Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sasi (törölt)

5 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mac-re váltás után néha számot vet magában az ember, hogy mik is azok a dolgok, amik jobban bejöttek mac alatt és mik azok, amik Windowson gördülékenyebben mentek. Nem szándékozok teljes listát írni ebben a bejegyzésben, csak egyet említenék meg. A PDF disztillálás vagyis PDF…..
sasi Egy év, web2.0 2008.03.19 11:50:00
Bő egy év telt el az első bejegyzésem óta, amit ebbe a blogba írtam, és azóta változott pár dolog, de az SVG csak nem akaródzik befutni, az Inkscape pedig még mindig a 0.45.1-es változatnál tart, a 0.46 még mindig nem final release-es, szóval úgy kell értelmezzem ezt a dolgot, hogy…..
w A vámpír halála 2006.12.11 10:00:00
Augusto Pinochet nevével az 51. Galaktika előszavában találkoztam először, tizenkevés évesen, mivel a Népszabadságban jobbára átlapoztam a külpolitikát. Az 51. Galaktika a vámpírokról szólt. Előszavában Kuczka Péter egy igen látványos vörös farokkal terelte a szót…..
Sasi (törölt) 2006.12.11 10:07:05
Végre megoldották a két legnagyobb problémát, ami egy nőt izgathat! Rágó és foagmzásgátló egyben: egyszerre lesz jobb a lehelet és óv a teherbe eséstől.(via Feministing)..
Sokáig a rendszerváltás egyet jelentett számomra a mosópor reklámokkal, mivel azokat csak a német csatornákon láthattam. Már akkor is utáltam őket, de gondoltam, ez is egy állomás csak. Hát, nem. Azóta is ugyanaz a bugyuta hagyományos vs. márkás mosópor szembeállítás megy. És…..
Mi is az a Sketchbook? A Sketchbook egy olyan füzet, amibe egy designer firkál, rajzol, fest, kísérletezik, lejegyzi a gondolatait - sokszor a fontos tennivalókat is -, és persze mindig magával hordja. Nagyon ritkán fordul elő, hogy rajzeszköz - ceruza, toll, tus, kalligrafikus toll, filc…..
Paudits Bélának ma reggel élő adásban leolvadt az agya. Hajdú Péter geciláda, a lánya három nyelven beszél, és további izgalmas részletek a kétinfarktusos Béla életéből. Viszont maximum respekt Liptai Claudiának, aki hihetetlenül profin kezelte a helyzetet. A videóért…..
Ha cingár, a játszótéren rendszeresen megalázott külvárosi kissrácok felnőve zenekart alakítanak, akkor metált fognak játszani. Amennyiben a kölkök budai kertekben élték át a megaláztatásokat, akkor hiphopban utaznak. A seggbe rugdosott belvárosi, értelmiségi gyerekekből pedig…..
Sasi (törölt) 2006.11.28 12:56:32
comment:com Norbert és a csoda 2006.11.28 06:00:00
Most nem csodatévő Update Norbertről lesz szó, hanem a csoda alanyáról, Növényi Norbertről. A múlt héten mindannyian megörültünk, amikor Növényi a keddi Mokkában bejelentette, hogy kigyógyult súlyos depressziójából. Persze nem mondom, hogy nem gyanakodtam, itt valami…..
sasi Designer diseases 2006.11.28 07:39:00
Ma reggelig nem voltam biztos miről fogok legközelebb írni. Hát erről, hogy milyen nyavalyákkal kell megküzdenie az embernek, ha designerségre adja a fejét.Az első betegség volt már pár éve. Akkoriban olyan asztalom volt a dolgozóban, ahol csak bal kézzel tudtam hozzáférni az…..
sztahanov Gyurcsány-blog 2006.02.12 22:05:29
Mondjatok, amit akartok, szerintem jól nyomja, különösen az üzleti/vállalati bloggolás eddig hazai történetének fényében. Az pl., hogy maga írja, nem hátrány, és a videó sem rossz ötlet (megint azt mondom, ahhoz képest, hogy micsoda kínos és izzadtságszagú implementációi…..
Nem, ez nem a Sasszem. A képen Bajkonur 41-es kilövőpadja látható, illetve ami maradt belőle. 1960. október 24-én itt robban fel tesztkilövésre előkészítés közben az R-16 jelű interkontinentális ballisztikus rakéta. A dolog emiatt még nem lenne híres - Bajkonurban több…..