Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr Kangörény

4 bejegyzést írt és 2811 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hörcher Ferenc Egy jobboldali párt nemzeti és nyugatos, atlantista és európai, egyszerre jövőorientált és hagyománytisztelő, és nem akarja a realitásoktól elrugaszkodva, kormányzása négy éve alatt felforgatni a világot.     Az amerikai diplomáciai konfliktus és a…..
Dr Kangörény 2014.11.03 11:32:18
@maxval birca hozzászóló: mondod te.
Még az a szerencse, hogy a véleményed senkit sem érdekel.

Szoptál már oroszt, vagy csak tervezed? Már a vezéred alapján kérdem.
ÖNKÉNTES MÉRVADÓ - Orbán Viktor? Amatőr! Az adóztatás igazi nagy királya, oppardon, cárja I. Nagy Péter volt. És mivel tanulni csak a legnagyobbaktól érdemes, lássuk, mi mindent adóztathatna még meg a miniszterelnök, ha éppen arra szottyanna kedve!     I. (Nagy) Péter…..
Dr Kangörény 2014.11.03 10:41:22
@Mérnork: A felcsúti bugris beszart, te meg ostoba dühödben nem tudsz mit csinálni?
Szegény, szegény ostoba fasz.
Kezdem azt hinni, hogy törvénymódosító javaslatot csak olyan kisiparos tehet, aki azon a héten elfelejtette bevenni a gyógyszerét rögeszme és abszurditás ellen. Naponta legalább egyszer sikerül meglepni a Fidesz-KDNP csoportnak agyament ötleteikkel. Mikor az ember azt hinné, hogy nem…..
Dr Kangörény 2014.11.02 23:26:12
@Jankove: csináljunk belőlük munkanélkülit, akkor tök jó lesz, hogy otthon vakarhatják a seggüket.
Dr Kangörény 2014.11.02 23:30:21
@Jankove: persze, nem lenne leépítés.
Ha 20 pénztár működik szombaton és vasárnap is, de egyszercsak vasárnap nem dolgoznak a pénztárosok, hát csak annyi lesz, hogy beülnek negyvenen a húsz helyre.

Hülye fidesznyik vagy, hogy dögölnétek meg a bugris bunkó vezéretekkel együtt.
Kovács Zoltán kormányszóvivő 2008-ban még önfeledten halloweenezett Amerikában.  Ami csak azért érdekes, mert mostanában viszont eléggé kritikus: az USA ideiglenes budapesti ügyvivőjét például a Twitteren kóstolgatta, amiért André Goodfriend kiment a vasárnap esti…..
Mandiner blog Quo vadis, Fidesz? 2014.10.31 14:51:00
Netadó plusz kitiltási botrány: kész lett a gyúlékony egyveleg, a koktélt ráadásul maga a Fidesz nyújtotta át ingyen, pult fölött az ellenzéknek. Két héttel egy győztes önkormányzati választás után, három győztes választással megspékelt év után, 2010 óta öt…..
Dr Kangörény 2014.11.01 08:26:13
@ca2: fáj?
Ennyire fáj, hogy zengett az "orbán Takarodj! "?

Bántják a szeretett vezetőd?

Szokj hozzá!
És ahhoz is, hogy amikor végleg eltaknyol, akkor viszik vissza a gumiszobába. :-)
Miközben a kormány által tervezett internetadó lakossági ügyfelekre, és internet szolgáltatókra vonatkozó következményeiről már sokat írtak, kevés cikkben foglalkoznak arról, hogy milyen hatással lenne a cégekre, az ország technológiai fejlődésére, ezen keresztül üzleti…..
Dr Kangörény 2014.10.31 13:21:19
@$$$=$$$: Megfutamodott a felcsúti bugris! Szánalmasak vagytok! :-)
Subba Nem kell: Zombi dildó 2014.10.31 11:08:00
Az zombi fasz is fasz B)..
Dr Kangörény 2014.10.31 12:56:52
@Egri James Wilson: Persze, a női zombik, és a meleg zombik tömegével használják.
„Amikor a megcsalt barátnő kiosztotta, Vikit nem kavarta fel, nem védekezett, vagy bármi, nem zavarta, hogy minek nevezték” – Vikit körüllengi egyfajta szexi butaság és falja a férfiakat. Bárkivel elmegy, bár életmódjával csak magát alázza meg. Levélírónk a legősibb…..
Dr Kangörény 2014.10.30 23:39:26
@Bicepsz Elek: Tutira az a baja hogy minden balfék meghúzta a csajt rajta kívül.
Innest. ..
Dr Kangörény 2014.10.30 19:14:32
@A sötét nagy Úr: Van helyette makk-piercing.
Tudom, Viktor és én tettük be neki, gondolván, hogy egy-két hétig nem fog majd megkúrni minden titkárnőt a környéken.
Subba Subba art: Szent punaszag 2014.10.30 09:58:00
Madonna szobor fagyasztott szenteltvízből és igazi pinaszaggal jöhet, érdeklődnéd? A két órás szesön alatt a szobor szépen olvadozik és egyszer csak elkezdi árasztani az oly ismerős ódort, a szent luk illatát, amit  német laboratóriumban vontak ki az oxigénbű. Na jó nem. Több…..
  Az utóbbi néhány nap nyertese egyértelműen a CÖF volt. Vegyük számba mi történt a céggel, egészen a bejelentett békemenettől, azon át, hogy a Fidesz kicsit bealázta őket, egészen addig, hogy a kormány stratégiai partnerei lettek. 2014. október 26. 22:56 – Bencsik András…..
  A Magyar Narancs Narancsszem tollából megjelentetett egy olyan cikket, ami filmek hatására kislány filmszereplőket szexuális vágyak tárgyaként láttat. A cikk ellen született egy petíció, ami pedofíliának látja az ábrázolást, erre a Magyar Narancs perrel fenyegette meg a…..
Dr Kangörény 2014.04.18 12:11:47
@J.László: a gyurcsányt akasztani akaró tüntetők esetén is írtál ilyen kommenteket, ugye? Vagy csak a szeretett vezető kapcsán tudsz írni?
Dr Kangörény 2014.04.18 12:13:50
@J.László: "Nem tudom, hogy jön a liberálisok elmebeteg nézeteihez a gyermekmunka és a háztartás vezetése, de mindegy"

