Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balkáni

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy Európa felett a lelki szemeim előtt egy sötét ködfelleg úszik, úgy itt, Nicaraguában minden olyan derűs és békés. Persze pont a távolság az, ami leginkább elferdíti a tényeket, és a valódi tapasztalás által tudod csak bizonyosan, hogy mi is a valóság. Éppen ezért gondoltam arra, hogy…..
balkáni 2021.02.15 16:41:44
@Fue: leszarom a másokat, anyádat is.
Csak röviden: annyira megfordult a néphangulat, hogy még az izlandi meccset is elengedte Orbán Viktor. Erre azért nem számítottunk, az eddigi hozzáállása alapján azt vártuk, hogy pénteken jelenti be a normális szigorítást.  Az elmúlt hetekben már a narancshitű szektán túl a laikusoknak is tök…..
balkáni 2020.11.09 22:54:40
@enrikokaruszo: csodálkozol? Majd nézd meg jövő héttől, ha a több százezer fiatal, aki eddig az edzőtermekben, sportpályákon, kocsmákban levezette a feszkót, majd most nem tudja...
balkáni 2020.11.09 22:54:43
balkáni 2020.11.09 23:37:22
@morph on deer: a betegek számában van egy matematikai felső határ. 60%-nál kialakul a nyájimmunitás, Merkely Béla szerint most olyan 10-20%-nál vagyunk. 6-10.000 halottnál megállnánk.
Igen tudom, hogy a nyájimmunitás után is fertőz, meg újra meg újra, de a sebessége a kiterjedése és az erőssége a töredéke. Ez volt az összes korábbi SARS vírusnál
 Ülök ebben a Petri-csészében aminek iskola a neve, és közben bízok benne, hogy nem kapom el a vírust. Áltatom magam, hogy ha hordom a maszkot, rendszeresen mosom-fertőtlenítem a kezem védve vagyok. Miközben fél napomat zárt térben töltöm huszonhat gyerkőccel, és a többi négyszázzal, ha kilépek az…..
A magyar nem bír otthon maradni. Jön-megy amint az mondták, hogy szabad menni. Vagy inkább lehet. Ameddig Horvátországból csak karantén kötelezettséggel lehetett hazajönni, addig kicselezve a rendszert – mert a magyar az leleményes nép – Szlovénián keresztül jöttek a tengerhez vágyók hazafelé...
Több barátnőm, ismerősöm is van, aki 35 fölött sürgősen szeretne olyan pasit találni, akivel érdemes családot alapítani. Van köztük, aki már talált magának alkalmasnak tűnő jelöltet, és van, aki még mindig csak randizgat, de valahogy egyik férfi mellett se sikerül lehorgonyoznia...
balkáni 2020.02.08 17:47:33
balkáni 2020.02.08 18:15:40
@GiaMarie: Milyen igaz, amit írtál!
De attól még a helyzet megmarad: A mostani harmincas pasik elviszik a huszonéves csajokat. 35+os csajok, és a frusztrált huszonéves pasik ezt nehezen dolgozzák fel. De utóbbiaknak még vannak esélyeik, az előbbieknek nincsenek...
balkáni 2020.02.08 20:18:26
@GiaMarie: Én a szép (nem műnő) és okos nőket ismerem csak, és a posztolo is szerintem erről a kategóriáról ír.
A minap Demeter Szilárd kormányszemély -- korábban az Előretolt Helyőrség nevű fiatalosan hetyke újságnak talán főszerkesztője, manapság a Petőfi Irodalmi Múzeum vezetője -- azt nyilatkozta Kásler HR- és kultuszminiszterrel szinkronban, hogy "kulturális erőközponttá" tenné az intézményét, amire…..
Az egyik szemem sír. Te tudod mit? A másik is. Ránéztem a naptárra, de csak az év első két számára voltam kíváncsi. Igen, sajnos nem 19-cel kezdődött. Pedig ami szombat óta megy a CIB Banknál, az kábé olyan blamázs, amit már a 90-es években is térdig a betonban járva, lógó orral esettanulmányoztak…..
Provokatív, tényfeltáró műsornak nevezi a Csatáry bácsi ellensúlyozása érdekében előkapart, Biszku elvtárs megszólításával elhíresült politikai szardobálást a port.hu, amely műsorismertetőjéből megtudhatjuk, hogy a havonta egyszer jelentkező adásban olyan témát dolgoznak…..
Sok politikust hoznak izgalomba a különféle internetes hozzászólások, amik korábban elsősorban fórumokban, néhány éve inkább blogokon születnek. Egy-egy ilyen megnyilvánulás aligha bír túl nagy jelentőséggel, egyes közszereplők mégis hajlamosak jelentős energiákat fordítani…..
