Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eeyeore71

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közel húsz éve, a világon elsőként Nyugat-Ausztráliában tették kötelezővé a kerékpárosok számára a sisak viselését. A közlekedők biztonságára hivatkozva elfogadott törvény 1992 nyarán még forradalmi újítás volt, mostanra azonban a kerékpáros közösség első számú…..
A Mokka kimeríthetetlen humorforrás, ma reggel például Demcsák Zsuzsa bírta azt mondani a Kate Middleton félmeztelen képei miatt kirobbant botrány örvén, hogyaszongya: "Aki tudja hogy fotózzák, az ne vetkőzzön." Otthon se, egy hatméteres fallal körülvett villába se, seholse. Jól…..
Nesze!szer Szülsz te rendesen? 2012.09.13 18:41:07
Eddig nem szólaltunk meg a témában... pedig... Gyűjtöttük az aláírásokat még tavasszal, hogy a parlament elé kerüljön a családon belüli erőszak önálló törvényi jogállásra emelkedése. Buzdítottuk az olvasókat, titeket, hogy jöjjenek ők is, és jöttetek is rendesen. Meg…..
Igaz, hangfelvétel nem készült róla, és nem a miniszterelnök, hanem az Orbán-kormány valamelyik minisztere ismerte el, hogy a médiatörvényt bizony "elbaszták". Legalábbis ezt állítja az Economist újságírója a lap véleményblogjában. A szerző előbb Orbánék…..
  Első blikkre semmi különös nincs ezen a fenti kulipintyón, legfeljebb a dupla kuka. Aki megpróbálja megsaccolni, mi van benn, nem sokat téved ha egy újabb kukára tippel, de azt valószínűleg nem gondolja, hogy az egy hímzett terítős kályhával, egy szobagepárddal és egy…..
eeyeore71 2010.12.04 22:12:32
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
eeyeore71 2010.08.30 17:32:28
@kútásó: Miert szuljon az a no, akinek otszor annyi agya van, mint egy ferfinek? Ne menjen el szulni egy olyan no, aki tobb hasznot hoz az orszagnak a munkajaval, mint a szulessel. Szandekosan elbutitani egy not? Megint Ratko korszak? Feljebb is kellene nezni, nem csak a foldon uldogelni! Engem ne oljon meg egy buta orvos, mert az okos orvosfelesege gyesen van, nincs ideje meggyogyitani! Amugy ferfi vagyok.
Zoltánnak sikerült kifognia egy olyan buszvezetőt, aki csak az utasok külön kérésére volt hajlandó bekapcsolni a fűtést és abban sem volt sok köszönet. Ráadásul mindeközben a szokásos unaloműző tevékenységeket folytatta: telefonált és szotyihéjat köpködött. A Volán…..