Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pütyök

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Niamh egy 11 éves kislány, aki egyedüli túlélője egy mészárlásnak, melyben odaveszett a családja. A rendőrség egy csapat "huligánt" vádol, így figyelmen kívül hagyják a gyermek magyarázatát, miszerint a ház volt az elkövető... Árvaként egy szociális családsegítő pár…..
Az eddig talán legszerethetőbb kis poszter a kedvenc sorozatunk harmadik évadáról. Már csak alig több, mint egy hónap... Én már számolom vissza a perceket :) ..
pütyök 2013.09.04 10:49:07
Egy férfi felébred egy összetört autóban. Enyhe sérülések, egy harapásnyom a karján. Mellette a felesége, üres, fehér szemekkel mered rá és kapálózik utána, de a biztonsági öv nem engedi. A férj gyorsan kiszáll a kocsiból, de a következő pillanatban már veszi is ki…..
pütyök 2013.05.22 09:36:21
Ezúton üdvözöljük körünkben legújabb meglepetés szerkesztőtársunkat, gbubu13-at, aki e sorozat mellett valami nagyon különleges témával fog majd érkezni. Hogy mivel, az legyen egyelőre meglepetés. - purga "Az egyetlen dolog, amitől félnünk kell, az a félelem maga" Franklin…..
Nem tudom, hogy hány olvasónkat fogom most elszomorítani, de két sorozatnak a heti szintű beszámolóját ezúttal töröljük. Az egyik az American Horror Story: Asylum. Ennek az oka az a sajnálatos tény, hogy a nálunk sokkal nagyobb olvasótáborral bíró Hogyvolt blog is átvette a…..
Két véglet létezik: valaki vagy teljesen odáig van a filmért, vagy egész életében bánja, hogy rápazarolt másfél órát. Én az első kategóriába tartozom. Mondjuk ha nem érted meg a film kulcsát, akkor a második kategóriának a tagja leszel. Bár bevallom nekem sem esett le…..
Egy biztos, nem árt majd meg a Született feleségeknek a vérfrissítés, a hetedik évadjába lépő sorozat ugyanis már nem a régi. Az ABC több új karaktert is beépít majd a műsorba, sőt a hírek szerint lecserélik Pennyt, Tom és Lynette Scavo lányát. Kendall Applegate két évaddal…..
comment:com Claudia visszatért 2010.05.27 16:00:00
Liptai Claudia Daróczi Dávid halála után majdnem két hónappal a szerdai esti Jóban Rosszban-ban tért vissza a képernyőre. Liptai április végén kezdett el forgatni a sorozatban. A visszatérés utáni első részben volt szeretője, Attila (akit volt férje, Gesztesi Károly alakít)…..
pütyök 2010.05.27 17:39:45
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..
Jorge Garcia a blogján búcsúzott a sorozattól és a rajongóktól. A levél hosszú, éppen ezért nem fordítom le, Garcia nagyon hálás a sorozatot készítő stábnak, a rajongóknak és a családjának a támogatásért, és persze soha nem fogja elfelejteni az itt szerzett élményeket,…..
A főszereplők videóban köszönnek el a sorozattól, én pedig az olvasóktól (egy időre), köszönöm az egész napos kitartó figyelmet, találkozunk kedden (a finálé után elmegyek sírni valahová). ..
Egy sorozat vagy film sikerében elvitathatatlan szerepe van a zenének, tessék csak elképzelni a Csillagok Háborúját John Williams zeneművei nélkül - lehetetlen, igaz? A Lost esetében mindezt, mármint a hangulatos, szívbemarkoló, fájdalmas, vidám, riasztó, izgalmas, feszült és…..
Olyan jeleneteket válogattunk össze, amiknek a jelentősége akár abban a pillanatban világos volt, vagy csak később, esetleg évadokkal arrébb döbbentünk rá, hogy miért is voltak meghatározók. A lista szubjektív, emberek, kommentekben jöhet még tipp bőven, és akkor lesz még egy…..
Kérem szépen, ez az A nap, amire vártunk is meg nem is, mert ugye véget ér egy hatéves kaland, és fény derül mindenre (muhaha), de olyan igazi hardcore rajongó nemigen akad, aki nem szeretné tovább nézni a történetet. Iszonyatosan fog hiányozni a sorozat, főleg a karakterek és…..