Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morsa

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
morsa ott 2011.05.22 22:30:00
morsa blogja ..
zoli voltam Linkeső 2010.08.08 12:40:00
Megnéztem a faszbukon az összes Chicken Extra bulifotót, és most úgy érzem magam, mint akit elraboltak az ufók, és egy másik bolygón ébredt. Szét is csapatok mindenkit linkekkel.Elsőként faszkorbács az RTL-nek, mert reaktiválta Lagzi Lajcsit, és a kiscsatornás illegalitás…..
A Showtime egyik legsikeresebb sorozata az L Word volt, ami leszbikusok, illetve leszbikusokat játszó, gyönyörű színésznők kitalált kalandjairól szólt, és amit a férfiak pont ezért imádtak (meg az egymást nyaló csajokért), a leszbikusok meg valahol kiröhögtek, mondván, az élet…..
Fél öt van, még abszolút időben vagyunk, hogy a délutáni tévézést egy klasszikussá érett háborús filmmel, A híd túl messze vannal kezdjük (Cinemax, 17:10), amiben tobzódnak a lovagok: itt van Sir Laurence Olivier, Sir Anthony Hopkins, Sir Michael Caine és Sir Sean Connery…..
morsa 2009.05.13 15:54:00
Sikerült belépnem végre a blog.hu-ra! Mint kiderült, egy azóta elavult email-címmel regisztráltam magam. Most módosítottam, ezt talán már nem felejtem el. Éljen-éljen!Persze írni eztán sem fogok...
Van négy blogom és legalább hat email-címem. Ahhoz képest nem írok és nem levelezem.Egy hörcsög, ami vagyok...
comment:com Fortyog a felszín 2007.07.04 16:30:00
Az még hagyján volt, hogy kb. egy hete legalább tíz perccel megrövidítették a közszolgálati Híradót a Balatoni nyár című szolgáltató(?) ízé miatt, amiből olyan bréking infókat sikerül megtudni, miszerint kiskutyánkat a Balcsinál is el tudjuk vinni orvoshoz, meg hogy már…..