Regisztráció Blogot indítok
Adatok
need4weed

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatva Dzső végtelenített flesscsomagját, ha végleg nincs már semmi nézhető a neten az ember rábukkan ilyen gyöngyszemekre. Akinek rémlik az egy-két évvel ezelötti hagymapörgető lány névszerint Loituma, az ebben se fog csalódni:-) Megfelelő stádiumban akár órákig is…..
Sajnos a blog mostanában elhanyagolódott... Igyekszem újra belendíteni egy rövid reklámmal. Nem mintha fizetett lenne de én szétröhögtem magam rajta:P Gondolom mindenki került már belső kényszerei miatt kellemetlen helyzetbe, de mindenre van már megoldás, ahogy a nyomásproblémák…..
Pot de Ville Délutáni agyhalál! 2010.02.24 14:42:00
Egy kis agyament narancs élete többrészes sorozatban, extrém humor extrém agyfájás! :-D      ..
Pot de Ville Napi u2-b fless 2010.02.18 17:44:00
Egy lájtos kis u2-b videóval szeretnék kedveskedni nektek eme szürke nap színes kis órájában. A videó semmi közölnivalót nem közöl, csupán egy kis kikapcsolódást nyújt egy perc erejéig. Élvézzétek hát!  ..
need4weed 2010.02.19 23:01:53
@mehira: Nem ő az :-)
omac23 egy afroamerikai albínó piros szemekkel :-D
Újabb klasszikus youtube videó, amely segít nekünk abban, hogy hogyan is kell... elnézést... hogy hogyan NEM kell autót vezetni.Ahogy mondani szokás: Do not try this at home! ;) ..
Pot de Ville Riporter Fail 2010.02.14 20:37:00
Oknyomozó riporter kicsit rossz helyen ácsorgott amikor a lelkes kormányerők éppen megsemmisítették a lefoglalt gonoszságokat. A riportja címe lehetne : Boldog megsemmítés avagy a nirvána újraértelmezése. :-) Ezek után fontolóra veszem az oknyomozói pályát. Képzeljük el Frei…..
Pot de Ville Epic Fail 2010.02.10 21:02:22
Kiadós vitamindús reggeli, ám valami nem stimmel. Keresd a hibát! A helyes megfejtők között egy talicska kanos aprómajmot sorsolunk ki. A megfejtéseket kommentbe kérjük! :)..
need4weed 2010.02.14 01:34:58
@1_laza_pippa: Gratulálok! A nyereményedet már póstáztuk is. Alig bírtunk már a kismajmokkal de most levan a gond róluk, remélem szerető gazdijuk leszel. :D Kitartást az ánuszodnak, és jó smoke-olást. :-P
Pot de Ville Forces of Nature 2010.02.14 00:28:00
Egy kis hatásdemonstárció a Magyarországon beszerezhető legális tudatmódosításról. Az autóban látható fiatalember Salviát fogyaszt aminek a magyar neve látnokzsálya, kereskedelmi forgalomban mint füstölő kapható, jelenleg nincs a tiltott szerek listáján. Egy kis háttéranyag…..
Ismét egy örök darab! Dalban monja el amit vagy átéltél vagy még nem vagy nem is akarod. Rajtad áll hogy leszel-e High as f*ck, senki nem kényszerít. Az előadó többi száma se piskóta, ajánlanám a 2girls1cup songot. :-)  ..
Örök klasszikus trilógia első része, az agylezsibbasztás tökéletes eszköze és a végén a fúú se marad el természetesen. Charlie a cinikus, irónikus unikornis útja a Candy Mountain-hez. Epic :-)  ..
Pot de Ville Napi Youtube Fless 2010.02.08 13:35:00
Egy kis délutáni szösszenet, kis animációs zenés ráfeszülős miezfless-t nyújt. Zenéje az elején kicsit idegesítőnek tűnhet, de az agy beleveszik az animációba az első fél perc után és jön az "ezmiezváá" :-) Tetszik? Tudnál jobbat mutatni? Előtted a lehetőség…..
Legalizációs törekvések? Harc a keménydrogok ellen? Non-userek támadása? Konkrétan valószínűleg egyikkel sem. Lehet, hogy belenyúlunk egy-kétszer a méhkasok egyikébe, de inkább csak azt szeretnénk leírni, amit épp gondolunk, vagy átélünk bizonyos témákról. Lesz itt majd…..