Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KapiBence3 (törölt)

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Juniorok PC Guru ... 2008.08.24 19:28:00
Nyilván sokan olvasgattok PC-s magazinokat. A nyaralás alatt szántam rá arra magamat, hogy valami PC-s újságot magamhoz vegyek. Mire végigolvastam láttam, hogy a következő játék a You Are Empty. Emlékeztek? Reactor csinált belőle 7 videót( beteeeg ) és engem személy szerint…..
NA végre egy olyan cikk, amellyel teljesen azonosulni tudok! Főleg, amit az irányításról ír. Azonban akkor sem értem, hogy ha neki konkréten semmi sem tetszik a játékban, akkor miért kap 55%-ot? Sosem értettem, miért nem mernek a kritikusok kritizálni? Ha belegondoltok, egy 50%…..
Rossz PC Juniorok Dreamfall 2008.02.12 21:36:00
Örülök hogy Saint is újra videóra adta a fejét :)Ismét egy szellemes, jó, tartalmas videót kaptunk tőle.Azt mondom nem kell Intro!Üdv.:AthemilU.i.:A legutóbbi Infók szerint Nagy Betyár még gondolkodik a nyugdíjfelvételén...
Kérem szépen, nem tudom, hogy ez mindig is trend volt, vagy csak azoknál a játékoknál, amelyekkel én ölöm magam játszom, de miért van az, hogy egy-egy játéknak más és más neve van? Nehezebb lehessen infókat találni róla? Legyen az Xtreme Boarders, Heat of war vagy pár másik…..
badsector nevű kommentelő nem semmi dolgot küldött nekem e-mailen! Egy régi 576 Kbyte (2002 10.szám) cikket kaptam beszkennelve!Nagy köszönet érte! A cikkben látható internetcímet ne keressétek meg, nincs értelme ;)Még a cikk írója is követeli a folytatást! Azért látványra…..
Íme a játékot bemutató videó első része. Nagyban hasonlít egy már korábban bemutatott játékra, igaz itt már kapunk sisakot, de a terpeszek még ugyanazok. A többi marhaságról nem is beszélve. A játék az elején azt írja, hogy 2007, interneten is találtam erre utaló infókat,…..
Rossz PC Juniorok Reservoir Dogs 2007.12.01 22:25:00
 Saint egy újabb videóját láthatjátok amiben bemutatja a Kutyaszorítóban című film játékadaptációját.Én nem láttam a filmet de ezek után mindenképpen meg szeretném nézni.<-Éppen ezért nem tudok olyan soakt mondani róla mint Saint.Hoppá majdnem lefelejtettem ;)További…..
HelloElnézést,hogy nem írtam a héten semmit,a tanulás sajnos leköt. Nem álltam le,minden reményeim szerint a hétvégén felfog kerülni a Fahrenheit videója.Néhány kérdeztétek,hogy hogy hol lehetne megrendelni a XIII-at. A XIII nekem a Gamestar álltal lett meg,teljes játék volt.…..
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Nos,ez a hétvége is elszállt és bevallom: Nem csináltam semmit. A tegnapi napom zsúfolt volt,időm nem volt felrakni a Fahrenheitet...mert hát úgy döntöttem,hogy ha ennyira akarja a nép akkor arról fogok róla videót csinálni.Köszönöm az újabb kommenteket,amiben még játékokat is…..
Nem is volt olyan hosszú szüneten (de annyi elég volt, hogy állítólag megházasodott :) ), itt az új videó. Ami engem illet, holnap jön a blog történetének másik nagy állomásának az ismertetése :)..
Rossz PC játékok sorozat SOS 2007.11.15 20:50:00
Kész az új videóm.Volt vele munka rendesen. Menteném el...Hmm...Itt valami nem stimmel.9 és fél perces az első videó, erre dupla olyan hosszú elmentve.A hang 9 és fél percnél befejeződik, de az ÖSSZES filmanyag dupla olyan lassan megy mint kéne. Oo Tehát kapok egy 18 perces videót,…..
Egy nagyon érdekes jelenet Károlytól az F1 Challenge 2007-ből :)Saját videóm jól áll, ma délután igyekszem összevágni és holnap a szinkront elintézni, szóval legkésőbb pénteken fenn lesz :)Update: Asszem ez nem fog 1 videóba beleférni, úgyhogy rögtön két részt csinálok.Nem…..
KapiBence3 (törölt) 2007.11.14 21:41:04