  Sokan tisztelik és nagy nosztalgiával emlegetik, míg mások gyűlölik a XX. század magyar történelmének két meghatározó politikusát: szoboravatás itt és ott, szoborrongálás, sírgyalázás, emléktáblák, baráti körök. Mindketten a káoszt kihasználva ragadták magukhoz a…..
balkáni 2012.05.27 15:04:39
@tesz-vesz: te miért vagy mire vagy ilyen irigy? Csak nem nem benne vagy a focibundákban?:) de félned nem kell, mert ma is horthy/kádár(orbán) rendszer van, nem kerülsz börtönbe, amíg orbán nem akarja...
  Gyerekkoromban éreztem utoljára így magam, amikor hatévesen, a karácsonyi készülődés kapcsán néhány gyanús dolgot fedeztem fel, aztán addig nyaggattam a szüleimet, míg bevallották: valójában nem a Jézuska hozza az ajándékot. Miközben édesanyám ezt magyarázta,…..
balkáni 2012.05.10 09:34:42
@TG69: hát nézz is utána mit művel ott az orosz fogadási maffia barátom, éppen ott is esnek ki a csontvázak a szekrényből...
balkáni 2012.05.10 09:40:40
@tsk: nincsenek betiltva a külföldi oldalak, bármely magyar állampolgár játszhat rajtuk, ha van internete. Magyarországi licenszük nincsen, de az nem akadályozza őket a működésben:)
Az szrt-n fogadva ugyanúgy működik a csalás, nem is értem az összeesküvéselméleted. Amúgy szerintem, ha Viktornak megmutatják előre ezt a filmet, így nem megy le adásban:) a Mandinert meg ne keverd össze a Magyar Nemzettel
balkáni 2012.05.10 09:55:13
@tesz-vesz: a legtöbb képen egy 10 éves japán kocsival furikáznak, ha jól megnézed, a passat kölcsönautó.
Hihetetlen, hogy bárki bármilyen témában ír valamit jobb vagy bal oldali lapokban, a másik oldalon rögtön ilyen hülyeségekkel akarják hitelteleníteni. Persze megérteném, ha arról szólna cikk, hogy a szocik tönkretették a focit, de a film kicsengése inkább vityóékra nézve gáz
Gyurcsány Ferenc plágiumgyanús szakdolgozatával kapcsolatban épeszű és éplelkű embernek nem nagyon lehet más véleménye, mint Schmitt Pál másolt doktori értekezésével kapcsolatban volt. Ha a feltételezést nem tudja hitelt érdemlően megcáfolni a volt miniszterelnök, pontosan…..
Szerda este tíz tájban szusszantam egy nagyot, végre elkészült egy oknyomozó dokumentumfilm az m1-nek arról, amit eddig is tudtunk, létezik egy kockás füzet, amiért vagy tíz éve nem adott egymillió forintot a Nemzeti Sport Karesznak. A Becsengetünk és elfutunk dokumentumfilm-sorozat…..
Megszereztük a folyamatábrát, amely segít nekik eldönteni, hogy bírságoljanak-e, vagy engedjék útjára a külföldi rendszámú autót. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Szó, ami szó, mozgalmas évvége van. A Fidesz eltökélten menetel a maga elé kitűzött irányba, és mindent egy lapra tesz fel: 2014-ben a győztes mindent visz, a veszteseknek nem marad semmilyen alternatíva. Már csak az a kérdés, ki győz, milyen eszközökkel, és mekkora ára lesz…..
Folytatódik fejlesztői interjúsorozatunk, ezúttal a Piroska és a farkas iPad-mesekönyv fejlesztőit kérdeztük. Aktualitása is van a beszélgetésnek, a korábban 2,39 euróért árult mesekönyv ma és holnap ingyen letölthető. Novák Tamás és a csapat tagjai válaszolnak.Hány tagból…..
Ez most nem lesz egy népszerű vélemény, de úgy látom, a média és a kormány kezdi aránytalanul eltúlozni a kolontári vörösiszap-katasztrófa súlyosságát.A katasztrófa önmagában súlyos. De a környezeti kárt "Magyarország legnagyobb ökológiai katasztrófájának"…..
Rengeteg szenvedélyes backdoor kommunikációs üzenetet inspirál a sárga irigység. Talán még soha nem láttam ennél plasztikusabb példát a jelenségre. A képet a Tumblren találtam, egyéb kommentár nélkül, ha olyan szerencsénk lenne, hogy valaki olvassa a Homárt a házból, írja…..