Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sisso

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szellemvasút Sztárok aurája 2006.08.13 11:43:00
Alexa és Bojána Ahogy Alexa, Papp Bojána dokumentumfilmjének Friderikusz és Fábry rajongó főhőse mondja, a lényeg, hogy belekerüljünk a sztárok aurájába. Ezen a napon elhatároztuk, hogy belekerülünk. Említett filmmel indul a nap, majd Bojána és a főhős…..
T. Bali A szubkulturális napon a Tűzraktér nevű, kvázi foglaltház művészei tartják a bemelegítőt előadást arról, hogy a művészet nem mindig barátságos, de azt is sikerül bebizonyítaniuk, hogy, ha a művésznek nincsen koncepciója, akkor egy improvizáció is…..
Szellemvasút A második napon 2006.08.12 16:19:00
Dr. Máriás A második nap alkohol nap, ennek ellenére nem iszunk. Sajnos lehetetlen dolgozni, családot szállítani haza autóval és még esetleg élvezni is a sátor zárása után a Szigetet. Nekem többnyire nem megy, eddig egy fél táncszínházi előadást sikerült…..
H. Janó manót fest A nulladik napon építkeztünk, H. Janó egész álló nap manókat festett például, ami miatt valószínűleg sokan azt hiszik, hogy nálunk gyerekprogramok is zajlanak. Vagy szimplán csak azt, hogy retardáltak vagyunk. Annának sikerült…..