Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vagyok59

0 bejegyzést írt és 363 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már azt hittük, nem tudunk izgalmasabbat mutatni a szoci majálisról Orbán Viktor kolbászánál, amikor hirtelen felbukkant Zagyva Gyula hatvannégy vármegyés csapata a Városliget közepén. Velük jött Gaudi Nagy Tamás is, és egyenesen a Jobbik? Nem! nevű állítólag civil…..
parakovacs A Moszkva tér egy... 2010.05.01 16:11:00
  ... hihetetlen hely, pedig már jártam Karcagon és Szekszárdon is, de vallom, az ilyesmit csak kitalálni lehet, jelentős mennyiségű tudatmódosító szerek bevonásával, mert azért az mégiscsak különös, hogy amikor tegnap ballagtam hazafelé (nem túl késői óra, talán 11), a…..
Kínai Kálmánékkal ma úgy gondoltuk, kinézünk a Városligetbe, meghallgatni, milyen jó hírekkel tud nekünk szolgálni Horváth Csaba. A főpolgármester-jelölt beszéde azonban nem minden szocialista szimpatizánst kötött le: többen nekitámadtak ugyanis a Hír TV operatőrének és a…..
vagyok59 2010.05.01 20:02:52
  Sárdobálóékkal ellentétben a belga törvényt a burka betiltásáról nem retrográd lépésnek tartom , hanem egy új európai kezdet halvány megnyilvánulásának. Persze álszent az a magyarázat, hogy itten kérem mindenféle biztonsági problémákról, meg a nők…..
Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) minden segítséget megad az új kormánynak, és egy 76 oldalas szakmai programjavaslatot készítettek. (Persze a legnagyobb segítség az lenne, ha Kolompár végre lemondana vagy lemondatnák, roppant hiteles két büntetőtárgyalás között…..
A mai nappal egy netes vitasorozatot indítunk „Vegyél részt az MSZP megújításában” címmel. Ennek az első posztját olvasod. De a részleteket itt olvashatod el! Még egy hét sem telt el azóta, hogy az MSZP elvesztette a választásokat. A párt egy izgalmas nyüzsgő…..
  A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete szerint a dr. Magyar György által képviselt Bolgár György kétmillió forintos kártérítést köteles fizetni Kruchina Károlynak és Vincének. 2007. március 15-e után Bolgár Megbeszéljük című klubrádiós műsorában egy…..
vagyok59 2010.04.29 15:25:00
@Spanish Vax: Szerintem örömmel fogja venni, ha egyrészét fizeted.

Elvégre neked hazudik:)
vagyok59 2010.04.29 17:29:36
@tények szürke tengere: Az a lényeg, hogy fizessen valaki kruchináknak. Tökmindegy, hogy Bolgár, a Klubrádió, vagy akár Lendvai.

"Egy" telefonáló akár, hogy téged is láthat, amint fel akartad robbantani a Nemzeti múzeumot, így inkább örvendezz, hogy ez talán megfékezi.
Mint tudjuk, Gyurcsány Ferenc dolgozatot készít az elmúlt évek tanulságait összegezendő. Sikerült megszerezni. (Ha a szöveg kicsit ismerős, arról Karinthy tehet!) Hát kérem szépen, először is: ez még nem végleges választási eredmény volt - ez csak afféle lenyomat, amit…..
Bár sejtem, hogy a többség szerint lényegtelen kukacoskodás, szerintem viszont sokat elmond a magyar média állapotáról, hogy mindenhol* – még a Fidesz elnökének honlapján is - ugyanaz a mai hír: Sólyom László felkérte Orbán Viktort kormányalakításra. Pedig nem, nem kérte…..
"Az én jóslataim szerint a pedofil-ügy folyománya a következő lesz: a katolicizmus kiszorul Európából." (Bánki Éva)"Fizikai nonszensz egészséges fiatalemberekről feltételezni, hogy életük végéig nem nyúlnak nőhöz. Külön kellene már választani a…..
Még a következő önkormányzati választás előtt gyökeresen megújulhat a Magyar Szocialista Párt – írta a Modern Magyar Népszava a pártvezetéshez közeli forrásaira hivatkozva. A lap úgy tudja, hogy a parlamenti választást ezúttal is simán elveszítő, és ismét csak mintegy…..
Gulyásdemokrácia Orbán a hibás? 2010.04.28 13:21:00
A Fidesz - és a hozzá közel álló álfüggetlen okos emberek - ellenzékben mindig is nagyon szerettek azzal játszani, hogy a magyar politikától és gazdaságtól nagyrészt független mutatókból levezették, miért is botrányos a kormány munkája. Ennek a módszernek a leglátványosabb…..
vagyok59 2010.04.28 15:24:28
@iBKV: Oda kell küldeni Bajnait, Gyurcsányt még jó pár MSZP-st és a teljes SZDSZ-t Demszkyvel, Petővel beleértve a holdudvart Orosszal, Havassal, Hellerrel és a többivel.

