Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mecvekke

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos az alábbihoz hasonló esetek egyre gyakrabban előfordulnak. A Zugügyvéd ismer olyan családot, aki hasonló könyvelői baki miatt lett hajléktalan. Csak az az érthetetlen, miért éri meg az államnak hajléktalanná tenni egy családot néhány millió forintos, lényegében…..
Paranoid Android Bokrosértékelő 2010.02.07 18:15:16
   A magyar baloldal kevés számú sikeres akciója közül az egyik legnagyobb kötődik a bokros lajához. Ez egy jellegzetes magyar balos siker. Ebben az egyben jók talán igazán. Az mszp 1994-es választási győzelme után a Horn Gyula, bizonyos objektív, hazafias okokból,…..
mecvekke 2010.02.08 00:47:49
@Wallstreetbull: o.k.Kevesebb önkormányzat. Teljes mértékig egyetértek, tényleg luxus kategória.
Az ingatlanadó törvényre viszont ráférne némi kiigazítás.
Pl. így ad abszurdum ingatlanadót fizet az is, aki bár örökölt, még csak nem is nagy értékű ingatlan(ok)ban tulajdonjogot, úgy, hogy nem lakik benne, mert a család másik tagja lakik ott, bérleti díjat sem szed utána.
Esetleg ott van a nyakán x tízezer törlesztőrészlet havonta arra a lakásra, amiben lakik.
Mi itt a cél? Tökmindegy alapon megsarcolni azt, akinek tulajdonjoga van, vagy azt megadóztatni, akinek haszna is van az ingatlanából (pl kiadja)? Bár ezután szja-t jó esetben fizet, nem keveset. Az illetéket korábban megfizette szinte mindenki, aki lakást vett, az örökösödést sem olyan régen törölték el, akkor mire föl van ez a hadisarc?
mecvekke 2010.02.08 00:59:34
@Martian:
Tök jó lenne, de akkor ne csak ő, hanem a teljes magyar "politikai elit".
Szerintem sokan meglepődnének, mennyi pénz folyna be.
mecvekke 2010.02.08 01:00:22
@Martian:

:))))
Egyelőre ez lesz a legrövidebb bejegyzés. Miután Orbán Viktor évértékelőjének elemzése kapcsán többen felvetették, hogy az MDF miniszterelnök-jelöltjének beszédéről is feltétlenül írjak majd, ma kísérletet is tettem erre. S bár a kampányfőnök azt csiripelte, hogy…..