni mondjuk Benint egy vak térképen.
Amúgy a teljes népesség 10% nézte most is a megnyitót, ha nálunk nem nézték 1 millióan akkor mi is hagyjuk a picsába az olimpiát?
bélakirály 2016.08.07 15:29:53
@nick papagiorgo: Arra gondolsz, hogy mindig pont az olyan hülyék mint te, tartanak ostobának egész nemzeteket? Tényleg irónikus.
Női 100 pillangó, előfutam olyan versenyzőkkel, akik a klasszikus olimpiai eszményt testesítik meg, nem fognak nyerni semmit, csak a részvételért jöttek, meg hogy a hazájukat képviseljék. Köztük egy 18 éves szír menekült lány, Yusra Mardini, aki elmenekült Damaszkuszból, majd Törökországból átúszott…..
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
Ha egyszer találkoztál Clint Eastwooddal, azt többé nem feleded el. Valószínűleg így lehet ez a valóságban is: 193 centiméteres magasságával, szikár vonásaival és mindig fürkésző kék szemeivel tuti, hogy beleégeti magát az ember retinájába, és eme megjelenéshez határozott…..
Újra és újra összeállítják a történelem valaha élt leggazdagabb embereinek listáját, és mindegyiket Mali 14. században élt királya vezeti. Az 1280 körül született Mūsā császár 1307-ben került a nyugat-afrikai Mali trónjára. Uralkodása 17. évében, 1324-ben…..
Miután az egész világsajtót bejárta, hogy a Red Hot Chili Peppers playbackelt a Super Bowl félidei show-ja alatt, Flea úgy gondolta, hogy ideje tiszta vizet önteni a pohárba. A basszusgitáros egy hosszú üzenetben mondja el a zenekar honlapján, hogy miért kellett ezt csinálni, illetve…..
bélakirály 2014.02.05 10:12:54
@Dani77: Szar is volt a Who.
Egyrészt jönnek a zombik, másrészt valakik valahonnan lassított felvételként aláhulló atomrakétákkal lövik őket, és így minket is - fogalmazzunk úgy, hogy nem mosolygott ránk a szerencse. A Nuclear Outrun arról szól, hogy hogyan tudunk ennek ellenére is eljutni a bunkerig, ha nem…..
Szerintem a Counter Strike-ot senkinek sem kell bemutatni, hallani már biztosan hallott róla mindenki, aki már kapcsolt be valaha számítógépet. Nos, akinek minden vágya, hogy böngészőből lövöldözzön, azoknak jöjjön Trolco találata, ami nem más, mint egy webre portolt CS, és ha…..
bélakirály 2013.10.20 13:52:40
@elmark: Bomberman
Amikor megláttam a Terraspheres-t, rögtön arra gondoltam, ezt a bejegyzést kihívás megírni a címszereplő említése nélkül. Végülis, ami a címben van, az nincs a bejegyzésben:) Aranyos kis katonával ugrálunk minibolygókon, megpróbálva nem felkelteni az őrszemek figyelmét, és…..
bélakirály 2013.07.05 21:21:44
@Holding: Szerintem csak valami bug miatt nem tudtál hekkelni. Nekem pl a battle pályán nem volt semmi ellenfél.
Emlékeztek még a három bárányra? Na, most nem ők következnek, de valami egészen hasonló. A Ticketben nem csak a segítsük-a-karakterekkel-egymást játékmenet, de még a grafika is egészen a gyapjas jószágokat idézi, a különbség csak annyi, hogy bárányok helyett egy kutyát és…..
bélakirály 2013.06.16 13:46:53
@lord: Simán megcsinálható, elég sokáig mutatja fent, honnan fog esni.
Nehéz, krva nehéz beharangozót írni, mikor már csütörtök van és a kell szó, mint megvadult Véber Gyuri liheg a tarkódon. Ráadásul mikor az európai klubfutball schön, sőt már-már wunderbar, mikor a Fradi az igazi bohóckodásnak kikiáltott Ligakupa döntőjében lemosta a Vidit…..
bélakirály 2013.04.28 12:19:59
@Artie: Audi ETO KC szurkerként te minden évben átélsz egy ilyen összecsuklást. Az is bunda vagy ők tényleg csak lúzerek?
bélakirály 2013.04.28 23:05:21
@Artie: 7 nemzetközi kupadöntőből 7-et elbukó csapat az én értékrendemben csak a Leverkusenhez meg a Buffalo Billshez fogható lúzer. Nem kell ezen megsértődni, nem is bántásból írtam.
Ezt a meccset komolyan nem gondolhatod bundának, viccnek meg túl gyenge.
Egyszeri bohócligerként nem leányálom a szurkolói lét, de nem irigylem tőled a női kéziseket. Én ennyi menetrendszerű pofára esést nem bírtam volna ki.
Gréczyblog Levél Balog Zoltánnak 2013.04.19 09:21:27
Gondban vagyok a megszólítással, mert Ön sem nem kedves, sem nem tisztelt. Meg hát, olyanokkal sem szoktam szóba állni, akik nyilasokat tüntetnek ki és tesznek be az alaptantervbe. Ön azonban ötmillió forintot adott az adófizetők pénzéből egy "filmre", amely Orbán Viktor kínzó…..
bélakirály 2013.04.19 14:28:07
@Anselmo: nem hanem az aki tört zúzott gyújtogatot mindenféle büntetés nélkül
Észak-Korea egy itt felejtett kommunista diktatúra. Észak-Koreában szürreális világ uralkodik. Nemrég még fakérget ettek az emberek. Miközben százezrével – igen, százezrével – haltak éhen a szerencsétlen koreaiak, Kim Dzsong Il pornófilmeket nézett a mozitermében. Még…..
bélakirály 2013.04.15 01:23:18
@pandacsökiboborján: Szar lehet ilyen morállal és ennyi ésszel élni.
Az oligarcha az oligarcháskodáshoz ért, átjátszhatnak nekik bármennyi állami vagyont nem lesz belőle Ganz Ábrahám.