Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liliak

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GazPömpöllér & co Végre :-) 2011.04.13 10:08:13
Tádámm, végre kiesett az Első Fog, gyerek tíz centivel a föld fölött közlekedik az örömtől, meg rém büszke magára, mert a papírkutya anyja nem merte kiráncigálni azt a hülye fogat, ami már három napja gyomorforgatóan lifegett ki a szájából, tegnap délutánra már át…..
Liliak 2011.04.13 14:42:28
GazPömpöllér & co Holnap 2011.02.22 23:56:35
Holnap van a születésnapom. Már kezdem megszokni, hogy ez mindig valamiféle mélypont számomra, hogy ilyenkor a szokásosnál is jobban hiányzik az anyukám, aki már soha többé nem köszönthet fel. Annyira rettentően hiányzik, hogy azt egészen egyszerűen nem tudom kifejezni.…..
GazPömpöllér & co Tojások 2011.02.02 17:37:04
Ez a program most már hetek óta nem változik, mondhatnánk beállt, a triumvirátus, miután mindenki mindenkivel összeveszett a fürdőkádban, Gergő gumikacsákat vagdosott Lujzihoz, akin kitört a nyafikór, mert Vizes Lett a Hajaaaaaa, és efölött érzett végtelen bánatát hisztérikus…..
Liliak 2011.02.09 01:22:03
GazPömpöllér & co Apróságok 2010.12.04 23:14:00
a napi szintű agyvérzés mellett mindennap történik jópár olyan apróság is, ami viszont nagyon jó, és ami mindig egy pici visszajelzés arról, amit olyan nehéz elfogadni az embernek, hogy ez a gyereknevelősdi szinte kizárólag hosszútávon működik, akkor viszont tényleg. Gondolok…..
A pszichológia egyik legérdekfeszítőbb területe szerintem a korai fejlődésünk tanulmányozása. "Sok van mi csodálatos, de az embernél nincs semmi csodálatosabb" - hát ezt nap mint nap átélem a saját kisfiam mellett is. Elképesztő élmény részt venni abban a folyamatban,…..
Ontario tartományban, ahogy az előző posztban erről szó volt, a nyolcvanas évek közepén az egészségügyi szabályozás felülvizsgálata és egy tragédiával végződő eset tárgyalása együtt vezetett el az egészségügyi miniszter közleményéhez, amelyben 1986 januárjában megígérte, hogy mindent megtesz egy jó…..
Liliak 2010.11.18 23:22:39
@zellerlevél:

Nem irtam h CSAK noket erint a szules-otthonszules es az egesz finanszirozasa.
Csak azt irtam h "nokrol nok dontsenek". NEM CSAK nok, de tobbsegben legyenek a donteshozasban.

A terhessegmegszakitasokrol sem irtam velemenyt, mert nem ide tartozik. Csak arrol sejtetem a velemenyem, h milyen abszurd, mikor errol egy ferfiakbol allo bizottsag dont.
(S nem az a velemnyem h ez csak az anya dolga. De elsosorban az ove. S utan az apae is, stb, de ez mar tenyleg off)

A lenyeg amit ki akartam hangsulyozni, h "Alan Schwartz ... nem vállalta el a pozíciót... Azt ajánlotta a minisztériumnak, hogy jó lenne, ha a testületben nők lennének többségben, vezetőnek pedig egy szakmailag kiemelkedő, erős egyéniségű nő kellene, aki a bábai testületek mellett az ügy iránt elkötelezett civil szervezetek és úgy általában a nők körében is népszerűségnek, de legalábbis tiszteletnek örvend."
Erre akartam visszaterni
Philadelphiában a bábakonferencián Ina May Gaskin beszélt nekem először Wendy Savage-ről. Ő egy köztiszteletben álló brit szülész-nőgyógyász doktornő, 1935-ben született, tavaly a British Medical Journal életműdíjára is jelölték.1985 áprilisában azzal került a brit…..
GazPömpöllér & co Csüggedt 2010.10.02 23:03:00
Csüggedt vagyok, az van, kikészít a legkisebbik gyermekem, aki továbbra is ultrabrutál dackorszakában lubickol, tör-zúz, ordít, hajigál, csapkod, dobál, minden kell és semmi sem, és hogy a dolog még szebb színezetet nyerjen, második hete alvássztrájkol is mellé, azaz egyáltalán…..
Liliak 2010.10.07 11:18:38
@Chipie:
Hat kell ezek utan egyertelmubb jelzes az univerzumtol, hogy gyakrabban irjal bejegyest?
Csetten és az... A tábor 2010.09.12 21:39:15
Így a vakáció utolsó estéjén - nálunk holnap kezdődik az iskola - mérleget vonunk a nyárról. Ezen a nyáron sem mentünk el nyaralni. Volt egy Csíkszeredába ruccanás, meg néhány apróbb kirándulás. Zs vitte őket Nagyváradra nagyszülőkhöz (N-N), meg ők is elmentek kirándulni:…..
Csetten és az... 34 2010.09.12 21:57:54
Nem hittem volna: de megértük egyben. Fogalmam sincs meske mire alapozta, hogy összejön a 36. hét is, de most már el tudom képzelni. A gyógyszer, amit izomlazítóként Szabou Béla adott, remekül hat. Ennyin múltak volna az eddigi koraszülések????  És most, ezekben a napokban…..
"Rossz a mi rendszerünk. Mert normális, vaginális szüléseknél semmi szükség nincs az én végzettségemre. Ha ezeket bábák segítenék, akik komplikáció esetén hívnák a specialistát, például engem, akkor három-négyszer ennyi beteget tudnék ellátni. Ez a mostani rendszer…..
GazPömpöllér & co Plágium 2010.05.10 11:29:09
Úgy látszik a Family Guy c. rajzfilmsorozat készítői valahonnan ismerhetik a Gergőt, és ez egyben most magyarázkodás is azzal kapcsolatban, hogy miért vagyok esküszegő bitang,és nem írom, amit ígértem, de ez a 3 sor is ötször lett félbehagyva, és a videó mindent megmagyaráz.…..
A skizofrén betegekkel együtt élő családokban az agresszió is jelen van az esetek 80 %-ban. Sajnos nálunk is előfordult, de mivel én szinte minden esetnél jelen voltam, így nem tudott elhatalmasodni. Mi egészséges emberek sem tudunk abba beletörődni mindig, hogy észérveinket nem…..