Te egyszerűen hülye vagy.
Dr Kangörény 2014.04.18 12:14:45
@J.László: Hülye vagy, és nyalod a felcsúti tapló seggét. Egy igazi vazallus, egy kádári kispolgár, akinek mindig kell egy segg, amit nyalhatsz.
A Gizai piramisok feltárásakor előkerült egyik óriási szarkofágban a mi szürkénkhez hasonlító két méteres földönkívüli humanoid múmiája kuksolt. A nagy felfedezést, meg a bedobozolt UFO ide-oda hurcibálását filmre vették. Állítólag erről került elő most…..
Dr Kangörény 2013.10.22 00:45:53
@én kérek elnézést: 100%-os a szókincsed, öcsém.
Nem vagyok rosszindulatú, így nem feltételezem, hogy Bíró Zoltán, a trafikmutyi-ügyi népszavazás kiagyalója, vagy legalábbis aki a nevét adta hozzá, fideszes ügynök lenne, aki éppen a trafikmutyi legitimizálásán dolgozik. Maximálisan hajlandó vagyok elhinni, hogy ez az úriember…..
Az alkoholmérgezést kizárnám. Valószínűbb, hogy valami új fajta narkótól ment meg ilyen csúnyán az ismeretlen asszony: ..
Dr Kangörény 2013.10.16 15:16:12
A sofőr visszakézből, ököllel szájon vágta a sógoromat, rázta, trágárul beszélt, jobban mondva anyázott, és ismét ütésre emelte a kezét. Nem gondoltam, hogy egyszer ide fogok írni..  Olvasgatom a blogot, szörnyülködöm. Nekem is vannak sajnos rossz tapasztalataim a magyar…..
Dr Kangörény 2013.10.16 14:09:59
@Mária: És bár a posztoló azt állította, lehet, hogy nem is cukorbeteg a sógor. Sőt, bár azt állította lehet, hogy nem is hívtak mentőt.
A lomizás betiltásának nincs olyan olvasata, ami kicsit is jó fényt vetne a szabályalkotóra. A szándék egyértelműnek tűnik, némely sznob fostorony nem bírta elviselni, hogy egy évben két napot találkozzon olyan emberekkel, akiknek a látványa zavarja a kényes szemét. Ennyi elég…..
Az ellenzék elveszített egy nem-reprezentatív közvéleménykutatást Baján, miután néhány hasonlót már szintén elveszített vagy megnyert. Nem is ez a probléma. Még csak az sem túl nagy probléma, hogy végignézve azokon, akik fel fognak kapaszkodni a közös színpadra október…..
Miközben egyre több a kérdés a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) 3 milliárdos somogyi napelem-tendere körül, az uniós pénzt osztó szervezet továbbra is titkolja az adatokat, amelyekből kiderülhetne hogy kik a felelősök azért, hogy egy KEOP-os pályázaton csak olyan cégek…..
Dr Kangörény 2013.10.11 00:09:32
@tisztapista:
A Bajnai irányítja, az NFÜ-t?
A kommunisták már a spájzban vannak?

A fidesz tolvajlási kísérleteit is a Bajnai nyakába kell varrni a párt utasításai alapján?

Hülye vagy, ugye tudod?
Holtan találták meg Kínában Kováts Viktor extrémsportolót, a szárnyasruhás ugrás magyar nemzeti bajnokát, miután kedden egy sikertelen próbaugrás következtében a Hunan tartományi Tienmen-hegy völgyében lezuhant. A holttestet egy száz méter magas sziklaszirt tövében…..
Dr Kangörény 2013.10.09 09:50:26
Hát nem úgy, hogy a csinos HR-es időpontot egyeztet Pali bácsival, a cég (valamiben) megőszült szenior alkalmazottjával, átnyújtja a felmondást, kitöltik a humános papírokat, illetőleg Pali bácsi kap egy szép színes magazint, arról, hogyan is folytassuk életünket, ha kirúgtak…..
Kubában már több mint 50 éve kezdődött Fidel Castro forradalma, és hivatalosan még azóta sem ért véget. Ennek egyszerű oka van, a lakosság többsége számára kézzelfogható eredmények nem születtek, a forradalom végének bejelentése sokakban érthető csalódást keltene. Ezért…..
Dr Kangörény 2012.01.12 10:43:18
@irógép: ne olvasd, ami nem tetszik!
Úgysem érted, mert már milliószor leírták, mi lenne a teendö, ha mégis hiányolod, akkor neked csak a jelmondatok maradnak.