Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xombat.com

0 bejegyzést írt és 357 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az álláskeresők közül sokakat akár közösségi oldalon való megnyilvánulások miatt is kiszórhatnak a szóbajöhető jelöltek közül. Hogy jó-e, ha utánajárnak a leendő munkáltatók a Facebookon a jelölteknek vagy sem (én spec. nem tartom fair-nek a jelölttel szemben ezt), azt egy másik poszt témája…..
Tavasszal gyakran vannak esősebb napok, amikor pillanatok alatt átázhat a cipőnk. Most mutatok egy nagyon olcsó házi praktikát, amivel vízállóvá teheted a cipődet. Nem kell hozzá semmi egyéb, csak a cipő, egy gyertya, és egy hajszárító. Miután alaposan bedörzsöltük a viaszt…..
Komoly információmennyiség jut el hozzánk az egészséges étkezésről, életmódról. Ennek melléktermékeként gyakran alakulnak ki tévhitek a témában.  Egy országos vízkeménység-felmérés kapcsán derült ki, hogy a vízről is van pár téves vélekedés a köztudatban. Mivel…..
xombat.com 2015.05.31 08:17:36
Egy újabb vad párosítás: sör és paradicsom. És most kivételesen nem az amcsik találtak fel valami sörkülönlegességet, hanem ezúttal a felkelő Nap hazájában alkották meg a paradicsomos sört. A lötty neve Tomato Bibere. Egy paradicsomot használnak minden egyes 330 ml-es sörhöz.…..
xombat.com 2015.03.06 08:53:38
A Fibonacci körút nem egy újabb köztérátnevezési hullám terméke, hanem egy szellemes elnevezés arra a térképre, amit hugyosjoska posztolt. Nem tudom, hogy vagytok vele, engem mindig is zavart, hogy Budán nem folytatódik a pesti nagykörút szabályossága. Erre tessék. Kiderül, hogy…..
Dorka leleplezte a szörnyű valóságot, hogy még a szupercsaládbarát pihepuha bútoráruházban is eljátsszák azt a legolcsóbb trükköt, hogy akció előtt virtuálisan duplájára emelik (vagy a valaha volt legmagasabb árat írják ki, de ezt úgyse tudjuk ellenőrizni): Azt hittem…..
Vasárnap van, gondolom mindenki készülődik,vásárol. Én is teszem, tettem, éppen ezért mutatok ma néhány dolgot, ami gasztronómiai, konyhai vonatkozású érdekesség. Hátha lesz aki kedvet, vagy ötletet kap ezekből az, érdekes, praktikus, vagy szuper dolgokból. Még van idő…..
A karikatúrát Léphaft Páltól, az egyik legnagyobb vajdasági (és egyetemes)magyar karikaturistától "loptuk". Reméljük, megbocsát nonprofit blogunknak.A lista is karikatúraszerű: kissé eltúlzott, néhányunkra igaz, másokra meg nem. Bálint Csaba szerzőtársunk közel négy évvel…..
A nevetségesség határát súroló asszonyverős-félrekefélős hírt a mai Borsban olvastuk: A pletykák szerint VV Peti ébresztette fel Cristofelben a féltékenységet, és a skalpvadász ezért emelt kezet Veronikára. A kubai macsónak ugyanis bogarat ültetett a fülébe VV Éva, aki a…..
Az Ain't It Cool egy elméletileg megbízható, bennfentes forrásra hivatkozva azt közölte, hogy a most készülő, élőszereplős Star Wars-tévésorozat egyik epizódjának forgatókönyve arról szól, hogy egy maroknyi űrgazember az időutazást lehetővé tevő kütyühöz jut, és ezt…..
xombat.com 2012.02.03 13:17:18
Ha fiú, vegyünk neki Barbie-babát, ha Chicago Bears-szurkoló, kapjon Green Bay Packers mezt, ha pedig négyéves, adjunk neki dezodort vagy fogkrémet, aztán kenjünk mindent a Télapóra. Jimmy Kimmel az ABC egyik esti talkshow-jának műsorvezetője tavaly hirdette meg azt az akcióját,…..
Az egész ország keresztény közösségét felháborította, hogy a hétfő esti Híradóban egy köztévés nyilatkozó megbecstelenítette a Karácsony szentségét – áll Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnökének nyilatkozatában. A miniszterelnök-helyettes a Híradó…..
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
xombat.com 2011.05.30 15:20:02
Van az a street art, amikor a vicceskedő fiatalok otthon agyalnak, hogy miként tudnának egy matricával, felfújt mintával vagy plakáttal elgondolkodtató művészi objektummá alakítani valami utcasarkot. De az igazi street art nem ilyen izzadságszagú, egyetemi előadásokon kiérlelt…..
xombat.com 2011.05.26 12:50:53
Úgy látszik, nem adakoztak elegen az államadósság visszafizetésére, mert az adóhatóság árverési oldalán 200 ezer forintért próbálnak elpasszolni egy leginkább webkamerának használható digitális fényképezőgépet:Találtam egy olyan árverési tételt, amit kb. húszszoros…..
xombat.com 2011.05.23 14:30:10
Az NBC őszének egyik skervárományosa, vagy legalábbis annak szánt sorozata a Grimm, amiben mesehősök után nyomoz egy különleges képességű nyomozó - a mesehősök ugyanis köztünk élnek, csak éppen nem látja őket senki, csak ezek a speckó emberek. A négy perces videót csak az…..
xombat.com 2011.05.19 10:40:09
Sokkolva vagyunk így kedd reggel: átvágja a testvérpár Alekoszt, írja a Blikk. A villa két szőke menyasszonyjelöltjének esze ágában sincs hozzámenni az okostojáshoz, csupán a hírnév kedvéért vállalkoztak arra, hogy beköltöznek a luxusbörtönbe. Ráadásul Beatrix még…..
Alekosz nőkereső műsorának tegnapi kiadásában egy furcsaságra lehetett felfigyelni: az önjelölt szexkiborg hol bal, hol jobb fülében egy leukoplaszttal leragasztott izé van beletolva, amiről hirtelen felindulásunkban azt gondoltuk, hogy a titkosszolgálatoknál is rendszeresített,…..
xombat.com 2011.05.12 10:22:04
A legpusztítóbb VV4-párbaj evör, animáltan. Befosás. ..
xombat.com 2011.04.07 12:36:37
Valami van a levegőben mostanában, ez már a harmadik olyan reality-projekt amit mintha egy magyar kreatív talált volna ki: Dél-Afrikában egy tehetségkutató keretén belül keresnek két új pornósztárt. A főnyeremény 405 font fejenként (140 000 HUF) és egy szerep a Hustler pinamagazin…..
Mint korábban jeleztük, szeptember 28-án a Szent-Györgyi Albert Szakkollégium rendezésében vitaest zajlott le a homeopátiáról. A vitaestnek négy meghívott előadója volt: a homeopátia oldalán Dr. Katona Edit és Dr. Mátray Árpád állt, ellene pedig Dr. Lakos András és Dr. Görög Sándor föglalt állást.…..
A Szkeptikus Társaság ezúton értesíti minden kedves olvasóját, hogy megelégelte a homeopátiáról folyó parttalan vitát, ezért egy végleges megoldással le is zárja azt...