Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akos75

11 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Eachine TX-02-t az Eachine E010-el volt szerencsém kipróbálni. Megdöbbentő, hogy mennyire jók tudnak lenni ezek a pici kamerák is, sokkal rosszabb eredményre számítottam azért az 5000 Ft-ért, amennyibe egy ilyen eszköz kerül. Ha összeadjuk a hordozó és a képmegjelenítő árát, még mindig 10.000 Ft…..
Megkaptam A Banggoodtól a legújabb MJX gépet, az MJX X102H-t, amit már nagyon vártam. Ami meglepett, hogy simán átjött a vámon, ugyanis nagyon okosan, szendvicsszerűen egymás fölé pakolták a dolgokat, a doboza kisebb, mint a Nihui U807 eredeti doboza (azóta már megváltoztatták), tulajdonképpen…..
Akos75 2016.08.30 12:31:27
Akos75 2016.10.09 10:25:23
@Jackal_: Ez azt jelenti, hogy egy akciókamera képét is tudom nézni FPV monitorral?
Milyen akciókamerát tennél rá?
Bár a sorozatos pincefeltöréseket általában megússzák a tolvajok, ez nem mindig van így: a minap egy betörő bor helyett fagyállót zsákmányolt és pár napon belül meg is halt, további öt ember pedig kórházba került. (Index-cikk itt.) (kép innen)  A cselekmény jogi…..
...aki nemrég autót vett Németországban. Egy kiváló, 330.000 km-t futott benzin-gázos-klímás-horgos-tempomatos Voyagert 1996-ból, első tulajdonostól. Nagyjából 120 km-re volt az autó. Beült egy kölcsönautóba, maga mellé vette két gyermekét, aztán elvezetett Bockauba.…..
Újabb fordulat a Normafa felé fogaskerekűzés közben durvuló downhilles és a biciklis körökben alacsony népszerűségnek örvendő sértett történetében: kiderült, hogyan született az önfeljelentő levél. Az előző részek tartalmából: G. Éva több budai internetes újságot…..
Sokan ócsárolták az autósokat, miért vágtak neki az rossz idő ellenére. Nos én magam minden utazás előtt a kozut.hu oldalon tájékozódok, hogy lesz-e probléma az utazás alatt. Állami oldal, a mi adónkból és autópálya díjunkból pont az ilyen esetekre kitalálva. Habár…..
Mi is bíztunk abban, hogy beválik, de fele részt ordenáré bukta lett az új kkv-nak szóló adó. Ennek örvén érdemes elgondolkodni, hogy valójában kik is ezek a kkv-k és valójában mivel lehetne őket támogatni. Először is el kell felejteni, hogy itt 1,6 millió vállalkozás van. Ez…..
Akos75 2013.01.31 08:09:06
@irónika: Ez a része mondjuk engem baromira nem érdekel, mert 20 év múlva úgysem lesz állami nyugdíj. Semmilyen.
A Matolcsy-féle megszorítások második köre után annyit láthatunk, hogy a szegények és az alsóközéposztály (a társadalom 80 százaléka) után most kicsit módosult az ágyú csövének az iránya. Természetesen a társadalom rosszul élő rétegei még mindig a célkeresztben maradtak…..
Akos75 2012.10.20 23:58:52
@kolbászoszsömle: Vagy azt, hogy a 10 ember 120-at tud csinálni. Van egy cégem ahol az emberek nem hatékony munkavégzés miatt 120%-n dolgoznak. Növeljük a hatékonyságot, mindenki beáll 100%-ra. Több kimenetele van a történetnek...
Akos75 2012.10.21 00:02:55
@productmanager: Ezeknek az alternatív forrásoknak sokkal jobb a multiplikátor hatásuk. Ha ez bejön, akkor elindul a növekedés. Ha elindul a növekedés, a bankoknak is nagyobb "akarata" lesz hitelezni, versenyezni fognak, csökkennek a hitel költségei. Remélem legalábbis.
"A mai napon véglegesen eldöntöttem, hogy követve a családomat, Szerbiában folytatnám a további pályafutásomat" – jelentette be ma délután hivatalosan Douchev-Janics Natasa. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének mától számítva egy hónapon belül lehetősége nyílik…..
Kiemelkedően sokat, jövedelmük 36 százalékát költik a magyarok lakhatásra – derült ki a Nielsen piackutató internetes felméréséből. Ez a mutató messze meghaladja az európai átlagot, de ami még meglepőbb, hogy ez az adat a régióban is kirívónak számít. Ez felveti bennem azt…..
