Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blaise71

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
labdabiztos A sírásó-válogatott 2013.10.13 14:16:27
„Olyan pénzköltős a hangulatom máma” – életérzéssel indultam neki a vasárnap délelőtti sétának, amelynek eredménye ilyenkor az esetek többségében az szokott lenni, hogy valami felesleges dolgot veszek – például lottószelvényt vagy Nemzeti Sportot. Ma ez utóbbi volt…..
 A november 22-én indult Való Világ miatt már harminckilenc panasz érkezett a médiahatósághoz, de az Ifjúsági Kereszténydemokraták Szövetsége panaszbejelentő formanyomtatványának segítségével elképzelhető, hogy ez a szám a sokszorosára fog emelkedni. Stágel Bence, az…..
blaise71 2011.01.08 15:11:16
@bgp: Ott még azért nem tartunk, és nem is erről van itt szó, ezt sztem mindenki tudja...a mértékről és az elvről, uram bocsá' normális erkölcsi rend fel-illetve visszaállításáról van a hangsúly, vagy lenne szó!
De én már annak is örülnék, hogyha tényleg lenne vmilyen egyensúly(esély)
Ám ettől még nagyon-nagyon messze vagyunk...
Az ország annyira megvan meg(el)fertőzve erkölcsileg, h abból nem egy vagy két új kormányzati vagy "IKSZ" ciklus fog megoldást hozni, hanem ha tényleg adunk esélyt a felnövekvő gyerekeknek fiataloknak!
De ilyen szennyek és mocskok erősítésére, és támogatására kitűnően megfelelnek jelen blog pajtás bejegyzései!
Aki csak egy kicsit is ismeri a történelmünket, az nagyon jól tudja, hogy ha Szent István nem lett volna könyörtelen és vasakaratú ,akkor már réges-rég nem lennénk...ezek tények.
Ha nem teszünk rendet, vagy nem akarunk egy kicsit is a rend, a minimálisan is cenzúrázott szigorú erkölcsi médiatörvények betartatása felé utat mutatni, vagy példát statuálni akkor csak tovább fogunk süllyedni!
Ezek megint csak tények, és nem hipotézisek!
Nézünk szét az országban, mindenhol ezt zabáltatják vagy akarják etetni az emberekkel.
Győzike,VV4,Stohl,és társaik...
Ha nem húzzunk egyszer és mindenkor egy éles vonalat h. kedves ker,Tv-k: ilyen műsort NEM GYÁRTHATSZ, NEM ADHATSZ lE, akkor nagyon-nagyon szar világ(rend) lesz itt mondjuk 20-30 év múlva...
De elég ha csak visszatekintünk a múltba,/kb mondjuk 20 év /és azt összevetjük a mai erkölcstelen, rothadó napi világunkkal.
És ez nem feltétlen csak a mai átlagemberek mindennapos kilátástalan nyomorúságos helyzetéből adódik. Az RTL műsor üzenete világos: "Nézd a VV4-et és megerősítést nyersz, h ott is a primitív, szándékosan buta, suttyó embereket tesznek, szerkesztenek, választanak ki, h "EZ LEGYEN A MINTA ÉS A KÖVETENDŐ MODELL"
"Mert ő is olyan nyomorú és egyszerű mint Te így nincs miért kiakadnod, sőt ő az igazi honfitárs és magyar ember"
Ne az igazi Gáz ebben!!!

Megjegyzem a tehetségkutató műsorok - és nem csak nálunk- ugyanerre a filozófiára vannak ráépítve, csak ott a műanyag tehetség mint tehetségtelenség van kiemelve.
Persze akik ott nyernek azokat ugyanúgy beszippantják és a nép élére emelik, mint követendő hétköznapi "grandiózus ős talentum" (celeb)ikon!
2010.07.10. (szombat) - 3. helyért TIPP: Uruguay - Németország 2010.07.11. (vasárnap) - döntő TIPP: Hollandia - Spanyolország Döntetlen tipp esetén (a rendes játékidő számít!) ne felejtsétek el megjelölni a továbbjutó csapatot az alábbi módon (egyenes kiesésnél a 6. bónusz…..
