Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Istennemverbobbal

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogger Béla blogja Előszó 2010.03.31 20:35:00
Ez a blog azért jött létre, mert vannak bizonyos honfitársaink, akiknek büdös a munka. Ez még rendben is lenne, mert nem mindenki szeret dolgozni. Viszont nem kevés olyan magyar van, aki a megélhetése érdekében saját fajtájában talál pénzforrást. Mindezt úgy, hogy különböző…..
Istennemverbobbal 2010.04.19 18:14:06
Udv mindenkinek, Soni vagyok...
Sajnalattal olvasom hogy 1-2 embernek milyen rossz velemenye van rolam.Igazan mentegetozni nem akarok csak annyit fuznek hozza ehhez a mocskolodashoz hogy termeszetesen a nagy resze nem igaz. Elismerem vannak benne helytallo informaciok de nagyresze valotlan es szandekosan lejarato kontextusba helyezi az egyebkent valos informaciokat.
Nezzuk akkor tetelesen:
1. Soha semmilyen alnev moge nem bujtam nem csaptam be senkit. Megertem ha valaki elkeseredeseben amikor elbukja a penzet azzal hogy a szerzodest- ami koti mindket felet - megszegi, ilyen mocskolodasra ragattatja magat. Soha nem jo penzt elvesziteni foleg ha az utolsot bukja el az ember,szoval valahol megertem hogy valaki ilyenkor mindenkit hibasnak tart sajat magan kivul.
2. jolenne ha nem felejtene el senki hogy amikor igenybe vesz egy szolgaltatast pl: szallast ker valakitol, az uzletrol szol ami sajnos komoly penzbe kerul annak is aki kiadja annak is aki kiveszi.En megertem hogy valakinek nem esik jol ha nem tud fizetni es kirakjak a szallasrol de hat ha egy hotelba megy es ott nem tud fizetni ott is kirakjak megsem ir senki ilyen mocskolodasokat.
Szoval ez nem is erdemel tobb kommentalast.
3. Senki nem kenyszerit senkit hogy barmit is csinaljon. Azaz nem hiszem hogy ha valaki tolem ker szallast arra barki is kenyszeritene. En mindenkinek vilagosan tisztan elmondom mielott hozzam koltozik mik a feltetelek. Utolag reklamalni konnyu, foleg ha az ember nem tud fizetni es akkor szinte kotelezo belekotni valamibe hogy ez nem jo az nem jo - ilyen meg olyan szemet ez a Soni blablabla...
4.Valoban dolgoztam Andrei Zsuzsaval kb 2-3 honapig de nem tudok olyan emberrol akit ne raktam volna el dolgozni, persze olyan volt nem is 1 aki nem volt megelegedve a munkahelyevel nem tagadom, de mielott kijott barki is tudta mire szamithat szoval nem ert senkit meglepetes.
4. Horvath Balazzsal is egyutt dolgoztam kozel 1 evet, de mar nagyon regota nem dolgozunk egyutt.
Nem csaptunk be senkit es senkinek nem vettuk el a penzet. Itt is hozzatennem voltak akikkel nem tudtunk kijonni, vagy akik elegedetlenek voltak.
Persze legtobbjuk olyan ember volt aki nagy haver volt az elejen aztan amikor nem tudott fizetni es szolni mertunk akkor mi voltunk a rohadt szemetek.
5.Azzal hogy leirja ide barki hogyan lehet a hazkiadasbol penzt csinalni azzal nem hiszem hogy tud bennunket demonizalni...ez egy mindenki szamara adott lehetoseg, rengetegen csinaljak az hogy valaki igy keres penzt az nem hiszem hogy gond lenne.Az hogy valakinek ez csipi a szemet az egyszeru irigyseg. Az ilyen emberek akik otthon is mindenkit feljelentgetnek akinek egy kicsit is jobban megy mint nekik. Ha en nem kitchen porter vagy recepcios vagy akarmilyen ketkezu munkabol elek akkor mar egy szar ember vagyok? Nem hiszem!!
6.Jelenleg egy munkakozvetito ceget mukodtetek ahol hetente 10-15 embernek szerzunk munkat TELJESEN INGYEN!!!!!Nem dolgozom senkivel es nem kerek penzt senkitol.

Ha gondoljatok itt egy par oldalt megtolthetek olyan kommmentelokkel akik jelenleg is nalunk laknak vagy rajtunk keresztul talaltak munkat!!
Megertem az elottem szolo kedves kommenteloket ha szemelyes serelmeik vannak de nem hiszem hogy ez itt a foruma annak hogy az ilyet rendezzek.
Masreszt alneven mindenki azt ir amit akar.
Irhatok en itt barkirol barmit...ki az aki megtudja cafolni????

Es vegezetul kedves blogvezeto Bela:
neked mint az oldal administratoranak tudnod kellene hogy ha itt elhangzanak nevek (leirva) az nagyon komolyan a te feleloseged ugyanis te moderalod az oldalt!!!!
Ha nem lennenek ennyire nevetsegesek azok a vadak amik itt elhangzottak, es nem lenne az egesz egy komolytalan zagyvasag, na es persze kicsit is sertodosebb lennek akkor eleg komoly szemelyisegjogi pert akaszthatnek a nyakadba, ugyanis az internet nagy nyilvanossagnak szamit jogilag. Es ha valaki itt ragalmaz,becsuletet sert es akkor csak 1-2 kihagast emlitettem, az bizony a te felelosegd lesz.
Szoval a helyedben picit ovatosabb lennek mit engedek meg ide leirni!!!

Legnagyobb tisztelettel:

Szilagyi Janos
Soni

Ha barkinek barmilyen kerdese van vagy elszamolni valoja velem vagy becsaptam az hivjon nyugodtan fel a 07506480600 as szamon vagy kerssenmeg a z irodankban.