Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prior Prophet

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap képe 2009.10.16 16:05:00
Alyson Hannigennek kifejezetten jól áll a kismamaság...
A Private Practice (Dr. Addison) harmadik évadához készültek ezek a remekművek, azért mutatjuk őket ilyen rohadt nagy méretben, hogy mindenki megcsodálhassa az amerikai fotósopp szakmunkásképző végzős diákjainak (bukott) pályaműveit. Eszem megáll, a fejek kontúrját baltával…..
Prior Prophet 2009.09.16 14:26:29
@Erzsi, a kakaóstekercs:

Én meg a promóvideókat mindig pornóvideónak olvasom :D
Barney Stinson for prezident! A második évad december 1-től látható a Comedy Central műsorán...
comment:com Hétvégi hírcsokor 2008.09.20 10:33:00
Ezen a héten nem lesz Mad Men-epizód (vasárnap), mert az ABC éppen az Emmy-gálát közvetíti majd élőben, és nem akartak konkurenciát saját maguknak - a sorozat ugyanis számos díjra esélyes. Ha jól számoltuk, 14 kategóriában nevezték.Michael Phelps, Az Úszó, Aki Csak A…..
Igen, kérem alássan, meg nem erősített információink szerint augusztus-szeptember környékén ki kell rinyálni a Viasat3 csatornát a kábelszolgáltatóból (ha nincs a csomagban), mert jön a tavalyi év egyik legjobb sorozata, a Showtime Dexter című sorozatgyilkosos, véres…..
Férfiolvasók szívének megdobogtatására alkalmas mai alanyunk, akiből a moziban már sokkal többet is láthattunk, mint a kedves papa azt remélni merte, amikor az ifjú Amanda színészetre adta a fejét. A hölgy New Yorkban született 1972-ben, és a Columbia egyetem történelem…..
Nincs pontos adatunk arról, hogy mennyit keresnek a Voksán Virágok melleit groteszk labdává varázsoló sebészek, és őszintén szólva nem is nagyon érdekel minket, mi elvagyunk a tévében szabdaló párossal, azaz dr. Troy és dr. McNamara kettősével, és még csak nem is irígyeljük…..
Megkésve, de törve nem. Direkt az adás napjára időzítve, hogy amúgy viszatekintőleg. A maival nem fogunk késni, ígérjük. Ez az egyik olyan rész, ami azzal kezdődik, hogy House még nem cinikus, mogorva pöcs, hanem csak egy ember alsógatyában, akinek nagyon reggel van, és nagyon…..
Fogalmam sincs, hogy honnan tudják, mi van a House harmadik évadának utolsó részében, de sokan megijedtek. Hogy miért az már spoiler, és a megnyugtató válasz, amit a Sorozatjunkie kapart elő, na az is. Csak az klikkoljon, akinek van hozzá mersze!Nos tehát, House kis munkatársait…..