Többet ér hat atombombánál és abban is lehet reménykedni, hogy az USA menekültjei szétoszlanak európában, nem mind jön ide:)
Dúró Dóra (Jobbik) és Vágó Gábor (LMP) kedélyes hangnemben nyilatkozgat politikáról, világszemléletről, egymás programjáról... A kedvenc mondatom:Dúró Dóra: "Mi elsősorban a magyarságnak a kérdéseivel foglalkozunk, a Holokauszt nem elsősorban a magyarságot érintette,…..
A sajtóból értesülhettünk arról, hogy február végén a rendőrség rajtaütött egy debreceni szórakozóhelyen tartott zártkörű bulin, mivel a rendőrség közleménye szerint lakossági bejelentést kaptak arról, hogy ott “kábítószeres parti” zajlik, ahová “csak előzetes telefonos bejelentés alapján lehetett…..
A Fidesz kétharmados győzelme sok kérdést vet fel. Itt most nem a jövőről, nem arról lesz szó, hogy mit kezd majd vele, hanem a múltról, arról, hogy miért alakult így. Hallani olyan véleményt, hogy a magyar választási rendszer sajátosságai eredményezték a földcsuszamlást. És…..
vagyok59 2010.04.28 10:19:52
@nestrot10: Ezt akartuk, ezért szavaztunk a Fideszre.

Rendszerváltás, hulljanak a szoci arcok, akár pártelnök, akár MNB elnök:)
Végre nagy nehezen vége lett a választásnak és a velejáró plakát-, ígéret-, buzdítókampánynak, amit már mindenki a háta közepére kívánt. Fellélegeztünk, örültünk, hogy őszig nyugtunk lesz, de persze nem... egy szoci, ráadásul vereséget szenvedett szoci politikusnál nincs…..
vagyok59 2010.04.27 19:29:20
„Ha már a nőiesség minden zsetonját eljátszottátok, legalább a szánalmasságig ne süllyedjetek le!” A következő mentális beöntés egy férfiúi kifakadás. Oroszlánbömbölés. Talán tovább nem is érdemes előhangolni. Fogadjátok eme érzelmi torpedót lazán, és…..
 Nem volt könnyű dolgunk tegnap Naményivel, mert miközben minden jóravaló ember a Vörösmarty téren örjöngött, mi a Jobbik hullaszagú eredményváróján próbáltuk feldobni magunkat. A Jobbik most nem engedte be a szimpatizánsait erre az eseményre, politikust se…..
vagyok59 2010.04.26 18:58:37
@El Topo (Sgt. Elias):

Van egy gyanúm, hogy szerinted meg a kuruc a szar.

Akkor most te is?
BulBár Dumb as soup 2010.04.26 08:29:00
Horváth Éva. Ezt a nevet érdemes lesz mégiscsak megjegyezni, mert olyan hülye, amilyen a reggeli műsorok vezetői között sincs még egy. Tömören: egy vak ember ment egy kört a versenyző barátja navigálásával a versenypályán. Mit kérdez Éva? Hogy hogy sikerült jogsit szerezni.…..
Összeállt az Új Baloldal frakciója, ez az 59 ember lesz az, akik megújítják a baloldalt, természetesen a progresszió és haladás mentén. "Haza nem lehet ellenzék nélkül", tudtuk meg tegnap este. Lesz két zöldfülű, újonc ellenzéki frakció, akiknek térkép kell ahhoz…..