Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sopronifotoklub

62 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március 5-én lehetőségünk volt ellátogatni a Steppe Archer 2020 gyakorlat keretében megrendezett Hawk Strike 2020 gyakorlat média napjára a Veszprém megyei Újdörögdre. A Magyar Honvédség részéről elsősorban az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetési Dandár 882. rohamlövész osztaga, az MH…..
Mindenkit sok szeretettel várunk a Magyar Fotográfia Napja alkalmából megrendezésre kerülő szabadtéri kiállításunkon 2015. augusztus 29-én 10 órakor a Széchenyi téren. ..
Red Dress Fashion Project - Fashion shooting werk video from csiger-the art of photography on Vimeo. A Soproni Fotóklub tagjai gyakran szerveznek kis létszámmal is programot, hogy minden alkalmat megragadjanak egy egy jó sorozat elkészítésére. A DSLR videó technikának…..
Dear Contest participants! We apologize for delay of CD-catalogue shipment, but we had technical problem with manufacturing of catalogue. Prices and catalogues will deliver to participants as soon as possible. Thank You for your understanding. Kedves Pályázók! Elnézésüket kérjük, de…..
Nagy Bertold tartott a klub tagjainak előadást a természetfotózás alapjairól az új klub helyiségben. Bertold beszélt a növény és makró fotózás alapjairól, hogy mire érdemes figyelni és mik azok az etikai szabályok, amit egy valamire való fotós betart. Később…..
A Soproni Fotóklub Egyesület elköltözött a Liszt Központból és összejöveteleit ezután a GYSEV Zrt. keleti rendező pályaudvarának épületében tartja az első emeleten. Az időpont nem változott, továbbra is csütörtökönként 16-19 közt várjuk a kedves tagokat és…..
Köszönjük mindenkinek a türelmet, és természetesen gratulálunk a résztvevőknek. Eredmények innen letölthetőek: Eredmények! Congratulations to all participants, and thank you for your patience. For the results please click on the link below. Results!..
A Soproni Fotóklub ismét meghirdeti regionális fotópályázatát a Sopron és vonzáskörzetében élők számára. Immáron 6-ik alkalommal kereül kiírásra ez a pályázatunk, amit a Magyar Fotográfia Napja alkalmából rendezünk. A pályázók legjobb képeit a klubtagok egyéni…..
Egy szép őszi napon, 2012-ben elgondolkodtam azon, hogyan lehetne az általános iskolai korosztályt megismertetni a fotózás alapvető ismereteivel, technikájával, történetével. Miért fontos ez? Az interneten a közösségi oldalakra naponta százával, ezrével töltenek fel a fiatalok…..
A "Berlin" szó hallatára a többségnek egyből a Brandenburgi kapu, vagy épp a berlini fal jut eszébe, pedig mára Berlin egy igazi nyüzsgő világváros lett. Az elmúlt 20 évben Berlin hihetetlen fejlődésen ment keresztül, és jelenleg is folyamatosan dübörögnek a különböző…..
2013-as közgyűlésünk után kisebb változások történtek a klub vezetőségében. 12 év klubvezetés után leköszönt Folcz Tóbiás, helyére a klub egyhangúlag Hipságh Gyöngyit választotta új vezetőnek. Az egyesület alelnöke továbbra is Csigó Gergely, a titkári feladatokat…..
Boldog Új Évet Mindenkinek! A Soproni Fotóklub a téli szünet után megtartotta első összejövetelét a LISZT központban. Ezentúl ismét az év végéig minden csütörtökön 16-19 óra között találkozunk. Továbbra is igyekszünk hírt adni minden programunkról itt a BLOGon, és…..
The results of our first photocontest are now available on the followed link. /Az első hűségnapi fotópályázatunk eredményei elérhetőek a következő linken/ Congratulations for all partcipant. Minden résztvevőnek gratulálunk. Results - Eredmények..
A Soproni Fotóklub tagjai ismét pályáztak a Trierenberg Super Circuit-ra Ausztriában, ami a világ egyik legnívósabb fotópályázata. A klub most is a legjobb klubok kategória arany érmét nyerte el! Úgy látszik ebből kellemes hagyományt teremtünk lassan. Persze nem bízzuk el…..
Szomorú szívvel tudatjuk, hogy Sipos Ferenc (Sipi) 2012.07.29-én elhunyt. Sipos Ferencet 2012. augusztus 11-én, szombaton 14 órakor kíséri gyászoló családja, és a klubtársai az utolsó útra, a soproni Szent György templomban református szertartás szerint. Sipit jómagam a klubhoz…..
2012.07.13-tól megtekinthető Csigó Gergely (AFIAP, E-MAFOSZ) és Tóth Jenő Tibor (AFIAP, E-MAFOSZ) fotóművészek közös fotókiállítása a Soproni Central Cafe galériában. A képek a korábbi VOLT fesztiválokon készültek analóg, és digitális technikákkal. Gyertek el, nézzétek…..
Bár rendszeres olvasóink, és a klub életét figyelők tudják, hogy több testvér szervezetünk van, azért azt kevesebben, hogy melyek is ezek. Nos, az Észak-Ausztriában található Horn város fotóklubja az egyik, és a Csehországban található Cesky Krumlov fotóklubja a másik olyan…..
Tóth Péter fotókiállítása."A titokzatos keletnek és 1001 éjszaka világának Európához legközelebb eső területe a Gibraltári szoroson át, mindössze 14 kilométerre fekszik az öreg kontinenstől. Marokkói Királyságot körbeutazni különleges élmény. Az utazás fő…..
A Soproni Fotóklub ismét egy nehéz időszak elé néz. Ismét hely problémával küzdünk, mivel jelenlegi helyünkről ismét költöznünk kell. Az ok persze gazdasági, mi más lenne mostanában. A városi illetékesekkel folynak a tárgyalások, hogy meglehetőssen gyorsan dűlőre…..
A Soproni Fotóklub Egyesület mindenkinek Kellemes Ünnepeket kíván, és sikerekben valamint fényben gazdag Új Évet!..
A Soproni Lővérek Idősek Klubjában (Sopron, Teleki Pál u.20.) 2011.11.28-án 14 órai kezdettel rendezi meg Pápai Zsolt: Bibliai tájakon c. fotókiállítását. A kiállítást Csigó Gergely AFIAP, E-MAFOSZ fotóművész, a Soproni Fotóklub Alelnöke nyitja meg. Közreműködik: Büki…..
A HM Bessenyei György Kulturális és Üdültetési Közhasznú Nonprofit Kft. Veszprémi Intézményében (HEMO Veszprém) nyílt meg 2011.10.08-án délután 14-órakor Hipságh Gyöngyi E-MAFOSZ Fotóművész fotókiállítása „Arcok, kezek, lábak” címmel. A kiállításon az…..
Nemrégiben volt lehetőségem egy hétvégi kirándulás során ellátogatni az osztrák történelem kevésbé ismert, ám jelentős helyeire. A Hartheim kastély Ausztriában az eutanázia-program egyik pokoli központja volt, ahol a nácik méreginjekciókkal és gázzal gyilkoltak. A T4…..
A Central Cafe Galériájában nyílt meg 2011.09.25-én délután 15-órakor Tóth Jenő Tibor Afiap Fotóművész fotókiállítása kizárólag analóg technikával készült fekete-fehér fotóiból.A kiállítást a Soproni Fotóklub elnöke, ifj. Folcz Tóbiás Efiap, E-mafosz/G fotóművész…..
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }A Soproni Fotóklub kiállítása. VOKE Arany J. Műv. Ház Győr, 2011.09.16-10.18.   Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves…..