Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mángorló

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Subba már korábban is kiállt az érdekes ízlésű szexuális kisebbségek mellett, mivel őszintén hisszük, hogy a sok és különböző dugás nem csak az egyén, hanem a Nemzet javára is válik. Ezért is ajánljuk jó szívvel most szombatra a "hatalmas és a maga nemében teljesen…..
10 éve Budapesten Ficsku Pállal elég gyakran össze lehetett futni az irodalmi eseményeket követő kocsmázás meg más duhajkodások környékén. Szakállas, pirospozsgás középkori pofa, aki zseb-Falstaffként nyomta le sör-unicumban a fél értelmiséget. Nem az a tipikus értelmiségi…..
A Zugügyvéd csak azért teszi ki a következő, látszólag nyilvánvalóan egyértelmű esetet, mert úgy látszik, sokak számára mégsem egyértelmű. Az ittas kerékpározás igenis szankcionálható, még ha nem is teszik ezt túl gyakran. Kedves Zugügyvéd!   Én néhány…..
mángorló 2006.12.13 13:36:19
én gyakorló bicós (és autós is) vagyok bpesten:

piros lámpa: kerékpárral piros lámpán rendszeresen átmegyek, de ez főleg a hajnali órákra jellemző, amikor gyér a forgalom. ilyenkor alaposan meggyőződöm arról, hogy nem jön semmi, és azt sem szabad elfelejteni, ha megállok a piros lámpánál, és megvárom míg zöld lesz, az ugyancsak a sávvban békésen várakozó autósoknak okozok kellemetlen másodperceket az elindulásnál, ugyanis én lassabban gyorsulok fel. ezért kifejezetten közlekedésbarátnak tartom, ha csak úgy átvágok. természetesen ha forgalom van én is megállok a lámpánál. jó megoldás lenne a kerékpárút

kerékpárút: amikor csak tehetem a bicóúton megyek, de aki ismeri a fővárosi helyzetet az tudhatja hogy ez nem igazán könnyű. kevés a bicóút, sok helyen megy át autóúton, és pl az andrássy úton vagy a szervízúton halad, ahol ugyi jönnek a potyázó autósok akiknek derogál a főúton menni, vagy az oktogon-deák között rendszeresen állnak a bicóúton a kedves autósok, egy idő után pedig hopp eltűnik a bicóút. na ilyenkor szoktam felmenni a járdára. az meg hogy a gyalogosok meg állandóan járdának nézik a kerékpárutat az egy külön probléma

alkohol: alkoholos állapotban fokozottan figyelek. ha nagyon be vagyok baszva, igyekszem autóútra nem kimenni, de ha csak kicsit vagyok ittas, akkor kimegyek. úgy gondolom az ittas kerékpározás nem okoz akkora gondot mint autóvezetés közben, ahol már egy db sör is gáz. soha nem ülök SOHA ittasan volán mögé, mert volt már rá régen példa és nagyon rosszul éreztem magam. mivel a bicó lassabb, ezért szerintem nem olyan problémás ittasan kerékpározni

és nagyon szoktam vigyázni autósra, gyalogosra, lelassítok ha járdán elémkerül gyalogos.