2010.07.06. (kedd) TIPP: Uruguay - Hollandia 2010.07.07. (szerda) TIPP: Németország - Spanyolország Döntetlen tipp esetén (a rendes játékidő számít!) ne felejtsétek el megjelölni a továbbjutó csapatot az alábbi módon (egyenes kiesésnél a 6. bónusz pont a továbbjutóért jár):…..
2010.07.02. (péntek) TIPP: Hollandia - Brazília TIPP: Uruguay- Ghána 2010.07.03. (szombat) TIPP: Argentína - Németország TIPP: Paraguay - Spanyolország Döntetlen tipp esetén (a rendes játékidő számít!) ne felejtsétek el megjelölni a továbbjutó csapatot az alábbi módon (egyenes…..
2010.06.28. (hétfő) TIPP: Hollandia - Szlovákia TIPP: Brazília - Chile 2010.06.29. (kedd) TIPP: Paraguay - Japán TIPP: Spanyolország - Portugália Döntetlen tipp esetén (a rendes játékidő számít!) ne felejtsétek el megjelölni a továbbjutó csapatot az alábbi módon (egyenes…..
2010.06.26. (szombat) TIPP: Uruguay - Dél-Korea TIPP: USA - Ghána2010.06.27. (vasárnap) TIPP: Németország - Anglia TIPP: Argentína - Mexikó Döntetlen tipp esetén (a rendes játékidő számít!) ne felejtsétek el megjelölni a továbbjutó csapatot az alábbi módon (egyenes kiesésnél a…..
2010.06.23. (szerda)TIPP: Szlovénia-Anglia TIPP: USA-Algéria TIPP: Ghána-Németország TIPP: Ausztrália-Szerbia2010.06.24. (csütörtök) TIPP: Dánia-Japán TIPP: Kamerun-Hollandia TIPP: Szlovákia-Olaszország TIPP: Paraguay-Új-Zéland2010.06.25. (péntek) TIPP: Portugália-Brazília TIPP:…..
2010.06.21. (hétfő)TIPP: Portugália-Észak-Korea TIPP: Chile-Svájc TIPP: Spanyolország-Honduras 2010.06.22. (kedd) TIPP: Mexikó-Uruguay TIPP: Franciaország-Dél-Afrika TIPP: Nigéria-Dél-Korea TIPP: Görögország-Argentína (A játék szabályai itt, a fődíj itt, az egyéb díjak pedig…..
2010.06.18. (péntek) TIPP: Németország-Szerbia TIPP: Szlovénia-USA TIPP: Anglia-Algéria 2010.06.19. (szombat) TIPP: Ghána-Ausztrália TIPP: Hollandia-Japán TIPP: Kamerun-Dánia   2010.06.20. (vasárnap) TIPP: Szlovákia-Paraguay TIPP: Olaszország-Új-Zéland TIPP:…..
2010.06.14. (hétfő)TIPP: Hollandia-Dánia TIPP: Japán-Kamerun TIPP: Olaszország-Paraguay  2010.06.15. (kedd) TIPP: Új-Zéland-Szlovákia TIPP: Elefántcsontpart-Portugália TIPP: Brazília-Észak-Korea 2010.06.16. (szerda) TIPP: Honduras-Chile TIPP: Spanyolország-Svájc TIPP:…..
Holnap kezdődik kedvenc csapataink nagy tornája, amire 4 évet vártunk, ezt az egy napot pedig akár már féllábon is, de hogy addig is történjék valami, közzétesszük a selejtezők sorsolását, ha valaki a napi bejegyzések helyett előre szeretne tippelni. Természetesen minden nap…..
2010.06.13. (vasárnap): TIPP: Algéria-Szlovénia TIPP: Németország-Ausztrália TIPP: Szerbia-Ghána   (A játék szabályai itt, a fődíj itt, az egyéb díjak pedig itt találhatóak.) Azok, akik előre akarnak tippelni, mert esetleg nem lesznek gépközelben egy adott napon, itt…..
A mai mérkőzések:   TIPP: Dél-Afrika-Mexikó TIPP: Uruguay-Franciaország   (A játék szabályai itt, a fődíj itt, az egyéb díjak pedig itt találhatóak.) Azok, akik előre akarnak tippelni, mert esetleg nem lesznek gépközelben egy adott napon, itt találják a csoportkör…..