Akos75 2012.07.27 10:18:36
@KaPé: De ha megint van egy ingatlanpiaci boom (mert lesz) akkor a bérletesnek bukó van. Ha tehermentes a sajátom (mert előbb-utóbb az lesz) akkor ha meghalok, a család nem kerül utcára. Satöbbi.
Káromkodós posztnak indult, de aludtam rá egyet. Viszont a téma olyan, hogy pár lófasz nélkül ezt megúszni még alapjáraton sem lehet. A jónevű Főpolgármesteri Hivatal tollat ragadott és levelet írt a Magyar Narancsnak. Idemásolom, tegyünk egy próbát, ha a kedves olvasó el…..
 Az Európai Bizottság (EB) nemrég bejelentette: úgy értékeli, hogy a magyar kormány nem teljesítette korábbi vállalásait, és nem kezelte megfelelően a költségvetési hiányt. Bár 2011-ben és 2012-ben a deficit formálisan a 3%-os limit alatt marad, ez kizárólag egyszeri…..
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
TComment Az autózás ájfónja 2012.01.06 06:15:00
Tudják, mi maradt meg egy hét használat emlékéből? A hiányérzet és az üzemanyagszámla pontos összege. Mai cikkünk blogposztja...
Akos75 2012.01.06 10:43:22
@ZF2: Bizony hogy iPhone-om van. A legfontosabb tulajdonságának a felhasználóbarátságot gondolom. Amellett gyors és drága. Ez a volvo a gyér 1.6d-vel minden csak nem gyors.
Bár bizonyára hallottátok-olvastátok, hogy 12 megyei elnök részt vett egy három napos konferencián 4500 kilométerre az Azori-szigeteken a múlt héten. Az ügyet a Blikk pattintotta ki még pénteken, ami tegnapig már Lázár János szőnyegének a szélére juttatta a 12 világjáró…..
Biztonságos érzés tudni, hogy mindig van lejjebb.  Attila egy teljesen elképesztő óvodai rajzpályázattal találkozott. A CIB Bank 2000 (!) forint értékű nyereményét csak akkor lehetett volna átvenni, ha a már korábban nálunk is megfordult Szimba-megtakarítási számlát nyit…..
A mindenkori olasz nagyautót évek óta ütközetben eltűntként tartják nyilván, de most visszatért, mint John Rambo Afganisztánba. És amerikai fegyvert használ...
Intelligens ház Hőmérő hiba 2010.02.09 16:55:03
... na hát amiről azt hittem, hogy átmeneti probléma, az mégsem az volt... valamit megölhettem szegény hőmérőben a zsugorcsövezés során, mert egy csomószor mutat most is a fasttemp 85 fokot. A scriptben megoldottam, hogy ilyenkor kérjen új értéket (mondtam már hogy nyílt…..
Akos75 2011.09.13 19:50:33
@lapa: Milyen az a passzív hub? Persze az enyém is passzív amíg be nem dugom a tápot :) Kondival amúgy szerintem csak elrontanád, mert a jeltovábbítást megölné. Rá kell szánni azt a plusz vezetéket meg a tápegységet.
... na még újabb lendületet kapott a projekt, most már nagyon szorít a cipő, hogy készen legyek. Dokumentálok ide mindent, például azért is, mert igen jól jött, hogy az előzményekből a munin plugint vissza tudtam hozni. :)..
Nem készülök semmi extrával. A Cougar motorját a Last Barons rendberakta, előtte se ment rosszul, de most lement a fogyasztás 16 literre. Persze még egyszer azért GPS-szel is rámérek, mert az új váltó miatt kicsit többet csal a műszer, de a legutóbbi Belsőség találkozó…..
„A kormánynak nem dolga, hogy eldöntse az emberek helyett, mit csinálnak a pénzükkel: fogyasztanak, megtakarítanak vagy adósságot törlesztenek” – mondta a Kossuth Rádió ma reggeli műsorában Orbán Viktor, utalva arra, hogy folyik a diskurzus, mire költötte a…..
Varánusz Ravatalon: a matolcsyzmus 2011.08.29 05:31:37
Vannak az életben törvényszerű dolgok, amik elől nem lehet kitérni. Amik pont olyan elkerülhetetlenek, mint a lakótelepi galambrajból hulló foscunami. Nézheted az eget, tipeghetsz kettőt jobbra kettőt balra, mint részeg vőfély a kakastöke pörkölttel a roma lagziban, ám…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..