láthatósági mellény: üdvözlöm a dolgot, be is szerzek egyet, amúgy is kéne a kocsiba. bár a nyári melegben elég problémás lesz hordani...
Bakos Zoltán öntetszelgő férfiimádó A helyes asszonytartás címen könyvet írt a Fasz imádásáról, és láthatóan annyira hisz önmagában és a farkában, hogy vallást alapított, aminek alapvető szent szövege ez. Ha valaki ismeri a szerző…..
Ha cingár, a játszótéren rendszeresen megalázott külvárosi kissrácok felnőve zenekart alakítanak, akkor metált fognak játszani. Amennyiben a kölkök budai kertekben élték át a megaláztatásokat, akkor hiphopban utaznak. A seggbe rugdosott belvárosi, értelmiségi gyerekekből pedig…..
Csáp Géza Grandpierre Karácsonya 2006.11.29 14:01:00
Grandpierre "Vágtázó" Attilát nem érheti a vád, hogy nem teszi a dolgát; bár esetében már azt sem könnyű definiálni, mi a dolga. A csillagász-filozófus-zenész egy olyan könyvet mutat be ezúttal az ajándékozási szezonra, amire - saját bevallása szerint - még maga sem…..
Az AXE most nem viccelt: olyan férfidezodor használatára buzdít, ami miatt a nők magatehetetlenül buknak rá a farokra. Semmi mellébeszélés, egyértelmű szövegek és képek. Az AXE segít megtalálni a szűk réseket a női pajzson. A nők, mint faszszopó gépek szerepelnek…..
Ez itt vagy a leghülyébb magyar nő, vagy az ország legnagyobb színésze. Erzsi, az ideges lány másodszor a Balázs showban (aki az elsőről lemaradt, most pótolhat, ebben a klipben abból a szereplésből is vannak részletek), ezúttal még nagyobb dühvel a szívében. Őszintén…..
A Cool most aztán nagyot dobott: előkaparta valahonnan (ja, biztos egy londoni klub kokainban úszó VIP-páholyából, és semmiképp sem a mátészalkai diszkóból) Császár Elődöt, aki már egy jó ideje Shane 54-ként nyomul, talán mert zavarja, hogy minden szélsőjobbos tüntetésen az…..
mángorló 2006.11.16 19:47:14
Hát igen, várható volt, hogy a Daily Show is le fog csapni miniszterelnökünk coming outjára, Jon Stewart nem szokta az ilyen magas labdákat kihagyni. (Mellesleg Stewart második lett az M0-ás hídszavazáson, tehát szakértője kis hazánknak) A videóban ugyan a beszédből pont nem azt a…..
mángorló 2006.09.27 16:12:45
Nelsont és négy társát drogbirtoklással vádolják, miután a rendőrség a louisianai Lafayette-ben egy rutinellenőrzés során marihuánát és hallucinogén gombát talált a countryénekes turnébuszában. A Reuters forrása szerint Nelsont akár hat hónap börtönre és pénzbírság…..
Annyi mostanában a breaking, mintha Bagdad alsón lennénk, vagy talán egy newsroomban rakják össze a valóságot, alig hogy átkapcsolunk a Barátok köztre, máris jön egy vihar vagy legalább egy keményebb tömegoszlatás. Mindez a HírTv-nek jön igazán jól, bárhogy is szidjuk őket,…..
A Drót első két évada itthon is elérhető DVD formájában, a harmadik még várat magára (gondolom ez első kettő eladási adatai sem döntögettek csúcsokat), miközben a tengerentúl már a negyedik szezon is megkezdődött vasárnap, és megvan a megrendelés a befejező, ötödikre is.…..
A Comment:com úgy értesült, hogy az MTV végleg megszabadulna a bemondóktól, akiket még tavasszal száműztek a földi sugárzású m1-ról, a műholdas m2-re. A fikusz mellett mosolyogva műsort ismertető bemondót úgy néz ki végleg kiütheti a színesen pulzáló önpromó, meg a station…..
mángorló 2006.09.01 12:00:22
Ha nem menne a lejátszó, akkor itt van Quicktime formátumban. Van abban valami bizsergetően életigenlő, amikor három-öt fiatalember mosolyogva ugrándozik, folyik róluk az acetonos izzadság, és a zenetévékből jól ismert pózokba feszülve tépik a gitárt. Főleg, ha az énekes olyan…..
mángorló 2006.08.30 00:09:15
Szar dolog lehet Iggy Pop gitárosaként Vernon Reid után ugyanarra a színpadra lépni. Iggy Pophoz fűződő viszonyomról annyit, hogy sokan dicsérték a legutóbbi Sziget után, én pedig megelőlegezett bizalomból vettem egy Iggy Pop best ofot (Nude & Rude), amit a legnagyobb…..
"The Snobs, egy jó ok a fasizmusra." - Aberrált Atya Alighogy megírtam előző beszámolóm, már indultam is. A Sierra már nem állt a ház előtt. Engem fönt valaki nagyon szeret. Aztán odaérek az Árpád hídhoz. Bambulok kifele a 106-os busz ablakán, egyszer csak meglátom…..
Csáp Géza Tartósított mosoly 2006.08.14 19:34:00
amd Na, talán a címben jelzett lett volna az egyetlen érzelemmegnyilvánulás hétfőn, a Wan2 színpad programját nyitó magyar hardcore-fiesztán. Pedig azzal biztattak, hogy a Leukémia feltámad, az AMD meg amúgy is jó.     Két héttel a sziget előtt bejelentkeztem,…..
Utolsó felvonásához érkezett az egyhetes hajógyári kábulat, és még ilyenkor is előfordulhat, hogy lehúzzák az embert. Miklóssal az történt ugyanis, hogy a tavalyinál jóval gyengébb minőségű anyagból készült hetijegy egy koncerten leszakadt a kezéről. (Hallottunk olyat is,…..
Ahogy már említettük, Barcs Miki, rock and roll-frontemberhez illően lehengerelte az indexes-velvetes női kart. Ennek talán a legplasztikusabb bizonyítéka az alant olvasható, erősen töredékes Flash-koncertbeszámoló Barbara tollából. Ha olvasás közben Önbe beköltözik a bugi, a…..
Barcs Flash Miki elérkezett programnemajánlója területi csúcspontjához, amiben saját zenekarát diszkréten "nagyon ajánlja" vasárnap este 10-kor a Bahia-színpadon: Augusztus 13. vasárnapTankcsapdát nem ajánlom. Ghymest 13 éven aluliaknak kifejezetten ajánlom, följebb…..
Madafaka minden nap meglep minket egy kis beszámolóval előző szigetes napjáról, roppant örömöt okozva ezzel. Mai epizódunkban megjelenik maga Jézus, bizonytalanná válnak a nemi identitások, felbukkan sok hülye francia és egy idegen szó. Olyan fél 5 magasságában értem haza,…..
mángorló 2006.08.12 16:19:10